femija hyneron
femija hyneron
Biseta lindi nga mendimi; Bisetë pa mendim nuk është bisetë është grindje
Gash a do fillosh me i shqiperu ato qe ke paraqit ne forum?
Cka te intereson ne veqanti edhe pse ne shumicen e rasteve punimet i ke te shqiperuara .
Gjuha shqipe eshte QELSI I TE GJITHAVE edhe pse mundohen te nderhyjn popujt tjer me kallauza e kane te kote.
Paraqitja e mbishkrimit eshte mjaft e gjate dhe mendova se do te mund te jepeshin mendime lidhur me te nga te gjithe anetaret e forumit.
Gash e pata fjalen per mbishkrimin e Gortit .
KUR TE PRANOHET REALITETI SE PARI NGA NE PASTAJ NGA TJERET ,GJER SA TE MOHOHET ORIGJINA LASHTESIA E GERMAVE ,EKZISTIMI I ALFABETIT, KULTURES NJOHURIT PELLAZGE .
NJE FJALI E VETME MJAFTON VETEM TI BINDEMI TE VERRTETES DHE JO TRILLIMEVE FALSIFIKIMEVE DHE RRENAVE TE KULTURES SE HUAJ .
Argumentet i keni gjithandej.
Alfabeti pellazg ka ekzistuar ,dhe dallon nga alfabetet pasardhese |bastarduese|greke-latine.
Juve qe deshironi ti transkriptoni shkrimet e lashta S'pari transkriptoni trurin tuaj nga myku falciteti grekolatin pastaj hyni ne transkriptime te shkrimeve te gjuhes pellasge.
Gjdo germ pellasge pamvarsisht se cila eshte ajo ne vete perfaqson nje shenj-shenjteri, nje kuptimin miniatural por nese thellohesh ne analiz te kuptimit te shenjave nuk ka njeri nga ne qe do te mund te bente nje studim nje analiz te mjaftueshme ,per ti dhene kuptimin e duhur qe e meriton nje shenj-germ e vetme pellasge sepse germat pellasge jan te shenjta.
Kur te arrini te shpjegoni kuptimin e shenjt te tyre do ta shifni se sa te padrejta ju kane bere gjuhes tone .Pra te komunikoni gjuhen Albane me shkrimet bastardhe latino-greke eshte mekat historia nuk do te na e fale .
1
Ju mjafton ta analizoni vetem formen e kesaj germe PELLASGE .
Ndryshuar për herë të fundit nga XH.GASHI : 05-12-2009 më 07:24
Cfare te flas une cfare thua ti Gash .Chyn ne kete mes myku falciteti greko-latin.Sme ha malli as per greke as per latine , as du me dit se ekzistojne a nuk ekzistojne.
psh Gash po te marr nje fraze nga ato qe ke paraqit ti :
skregaskata taelrammena .oceb..deka
Ne se g=p une vete e kuptoj shkrepave ka rene tata mrena... vdiq
ne kete rast une mund ta kem dhe gabim prandaj te thashe qe a mund te diskutojme per kete mbishkrim ti me ngatarron me gjera te tjera.
Ne se g=p une vete e kuptoj shkrepave ka rene tata mrena... vdiq..............................
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt