Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 66
    Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327

"Non grata", mësuesi i Kur'anit padit në gjyq shtetin shqiptar

TIRANE - Mësuesi i Kur'anit nëpër shumë qytete të Shqipërisë padit Ministrinë e Brendshme, Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë dhe Drejtorinë Rajonale të Policisë Kufitar dhe Emigracionit të Durrësit.

E martë, 18 Nëntor 2008 11:39
    Shkak për padinë e pakistanezit Shabeer Ahmed është një urdhër për ta përzënë atë nga Shqipëria si person "non grata", ndërkohë që më parë i ishte refuzuar ripërtëritja e lejes së qëndrimit.

Tashmë padia ka filluar të shqyrtohet, ndërsa objekti saj është: "Anulim i urdhrit të drejtuesit të DRPKE, Durrës për largimin nga territori i Shqipërisë të shtetasi pakistanez Ahmed; detyrimi i të paditurve të rinovojnë lejen e qëndrimit; si dhe pezullimi i aktit deri në përfundim të gjykimit.

Paditësi Ahmed pohon se mban nënshtetësi pakistaneze dhe aktualisht banon në qytetin Kavajës, ku së bashku me bashkëshorten ushtrojnë profesionin e mësimit të Kur'anit. "Që prej mëse 10 vitesh, me hapësirat që më ka dhënë ligji i shtetit shqiptar, të cilit i jam mirënjohës, vazhdoj të banoj në Shqipëri, nëpër qytete të ndryshme, së bashku me familjen time, plotësisht të integruar në shoqërinë e këtij vendi", pohon në padi pakistanezi Ahmed, i cili më tej thotë: "Megjithëse të huaj, e kemi ndjerë veten gjithmonë pjesë e kësaj shoqërie dhe jam munduar me mish e shpirt, siç thoni ju shqiptarët, të kontribuoj në përmirësimin e jetës shoqërore, duke qenë qytetarë model. fa.ma.
    "Askush nuk është aq i verbër , se sa ai i cili nuk dëshiron të shohë"

Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Ne Shqiperi ka qindra misionar te huaj , ka poashtu nje Janullatos i cili esht i huaj ne kishen shqiptare , por asnjeri prej tyre sesht debuar.
    E pse duhet te debohet nje pakistanez , i cili respekton shtetin shqiptar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ne shqiperi nuk ka nevoje per pakistanez,
    pak medrese ka shqiperia ku mesohet kurani, pak arab dhe turq ka, po na duhen dhe pakistanezet?

Me behet qefi qe shteti shqiptar paska marre nje vendim te tille.

Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    per mos me u prish toleranca fetare , duhet me u leju edhe pakistanezi , i cili vjen nga nje shtet aspak armiqsor ndaj shqiptarve , kundrejt Janullatosit dhe dhjetra prifterinjve grek ne shqiperi dhe qindra misionareve tjer te te gjtha llojeve.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Mir ja kan bo ktij pakit te leshit, le te rrije ne ven te vet jevgu i qelbet. Ka ngel mgjupi me i dhon men popullit ton. T'gjith misionaret e fese, cdo lloj feje, duhet te debohen.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    ça pret prej jevgjve te pakistanit, ata duhet te deklarohen te gjithe si popull "non grata".
    Edhe te dhjefsha tolerancen fetare qe ne pakistan dhe ne keto vendet e prapambetura nuk ekziston.

Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Toleranc fetare nuk ekziston as ne Greqi , por Janullatosit gjith po i puthni durt , pse spo e deboni ate ?

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Me behet aq shume qejfi qe po marr vesh nje lajm te tille.Bile shteti shqiptar duhet te shpalli "non grata" edhe 200 000 jevgj e gabel.

p..s Se kuptoj se pse kjo teme qendron tek toleranca fetare
    Shteti shqiptar eshte laik.Pse i jepen ngjyra religjioze ketij lajmi
    Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 18-11-2008 më 12:00

përjashtuar për [.] qefi Maska e carbondcd
    Anëtarësuar
    30-11-2007
    Vendndodhja
    n'Mal
    Postime
    161

Talking

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    ça pret prej jevgjve te pakistanit, ata duhet te deklarohen te gjithe si popull "non grata".
    Edhe te dhjefsha tolerancen fetare qe ne pakistan dhe ne keto vendet e prapambetura nuk ekziston.

Ec bre mituuu

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    predikuesit Wahabist te gjith duhet te shpallen te till .....
    We are all Aliens

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •