Close
Faqja 37 prej 48 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 478
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ne se kemi ndikim te alfabetit latin ..ateher "P" qe permendni tek fjala "Pesa" eshte "P" edhe jo "G"
    Ore ju te dy qe insistoni si thiu ne akull,dhe nuk ju mbushet mendja akoma....separi mjaft me ato mp te felliqura qe me dergoni qe te dy,po ju spjegoj qarte fare,sepse po e merrni personale,nuk e di kush jeni ju te dy dhe as qe me intereson aspak kush jeni...kuptoni?
    po kundershtoj vetem budallaliqet tuaja prej analfabeti.

Persa te kam cituar me siper P(Pi,latinisht ) ka derivuar nga Π π dhe germa per te cilen behet fjale eshte gamma,nuk ka fjale pese apo bese aty,palla

ps.Futeni ne tru mire,nuk ju kam inat ju te dyve kam inat idiotizmat qe shkruani,boll e masturbuat trurin
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 30-06-2009 më 15:45
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    ............u ndesha me kete mbishkrim te cuditshem (old italik alfabets : Discussion......"edhe vrej se krahas germave etruske ndeshet edhe germa "S" ...nuk njohe asnje detaj nga ky mbishkrim..por germat jane pak a shume te njejtat me mbishkrimin e gortit

nga nje veshtrim i percipet vrej edhe ketu fjale shqipe...mundet kush te na shpjegoj "kuptimin figurativ te rrathve" ...ne se mundet kush te na jap nje ide perreh rrathve ateher une do punoj ta zberthej ..ne menyre qe te kemi nje ide se si lexohen fjalet e mbishkrimit te gortit...mbishkrimi eshte i shkurter edhe punohet leht
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga alfeko sukaraku : 30-06-2009 më 15:54

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    reklamohet alfabeti i perdorur tek "kupa e nestorit" si per te dhene treguar alfabetin e perdorur tek ky mbishkrim me larte...vetem se "kupa e nestorit"(mode e shek 2 te eres sone) ka ne perberjen e saj germen "X" ...gerem e cila shfaqet ne shek 4 p e s edhe jo ne shek 8 p e s ..ashtu sikurse e duan mbishkrimin e kupes se nestorit....mbi te gjitha alfabeti qe perdoret tek kupa e nestorit nuk ka "S" ne formen e njohur..ndersa mbishkrimi i mesiperm e ka.

xhgashi

ne se ndonje bajge ka mendim te kundert ..ateher te sjellin referencat..ku edhe ne c kohe?cili alfabet?...ti postoj referencat edhe pastaj ti diskutojm...nuk ka asnje arsye qe te merremi me te arratisur nga pavioni 17.

ky alfabet mbulon kete mbishkrim ,por nuk ka lidhje me gortin edhe mbishkrimin qe solla pak me larte
    Ndryshuar për herë të fundit nga alfeko sukaraku : 30-06-2009 më 16:08

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    aha doni referenca ju idiote,ca kujtoni ju se flas ne tym une...ato mbishkrime qe keni sjelle dhe ja fusni kot gjith diten e gjith naten jane shkruajtur me alfabetin marsiliana....tani se ca eshte ky alfabet dhe si lidhet me alfabetin mesapik do ta them ne nje rast tjeter.

shikojeni germen G

debila,rrifni uje ne hava kot. dhe dhi te zgjebura dhe bishtin perpjete,nese doni te mesoni akoma per alfabetet italike pyesni me edukate,mos na shisni pordhe me ato mp te felliqura qe me dergoni.

Marsiliana.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 30-06-2009 më 16:33
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    ja na i pershtat pak alfabetin qe sillni me mbishkrimin e gortit.

a te kam thene te shkruash neper tema gallatash?

kush eshte idioti tani?
    Ndryshuar për herë të fundit nga alfeko sukaraku : 30-06-2009 më 16:31

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    e dija pra idiot qe do kerkoje germen S jo me kot thashe alfabetin mesapik..njeri nga alfabetet ilire.

Messapic
    The Messapic alphabet is thought to have derived directly from the pelasgic alphabet, rather than developing from the Etruscan alphabet. The only known inscriptions in the Messapic alphabet date from the 2nd and 1st centuries BC. The Messapic language was not related to other languages of Italy, instead it is thought to have been a member of the extinct Illyrian family of languages.

Ps.do mesosh edukate ti pall.......shiko germen S qorr.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    Citim Postuar më parë nga Buddy Lexo Postimin

ps.Futeni ne tru mire,nuk ju kam inat ju te dyve kam inat idiotizmat qe shkruani,boll e masturbuat trurin

tani na i tregoni pak idiotizmin se nuk po e kuptojm

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    e dija pra idiot qe do kerkoje germen S jo me kot thashe alfabetin mesapik..njeri nga alfabetet ilire.

Messapic
    The Messapic alphabet is thought to have derived directly from the pelasgic alphabet, rather than developing from the Etruscan alphabet. The only known inscriptions in the Messapic alphabet date from the 2nd and 1st centuries BC. The Messapic language was not related to other languages of Italy, instead it is thought to have been a member of the extinct Illyrian family of languages.

Ps.do mesosh edukate ti pall.......shiko germen S qorr.

...ku e ke "MN" ku i ke rombet ne mbishkrim ?Ku e ke" L " ku e ke "P" ku e ke rrethin me kryq?

shikon ndonje "B" ne mbishkrimin e gortit?

kur nuk ke ide nga tema ..perse i fute turinjet kote?
    Ndryshuar për herë të fundit nga alfeko sukaraku : 30-06-2009 më 16:42

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    plasi syt mer qorr se aty ke dhe germen P dhe L dhe germen O ne forme rombi....ti paske probleme dhe me shikimin...a vetem je aty para kompjuterit,merr nje tjeter te ti tregoje germat
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    plasi syt mer qorr se aty ke dhe germen P dhe L dhe germen O ne forme rombi....ti paske probleme dhe me shikimin...a vetem je aty para kompjuterit,merr nje tjeter te ti tregoje germat
    te kam dhene nje pergjigjie ne privat per ofezat..sa here qe perdore fjale te tilla sille ndermend.

une syte nuk i kam te plasura por te kane plasur tyja trute ...ato germa qe te kujtova me larte nuk ekzistojn ne mbishkrimin e Gortit...muuuuuuuuuuuuuuuuu lopa.

ateher per c fare po diskuton ketu?

Faqja 37 prej 48 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sola Scriptura
    Nga berat96 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-08-2009, 11:48
  2. Bolivi, zbulohen gjurmë dinosauri 144 milionë vjecare
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 09:09
  3. Letërsia shqiptare: probleme teorike-kritike në gjykimin e vlerave letrare
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 15:56
  4. Makina e shkrimit
    Nga elvisi80 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-11-2002, 03:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •