Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 93
    Po sikur ta bënim të dielën "Ditë rregullimi rrugësh, shkollash, kopshtesh" "Apo ditë pastrimi" ?

Pa harxhuar asgjë nga buxheti i shtetit do kishim një Shqipëri shumë më të mirë.

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anëtarësuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Ne 1998 ne kohen e luftes ne Kosove ,u dha urdher qe ata bunkeret me te cilet talleshin njerezit , u pastruan e u bene strehe per forcat divizionit te Kuksit .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Shqiperia ne vitet 70 ka pasur gati 800-1000 tanqe dhe nga 120-170 aeroplane luftarake, dhe ishte nje periudhe qe mund te krahasohesh koke me koke me Jugosllavine dhe Greqine sepse armatimi i te njejtes teknologji ishte.Po tani ku vajten gjithe keto arme?
    Me sa shoh edhe Maqedonia qenka me e forte ushtarakisht se ne.

p.s Na jep ndonje link per ato informacionet e armatimit.
    tema vertet interesante dhe po lexoj komentet me shume imtesi
    white-knight flm per ndihemn se dhe une doja te permendja kete gje (jo me shifra kaq te sakta si ti)
    ku shkoi gjithe ky municion aman
    me sa kam lexuar ne kohen e neverit kishim ushtarake me te pergatitru se cjane ato sot
    te pakten enveri mendonte pak per ushtrine po keto te sotmit ja kane varur krejt
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Prandaj po them, e diela jo ditë pushimi por ditë stërvitje. Duhet të ndjekim shmebullin e Skenderbeut që përveç ushtrisë së përhershme me pagë, mbante edhe ushtri të përkohshme që ishte vetë populli.

2.400.000 meshkuj, po të stërviteshin çdo javë, siç stërviteshin romakët, duke udhëtuar çdo ditë nga 30 km / 5 orë, me 40 kg ngarkesë në shpinë, duke çitur në shenjë, duke ushtru hedhjen e bombave etj. janë një potencial që çdo kush do t'a merrte parasysh, dhe serbi do të mendohej 10 herë para se të sulmonte, edhe nëse sulmon do t'i dridheshin gjunjtë.
    po ti pse po e qet ke skenderbeu o alibab

ti ke enverin ma afer qe pat qit parrulllen gjith populli ushtar, e u cojshin njerzit ne oren 6 te mgjesit tu ba pergatitje fizike

dy her ne vit cdo mashkull e femen ne mosh shkote ne zbor

nuk ma merr menja se ne shqipni ka me qon shum popullor kthimi mrapsht i zborit lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Ça kam faj unë që nuk ke aftësi t'i lidhësh dot gjërat. Ti do ngresh së paku 40 kilogram se është STANDARD ushtarak. Si ai romaku para 2000 viteve, sikur ti sot, do ngresh së paku 40 kilogram, poqese s'mundesh, rri në shtëpi fshihu nën fustanin e gruas.

Jo shërbim ushtarak, që e përfundon në moshën 19 vjeçe, e nuk përsërit kurrë më. Duhet stërvitje e përhershme. Çdo javë stërvitje, për të pasur një popull trim, si duhet.

Shërbimi ushtarak, nuk e shoh të nevojshme të kryhet pas shkollës së mesme, duhet të jetë tok me shkollën e mesme. Çdo shkollë t'a ketë Edukatën Fizike Ushtarake, dhe Artin e Taktikës e Strategjisë. Nëse nuk mëso në shkollë këto gjëra, çfarë të duhet shkolla? Vetëm që të tregosh paaftësi sikur këta gazetarët tanë.

Ti po ja ban sikur njoni kur kishte shku ne luft edhe gjith e kan dit si ma te fortin ( ka ngre shum pesha te mdhaja) edhe u ka thon andej UN DU MU BO KOMANDANT , zotnia pa asni dit ushtri , ka mendu se nese je i fort je edhe i zoti per me luftu
    Spo e mohoj se duhet me pas pregaditje fizike , por para asaj duhet me dit me luftu , e jo me i prit bombat me dhom , e me i dal topit me gjyks

A e din ti se skemi asnje aeroplan , skemi kurfar sistemi mbrojtes , ta fut raketen prej ne det , prite ti nese mundesh.
    "Askush nuk është aq i verbër , se sa ai i cili nuk dëshiron të shohë"

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    sot per sot lufta bohet ne ajer

po nuk pate avoine luftarak per sulm

dhe sistem te fort kundraajror per mbrojtje kot nisesh per luft.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ti po ja ban sikur njoni kur kishte shku ne luft edhe gjith e kan dit si ma te fortin ( ka ngre shum pesha te mdhaja) edhe u ka thon andej UN DU MU BO KOMANDANT , zotnia pa asni dit ushtri , ka mendu se nese je i fort je edhe i zoti per me luftu
    O djal lej meselet. Ti vetë ma merr menja që në Kosovë jeton. A i ke pa ushtarët e Kforit, për çdo ditë dalin udhëtojnë me kilometra, çantën 50 kilogramshe në shpinë, a ndoshta më të rëndë.

A janë budallë këta ushtarë a?

A mendon ti që s'kanë këta xhipa për mi bajtë çantat a?

Lej meselet.

ti ke enverin ma afer qe pat qit parrulllen gjith populli ushtar, e u cojshin njerzit ne oren 6 te mgjesit tu ba pergatitje fizike
    Plako, mos merr frymë, mos pi ujë, mos ha bukë, sepse të gjitha këto i bote dhe Enveri LOL, ato që bëri Enveri nuk duhet t'i bëjmë ne.

Zbor pra po çka? Duhet të jesh i përgatitur. Çka ndihmoi shqiptarët e Kosovës, shërbimi ushtarak që e kanë ba në ushtrinë jugosllave? Asgjë. Sepse ai bahet niherë kur je 18 vjeç, edhe ma ia harron edhe emnin.

Pra duhet zbor. Jo dy herë në vit. Po çdo të dielë. Dy orë mëngjes, dy orë në drekë e dy orë në mbramje.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    O djal lej meselet. Ti vetë ma merr menja që në Kosovë jeton. A i ke pa ushtarët e Kforit, për çdo ditë dalin udhëtojnë me kilometra, çantën 50 kilogramshe në shpinë, a ndoshta më të rëndë.

A janë budallë këta ushtarë a?

A mendon ti që s'kanë këta xhipa për mi bajtë çantat a?

Lej meselet.

Plako, mos merr frymë, mos pi ujë, mos ha bukë, sepse të gjitha këto i bote dhe Enveri LOL, ato që bëri Enveri nuk duhet t'i bëjmë ne.

Zbor pra po çka? Duhet të jesh i përgatitur. Çka ndihmoi shqiptarët e Kosovës, shërbimi ushtarak që e kanë ba në ushtrinë jugosllave? Asgjë. Sepse ai bahet niherë kur je 18 vjeç, edhe ma ia harron edhe emnin.

Pra duhet zbor. Jo dy herë në vit. Po çdo të dielë. Dy orë mëngjes, dy orë në drekë e dy orë në mbramje.

lol un sthash se jam kundra biles jam shum pro asaj praktike

po hec e mushu menjen njerzve

nejse un vec ni sen di me than Shembulli ma perfekt per Shqiptaret asht izraeli. ku gjith populli asht ushtar.
    nisoj si na asht i rrethum nga armiq biles na kena ni favor se jena pak ma shum en popullsi

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Unë menoj që po të reklamohej si duhet, do të ishte mjaft atraktive për njerëzit, sepse do të kombinohej me karate, vrapim dhe pas marshimit të gjatë me çanta në shpinë do të pasonte ngritja e shatorëve dhe në fund një piknik me mish kaprolli

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Fotoja më lartë është e bërë nga Grekët , ose Turqët!

Ju garantoj.
    - Imagination is more important than knowledge.

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Historiku i shkurtër i LDK-së, 1989-2004
    Nga Arb në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-07-2012, 08:58
  4. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  5. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •