Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Kur qeshte tere Qyteti !

Sa vjete jeton nje lopë, dini te me tregoni ?

Aty vrejta se Avdiu e mban kete lopë ketu e 15 vite, jam kurioz te dija se çka do te ndodhi nese lopa, mos e dhashte Zoti, do te ngordhi nje dite se do ngordhi...
    Me siguri se Avdiu do te vajtoje lopen por athue a do te zevendesoje me nje tjeter ?
    Eh, harrova te pyes se sa vjeçar eshte ky Avdiu, kam frike mos po i ngren para lopes....e qytetaret do bien ne halle se nuk dijne si ta mbajne lopen...
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kjo është për të vënë duart në kokë që në kryeqytetin Shqiptar del lopa dhe të çan më dysh. Kujt ti ankohesh?
    Kujt ti drejtohesh?
    Kush e çan kokën?
    Mos e ba tragjedi, një lopë është, nuk janë 100.

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Mos e ba tragjedi, një lopë është, nuk janë 100.
    Serjozisht, unë kam parë lopë duke kullotur tek Parku Rinia, 100 mertra nga kryeministria dhe 80 metra nga bashkita.
    Le pastaj po të lëvizësh pak nga qëndra...........
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga flory80 Lexo Postimin
    Serjozisht, unë kam parë lopë duke kullotur tek Parku Rinia, 100 mertra nga kryeministria dhe 80 metra nga bashkita.
    keto jane vepra te enverit te nanos e te edvinit te ppsh -se lol
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Belgjike
    Postime
    73
    "hahaha" lol ska bere as nje here muuuuu ... shume e fort!

po mire lopa ka dhomen e vet apo flene ne te njejtin krevat? lol

Cte keqe prona private eshte ne fund te fundit.lol...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Varfëria i bën të gjitha. Edhe këtu në lagjen time para lufte gjysma e familjeve mbanin lopë, kush kishte një oborr më të madh edhe mbillte misër. Dhe ku është lagja ime, është në kryeqytet.

Pas lufte u hoqën lopët, por jo edhe qentë.

Si thu ti për ata që mbajnë qenë. Se ky që mban lopë do t'i ushqej fëmijtë, po ai që mban qenë e të lë qeni tërë natën pa gjumë me të lehurat, e mban për luks atë qen, çka t'i bësh?

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Nuk di çfar të them për atë punën e qënve por edhe kjo e ka zgjidhjen sepse qëntë i këput i neni i prishjes së qetësisë publike, dhe me një telefonat i ma bën gjumin për 7 palë qefe lagja.
    Ore për aq kohë sa nuk shqetëson njeri mbaj edhe elefant ti por jo lopë në një nga pallatet e "enverit" siç i quajm ne në Shqipëri. Një pallat i tillë ka të paktën 20 hyrja, domethënë 20 familje që hyjnë dhe dalin tek hyrja kryesore e pallatit ku kishte Lopën ky kapedani. Sh*urra kishte marrë rrugët e lagjes, pale era e stallës ku e mbante ai, po tani nuk i dërgon dot fëmijët në shkollë me çizme llastiku mbi kupën e gjurit vetëm që të mos mbyten në b*ajgat e lopës.
    Është turp!
    Unë e lexova komentin tuaj dhe nuk është aspak mirë ajo që thatë ju por të paktën ata kanë shtëpitë e tyre private. E imagjinon dot ti sikur në nji nga ato pallatet e ndërtuara dikur nga shteti në Shkup, dikush nga banorët të mbante lopë. Çfar mund të kishte bërë shteti në këtë rast?
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    A ka ndonje ligj qe ndalon mbajtjen e kafsheve te buta ne banesa private?
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    se kuptoj c'a ka per te diskutuar kjo teme ketu . Kush ka jetuar shpellave dhe maleve nuk u ben pershtypje lopa dhe era stallash qe do leshoj ajo . Njerezve te civilizuar patjeter qe do u bej pershtypje dhe do ankohen qe bashke me lopen dhe te zotin e lopes ta cojne atje ne mal me shoket . Atje e kane vendin , dhe jo ne qytet . Ja kshu .

c'a ka tjeter , ndonje lajm sensacional te dites sot ? lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Maqedonia e Republikat e liliputanveve shqiptare
    Nga ngutu=ngadal në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-04-2009, 19:12
  2. Nq se do të blija një pallat...
    Nga zari në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-11-2006, 17:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •