Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    ..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503

Greqi, emigranti sirian rrëmben një fëmijë shqiptar

Dramë familjare për një çift emigrantësh shqiptarë në Greqi. Fëmija i tyre vetëm njëvjeçar është zhdukur në rrethana të mistershme dhe për rrëmbimin e tij ka dyshime të forta për një person me ngjyrë, klandestin nga Siria.

Burime zyrtare nga Policia e Athinës konfirmuan se Mateo Dullia, është emri i djalit që është lindur më 28 shtator 2007 nga një çift emigrantësh shqiptarë me dokumente të rregullta në Greqi.

Mateo u zhduk më datë 7 shtator 2008, mbi dy muaj më parë, nga zona Kukaki në Athinë. Kërkimet e deridjeshme të familjes Dullia dhe të afërmve e miqve të tyre, policisë dhe Qendrës Kombëtare Greke për fëmijët e zhdukur dhe të dhunuar, kanë rezultuar të pasuksesshme.

Personi që identifikohet nga policia si autor i rrëmbimit të fëmijës, është Hasan Kerim, një 34-vjeçar nga Siria, emigrant klandestin prej kohësh në Greqi.

T-CH
    Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 17-11-2008 më 08:13

Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Dramë familjare për një çift emigrantësh shqiptarë në Greqi. Fëmija i tyre vetëm njëvjeçar është zhdukur në rrethana të mistershme dhe për rrëmbimin e tij ka dyshime të forta për një person me ngjyrë, klandestin nga Siria.

Burime zyrtare nga Policia e Athinës konfirmuan se Mateo Dullia, është emri i djalit që është lindur më 28 shtator 2007 nga një çift emigrantësh shqiptarë me dokumente të rregullta në Greqi.

Mateo u zhduk më datë 7 shtator 2008, mbi dy muaj më parë, nga zona Kukaki në Athinë. Kërkimet e deridjeshme të familjes Dullia dhe të afërmve e miqve të tyre, policisë dhe Qendrës Kombëtare Greke për fëmijët e zhdukur dhe të dhunuar, kanë rezultuar të pasuksesshme.

Personi që identifikohet nga policia si autor i rrëmbimit të fëmijës, është Hasan Kerim, një 34-vjeçar nga Siria, emigrant klandestin prej kohësh në Greqi.

T-CH
    Sa fort i dun shqiptaret kto Sirianet....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Conquistador : 17-11-2008 më 08:25

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    A dihen motivet e rrembimit?

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    S kishte me shume se kaq.Se di.
    Ja ku eshte burimi

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Paska dhe në Greqi nga kjo rracë?
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Tema të Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  3. Emrat gjeografike arberore te krishtera te masakruar nga Turqia
    Nga Conquistador në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-07-2010, 21:18
  4. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •