Ose po ne fund te kesaj strofe (1) tacrsnkocysetasocys egasdedyodeka vet sae cres lona.
Gjithnje ne se g=p i pash te dy te vdekur vet sa e ....
Ose po ne fund te kesaj strofe (1) tacrsnkocysetasocys egasdedyodeka vet sae cres lona.
Gjithnje ne se g=p i pash te dy te vdekur vet sa e ....
paqe dhe mbi ty eros.
eros nuk ka paqe lol,gjithmone ne lufte![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Si nuk hyn ne pune falciteti grekolatin kur perdorim alfabet te falsifikuar Pellasg .
Transkriptimi ashte shume i thjesht por kur vie ne pyetje pershtatja e tekstit ne kuptimin apo domethanjen e shkrimeve te lashta gjegjse na ngatrrohen kuptimet pra gabimi ashte leximi i germave .
Nuk jane gjana tjera por me sakt ne kte forum flasim diskutojm me vite dhe jemi prap ne fillim e dime se ka ekzistue alfabeti pellasg por sjemi ne gjendje te behemi te gjithe te nje mendimi perfundimi dhe te perpilojm alfabetin para grekolatin .
Mburremi me lashtesin e gjuhes sone ndersa ne anen tjeter nuk jemi te zot te dallojm nga alfabetet tjera Alfabetin pellasg apo me sakt kur arrijm te definojm ate e emrojm me emer te huaj .
Mua veshteresia me e madhe me duket tek shkrimi i shkronjave pa ndarje, pasi ne kete rast formohen fjale te ndryshme dhe nuk i nxjerr dot kuptimin.
Ja nje foto per tu transliteruar ku fjalet i keni te ndara megjithse eshte shume i demtuar vizatimi dhe shkrimi.
buk thps pastaj buth udh ska
buk thcs mund te jete germa e dyte jo p por c sipas alfabetit grek atehere sipas meje mund te jete buke thekre . Si mendon ti Gash?
Krijoni Kontakt