Mroma gjermoni... si ja kaloni juve keteja??? ne ka italia na mbyti shiu, bora dhe akulli.. u kalbem![]()
Mroma gjermoni... si ja kaloni juve keteja??? ne ka italia na mbyti shiu, bora dhe akulli.. u kalbem![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
dankeshe motra.... hahahah ca gjermanishtje di te flas une aman.. e qaj me lote...
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Pershendetje.. prej atij qe ka "zemer" haa haaa.. por tani shuum.. un jam ketej ka Baseli . .mendoj ne grenze .. ufaa.. disa dite ka qen -7..-8 .. kemi vdek .. edhe gazin na ndaloj ukraina .. vdicemhaha ..
nejse.. ta lem kohen tani .. po na thuani cila eshte ne rradhe per martes.. se nuk eshte rradha per me kap nje me letera ketej jo!
niemand
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
pershendetje te gjithve o mergimtar
ti zgjojme icik gjermont nga gjumi
Guten Abend![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Ke do zgjosh ti mi ke do zgjosh? Apo fle vete me pulat ti dhe kujton se jemi te gjithe keshtuPastaj ne jetojme ne Deutschland, por s'jemi deutsche.
Rri gove se kam bere nje saltro te papame dje. Se dija se ishte bere piste akulli, se do kisha marre me vete schlittschuhe e do beja eislaufen![]()
Elegance is an attitude.
Krijoni Kontakt