Keni te drejte. Ne radhe te pare sepse mund te mesóhet me shume nga 2-3 faqe me permbajtje psikologjike sesa nga nje biblioteke e tere me romane. Une vete e kam ndryshuar vetveten vazhdimisht. Ndryshime qe te tjeret as qe e dine se mund te behen tek vetevetja. Kam permiresuar vazhdimisht vullnetin tim, zakonet e mia. Shume te pakte jane ata qe i njohin vlerat dhe perfitimet e pabesueshme te nje morali te forte. Vetite qe synohen te fitohen ne ushtrimet e raxha joges dhe hata joges i shoh me dobi te shumefishte. Sepse ato jane baza e joshjes personale qe nevojitet per te ndikuar dhe dominuar te tjeret. E gjithe aristokracia e botes moderne perbehet nga persona me joshje te larte personale. Sepse eshte joshja personale qe ben shtresen e larte te shoqerise. Perfitime te tjera jane ne aspektin e shendetit mendor, moral e fizik. Kam degjuar raste ku jane sheruar paciente me kancer te pasherueshem , sepse iu thuhej se nuk kishin gje, do te sheroheshin shpejt...
Pra si shendeti jone moral dhe fizik e mendor jane ne dore te vullnetit tone. Edhe autosugjestioni ka fuqi te pallogaritshme.
Krijoni Kontakt