Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 129
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Nuk po ju fyej , Borix, por kete mendesi e paske vertete te piset dhe genjeshter. Cjane keto?
    Borix, po me cudisni ju mua. Cili eshte problemi i evolucionisteve ne kohet e sotme? Cjane keto dokrra qe tregoni Baptist.
    Sa per informacion ne France shkencetaret me pikepamje evolucioniste jane ajka e kombit "gjoja". Ndersa Kreacionistet nuk ka kateder qe i perfill. Jane keta persona te cilet persekutohen per mendesite e tyre. Per kete arsye ne universitet nuk duhet te tregosh pikepamjet tua kreacioniste para dy pedagogeve evolucioniste sepse te quajne te nje rangu te ulet dhe gjoja te prapambetur prandaj detyroheshim qe te ishim evolucioniste te thekur ne oren e mesimit qe te kishim suksese dhe faktikisht nuk mungonin. Kjo eshte e padrejte!
    Dy pedagoge kreacioniste me pikepamje te tilla qe i kishim, detyroheshim te flisnim fshehurazi me ta nga frika se na njollosej personaliteti.
    Evolucionistet tani jane ne kulmin e privilegjit. Bravo u qofte atyre qe i drejtojne e qe vete kane pikepamje kreacioniste.
    Shume shpejte do te vije edhe koha jone!

Perralla flet ti Baptist, sepse me te privilegjuar se evolucionistet nuk gjen persona ne bote dhe keta jo nga aftesite e tyre por nga qe jane gure shahu.

Nejse, vazhdoni te mendoni keshtu sepse mbase jeni plakur me keto ide dhe nuk mund tua nderrojme brenda dites.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga G.D Lexo Postimin
    Nuk po ju fyej , Borix, por kete mendesi e paske vertete te piset dhe genjeshter. Cjane keto?
    Borix, po me cudisni ju mua. Cili eshte problemi i evolucionisteve ne kohet e sotme? Cjane keto dokrra qe tregoni Baptist.
    Sa per informacion ne France shkencetaret me pikepamje evolucioniste jane ajka e kombit "gjoja".
    Cka po pshtjell bre ti? A di ti te lexosh shqip ndonje fjale?

Ndersa Kreacionistet nuk ka kateder qe i perfill. Jane keta persona te cilet persekutohen per mendesite e tyre.
    Cila kishe i perfille evolicionstet o kreacionist i lodhur qe nuk di as cka quajme kreacionizem.

Per kete arsye ne universitet nuk duhet te tregosh pikepamjet tua kreacioniste
    Kush te pyet ne univerzitet oj myshqe mesjetare cfare pikepamjesh ke ti. Kush te fton ty ne univerzitet te te pyes per pikepamjet tua. Kujte i intereson myshku yt primitiv i trurit te retarduar?
    para dy pedagogeve evolucioniste
    O demagog - nuk ka pedagog evolucionist. Ku e zbulove ti kete?
    sepse te quajne te nje rangu te ulet dhe gjoja te prapambetur
    Po, jo more do te te quajne zbulues te ujit te vaket. Zbulimit me ravolucionar ne histori.
    prandaj detyroheshim qe te ishim evolucioniste te thekur ne oren e mesimit qe te kishim suksese dhe faktikisht nuk mungonin. Kjo eshte e padrejte!
    Cka eshte e padrejte o papagall?
    Kush te detyron ty oj krijese mesjetare te aplikosh ne institucione laike ne radhe te pare?
    Ti je si ai punetori i cmendur ne fabriken e Ferrarit qe ankohet se i japin per detyre te bej automobilin sepse enderron ndertoje nje Pajton kuajsh.
    Ku qendron e padrejta ketu?
    Ja ta them une o hipokrit. E padrejta qendron aty qe ti i ke zene me te padrejte vendin e punes dhe po i han kafshaten nje njeriu qe endet rrugeve dhe qe eshte 1000x me i pergatitur se ti intelektualisht e profesionaslisht e ne te gjitha fushat e jetes. Kjo eshte e padrejte! Eshte i padrejte cdo moment qe ti vazhdon te hash buken e tjeterkujt. E padrejte eshte qe ty nuk te nxjerrin shqelma perjashta dhe ta sjellin njeriun qe e meriton ne vendin e huaj qe ke zene si mikrrob.

Dy pedagoge kreacioniste me pikepamje te tilla qe i kishim, detyroheshim te flisnim fshehurazi me ta nga frika se na njollosej personaliteti.
    Por ju nuk keni personalitet fare - cfare ka aty per t'u njollosur! Jo jo ju keni frike se mos zbulohet mashtrimi juaj, hipokrizija juaj, demagogjia juaj e poshter kriminale se beni punen qe nuk u takon. Kush te detyron ty te futesh tinezisht ne nje institucion laik.

Evolucionistet tani jane ne kulmin e privilegjit. Bravo u qofte atyre qe i drejtojne e qe vete kane pikepamje kreacioniste.
    Tani dhe ne te ardhmen e ndritur te njerezimit- pergjithmone. -Cka perendoi perendoi. Erresira nuk kthehet me. Lakuriqet gjakpires te nates dhe nuhatesist e uritur te mishit te njeriut ne pirgun e zjarrit e kane pare driten e diellit nje here.
    Shume shpejte do te vije edhe koha jone!
    Po koha jote do te vie shume shpejte. Kam per te pare ne TV se si shijon mishin tend ne zjarr te trotilit, si nje disfate e turpshme e evolucionit te gjenit te ngecur ne mesjete.
    Perralla flet ti Baptist, sepse me te privilegjuar se evolucionistet nuk gjen persona ne bote dhe keta jo nga aftesite e tyre por nga qe jane gure shahu.
    Po per sa kohe qe ti quan perrallen realitet. Realiteti do te te tinglloje si imagjinate. Sepse truri yt ka marre fund ne labirint mitesh.
    Nejse, vazhdoni te mendoni keshtu sepse mbase jeni plakur me keto ide dhe nuk mund tua nderrojme brenda dites.
    Jo,jo vazhdoni ju te mendoni keshtu sic kane menduar shpellaret qe prej se zbuluan shpellen, neve nuk na nevojiteni asgje. Perpos ndoshta si ekzemplar reliktesh per te spjeguar etapat er evolucionit te shoqerise njerezore me shembuj te gjalle.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Bravooo, Baptist! U preke emocionalisht shoku Frojdist? Fillozof, me gjithe ndjenjen e neveritshme te te lexuarit te fillozofive tua, duhet te pranoj se i lexoj me shume per shqipen origjinale qe perdorni dhe qe (me duhet ta them) vetem gjysmen e marr vesh.
    Nejse nuk eshte nevoja te korigjoni kot shkurtime te tipit pedagoge evolucioniste, kuptohet , jane pedagoge me pikepamje evolucioniste. Me primitiv dhe me injorant se ty nuk gjen dhe aftesite e mia e mire eshte te mos mi permendesh sepse une te pakten kam nje tru me per se mbari sesa ju dhe nje potencial me te larte se ju qe jeni nje cope fillozof pa piken e trurit.
    Kreacionizmin e njoh te pakten me mire nga e njihni ju evolucionin. Ne universitet sa per informacion behen mbi 3 ore budallalleqe evolucioni ne jave dhe kam cike me shume se ju njohuri eshe per evolucionin te cilin kurre nuk kam dashur ta mesoj sepse eshte humbje kohe. Te them une ku jeni me i afte nga une, ne Fillozofira, ja ketu keni zotesi te shumta sepse tru per te tjerat nuk ke fare.
    Megjithate kerkoj falje forumisteve qe i besdisa me fjale qe nuk kane lidhje me temen por detyrohem, nga fyerjet tuaja te uleta.
    Nese keni kundershtim nga ato qe thashe personalisht per ju, dergo mesazh privat dhe mos ndot forumin me budallalleqe.
    Torollak, te thashe qe nuk dua dhe as kam mundesi te te kthej mendjen por kam per detyre te te tregoj se jeni nje gur shahu i humbur dhe qe nuk e ke as idene me te vogel se si je bere lecke e disa personave qe jane fix me pikepamje kreacioniste, dhe nuk po flasim ketu per masoneri dhe budallalleqe te ketij lloji, por per gjera te cilat truri juaj nuk i percepton dot sepse ne mendjen tende je i civilizuar por torollak mbetesh.
    Dhe nje kerkese mos me merr fjalet nje nga nje ne analize sepse me shkrive fare.
    E perseris nese keni probleme personale per kete eshte MP dhe jo fyerjet publike nonsens.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    O taleban ec, se e di une kush je ti fort mire, mos me shit ti mua 'cofizem' te harapit ketu. Ti S'di as cfare flet, se je papagall qe vetem bluan permendesh fjale pa kuptim. Ti nuk di as lexim.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    O euforik, fillozof e te tjere..., sic e shikon, une te zbeh euforine prej injoranti qe ke. Boll tashi se u teprua.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    sa per temen...armiqte me te medhenj te arsyes jane islamiket....ky talebani G.D nuk ben perjashtim.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    As ju si ekstremist ne injorance nuk perjashtoheni nga kjo bashkesi ku me klasifikove. Islamik nuk jam, dhe sa per qartesi une nuk kam te percaktuar ndonje fe , une thjeshte besoj ne egzistencen e nje qenie te mbinatyrshme dhe qe mund ti themi, Zot e tetjere emra te tille qe i japin fete e ndryshme. Kaq! Por ateist (= injorant dhe gur shahu) nuk mund te jem..

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Sepse nuk e di kuptimin e fjales injorant.
    Sepse nuk e di qe permbi natyre nuk ka natyre.
    Sepse nuk e di se fjala zot = babadimer = genjeshter
    Sepse demagogjine e quan pedagogji
    Sepse primitivizmin parahistorik e quan risi perparim
    Sepse shkencat ekzakte i quan frojdizem
    Sepse nuk di cka quajme kreacionizem e thua jam kreacionist
    Sepse retardimin e trurit te vet e quan ngritje te kapacitetit
    Sepse nuk di asgje per evolucionin por mbeshtet kreacionizmin per te cilin nuk di asgje
    Sepse njeriun e lire e quan gur shahu e te nenshtruarine burgosur ne mesjete njeri te lire
    Sepse ke probleme psiko-emotive por i akuzon te tjeret, se vet eshte ne rregull
    Sepse ben propagande ultra islamike ne forum por deklaron se nuk eshte taleban
    Sespe reklamon genjeshtren e Jacksonit ndaj sheikut per ti marre parate si konvertim ne islam duke shresuar se vrap do te bejne retardet te konvertohen edhe vet
    dhe prap deklaron se nuk jam islamik.
    Atehere qenke taleban i cmendur.

ARMIQTE E ARSYES - le te na sjellin nje draft qe kane lexuar diku per teorine e kreacionizmit dhe te na spjegojne platformen ne te cilen ndertohet ajo. Dhe ti njeri i cmendur qe reklamon veten si neurokirurg, na e spjego se si i kryen operacionet ne tru - ua kendon ndonje dove?
    Aeneas Dardanus

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Mos, u ngjall Migjeni! Shiko cfare anaforash perdor ore fillozof. Bravo! Ti, po hedh balte kot mbi personalitetin tim, besoj, duke e kuptuar edhe vete qe une nuk kam lidhje me asnje fe ose ekstremizem fetar dhe nese bazohesh ne nje opinion timin tek tema qe preket me siper, te tipit se islamiket jane kundershtaret me te forte te ateizmit nder fe kjo eshte e vertete, dhe more trushkulur kjo nuk legjitimon se une i perkas ndonje feje dhe ne kete rast islamizmit sepse ti nuk e kupton tjetren se eshte nje fe tjeter qe tallet me tipin tend , lecke e te ciles jeni, dhe qe te tregon ty rrugen qorre drejt evolucionit dhe ateizmit.
    Ne djall vafsh ti me fillozofite tua te shpifura sepse nje gur shahu je dhe biles tipi juaj eshte me poshte, eshte nje lecke neurologjike ne duart e te tjereve.
    Per te provuar qe une njoh evolucionin shume me mire se ju une do te hap nje teme pikerisht per evolucionin ne syte e evolucionisteve dhe po ju jap disa leksione shtese per keto budallalleqet evolucioniste me gojen e nje kinse evolucionisti.
    Ti nuk di asgje nga kreacionizmi sepse je realisht nje armik i arsyes dhe qe megjithate shume shpejt dashje pa dashje do ju hyjne ne tru edhe kjo pjesa e erret per personalitetin tend.
    Teori (pseudo) jane budallalleqet ateiste dhe jo kreacionizmi. Here e pare qe po shoh qe ne nje muhabet serioz ti thuhet kreacionizmit thjeshte teori. Ti qofsh qe thua keto brutalitete fillozofike.
    Mos, me duket se ulet poshte frojdizmin idhullin tuaj, dhe kete perpara shkencave egzakte nga te cilat nuk merr shume vesh dhe qe vete e ke treguar qe nuk kupton shume nga matematika. Biles me ato fillozofirat e tua nxiteshe te thoshe qe matematika qenka lende qe mund ta mesojne gjate adoleshences vetem ata qe jane tipa te palogjikshem. Puuu, fundi i botes, si ore budalla matematika u mesuaka veshtire nga te logjikshmit??? Nejse ti qofsh!
    Dhe tani me qe ra fjala cdo te thote dove sepse na mallengjeve me kete gjuhe prej trupatogjeni, qe nuk ta merr vesh njeri.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    G.D.patetik dhe spekullues....sorry.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 20-12-2008 mė 19:36

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Bekoi armiqtė e mi, o Zot
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 10-05-2007, 18:17
  2. Armiqtė e shqiptarėve: Nė kėrkim tė themelit tė politikės
    Nga Sabriu nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Studim- Rregullat e Arsyes
    Nga rapsod nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-09-2006, 13:21
  4. Pse nevojiten armiqtė nė jetė!
    Nga Davius nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 10-08-2006, 17:12
  5. Shkaqet e mjerimit tė Shqipėrisė
    Nga Iceberg nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •