Po sikur ta bënim të dielën "Ditë rregullimi rrugësh, shkollash, kopshtesh" "Apo ditë pastrimi" ?
Pa harxhuar asgjë nga buxheti i shtetit do kishim një Shqipëri shumë më të mirë.
Po sikur ta bënim të dielën "Ditë rregullimi rrugësh, shkollash, kopshtesh" "Apo ditë pastrimi" ?
Pa harxhuar asgjë nga buxheti i shtetit do kishim një Shqipëri shumë më të mirë.
Ne 1998 ne kohen e luftes ne Kosove ,u dha urdher qe ata bunkeret me te cilet talleshin njerezit , u pastruan e u bene strehe per forcat divizionit te Kuksit .
tema vertet interesante dhe po lexoj komentet me shume imtesi
white-knight flm per ndihemn se dhe une doja te permendja kete gje (jo me shifra kaq te sakta si ti)
ku shkoi gjithe ky municion aman
me sa kam lexuar ne kohen e neverit kishim ushtarake me te pergatitru se cjane ato sot
te pakten enveri mendonte pak per ushtrine po keto te sotmit ja kane varur krejt
JO SEKS PARA MARTESE
po ti pse po e qet ke skenderbeu o alibab
ti ke enverin ma afer qe pat qit parrulllen gjith populli ushtar, e u cojshin njerzit ne oren 6 te mgjesit tu ba pergatitje fizike
dy her ne vit cdo mashkull e femen ne mosh shkote ne zbor
nuk ma merr menja se ne shqipni ka me qon shum popullor kthimi mrapsht i zborit lol
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Ti po ja ban sikur njoni kur kishte shku ne luft edhe gjith e kan dit si ma te fortin ( ka ngre shum pesha te mdhaja) edhe u ka thon andej UN DU MU BO KOMANDANT , zotnia pa asni dit ushtri , ka mendu se nese je i fort je edhe i zoti per me luftu
Spo e mohoj se duhet me pas pregaditje fizike , por para asaj duhet me dit me luftu , e jo me i prit bombat me dhom , e me i dal topit me gjyks
A e din ti se skemi asnje aeroplan , skemi kurfar sistemi mbrojtes , ta fut raketen prej ne det , prite ti nese mundesh.
"Askush nuk është aq i verbër , se sa ai i cili nuk dëshiron të shohë"
sot per sot lufta bohet ne ajer
po nuk pate avoine luftarak per sulm
dhe sistem te fort kundraajror per mbrojtje kot nisesh per luft.
O djal lej meselet. Ti vetë ma merr menja që në Kosovë jeton. A i ke pa ushtarët e Kforit, për çdo ditë dalin udhëtojnë me kilometra, çantën 50 kilogramshe në shpinë, a ndoshta më të rëndë.Ti po ja ban sikur njoni kur kishte shku ne luft edhe gjith e kan dit si ma te fortin ( ka ngre shum pesha te mdhaja) edhe u ka thon andej UN DU MU BO KOMANDANT , zotnia pa asni dit ushtri , ka mendu se nese je i fort je edhe i zoti per me luftu
A janë budallë këta ushtarë a?
A mendon ti që s'kanë këta xhipa për mi bajtë çantat a?
Lej meselet.
Plako, mos merr frymë, mos pi ujë, mos ha bukë, sepse të gjitha këto i bote dhe Enveri LOL, ato që bëri Enveri nuk duhet t'i bëjmë ne.ti ke enverin ma afer qe pat qit parrulllen gjith populli ushtar, e u cojshin njerzit ne oren 6 te mgjesit tu ba pergatitje fizike
Zbor pra po çka? Duhet të jesh i përgatitur. Çka ndihmoi shqiptarët e Kosovës, shërbimi ushtarak që e kanë ba në ushtrinë jugosllave? Asgjë. Sepse ai bahet niherë kur je 18 vjeç, edhe ma ia harron edhe emnin.
Pra duhet zbor. Jo dy herë në vit. Po çdo të dielë. Dy orë mëngjes, dy orë në drekë e dy orë në mbramje.
lol un sthash se jam kundra biles jam shum pro asaj praktike
po hec e mushu menjen njerzve
nejse un vec ni sen di me than Shembulli ma perfekt per Shqiptaret asht izraeli. ku gjith populli asht ushtar.
nisoj si na asht i rrethum nga armiq biles na kena ni favor se jena pak ma shum en popullsi
Unë menoj që po të reklamohej si duhet, do të ishte mjaft atraktive për njerëzit, sepse do të kombinohej me karate, vrapim dhe pas marshimit të gjatë me çanta në shpinë do të pasonte ngritja e shatorëve dhe në fund një piknik me mish kaprolli![]()
Fotoja më lartë është e bërë nga Grekët , ose Turqët!
Ju garantoj.
- Imagination is more important than knowledge.
Krijoni Kontakt