===
Shkon ne start/kontroll panel klik te ikona e dates ores.Te dritarja tjeter klikohet ne Internet time.Aty ne katrorin perpara Automatikisht....per ti futshenje V-je.Klik ne butonin Update Now(azhurno tani) per te sinkronizuar oren ne kompjuter me serverin.
Duhet klikuar ne program te Numrat 92
Te dritarja gjysma poshte do marresh nje tekst qe duhet postuar.Eshte nje aplikacion qe e shkakton difektin por nuk dihet emri.
Klik te numri 60 Manaxheri i serviseve ka leshuar flag,nje aplikacion ben gabim.Shiko gjysmen poshte te programit dhe kopjohet teksti me komentin
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
benseven11 faleminderit shume shume per programin edhe per ket mundi edhe une kur e pash ket tem um pelqej shume edhe shpresoj qe ko mi rregullu problem qe i kom ne pc
PO aq shume problem um ka gjet , pom vjen turp mi qit ishalla ka zgjidhje edhe per mu :
Ndryshuar për herë të fundit nga BHGod : 16-11-2008 më 12:13 Arsyeja: Bashkangjitja e të dhënave të mesazhit në dokument teksti.
Ju lutem, duke pare gjatesine e postimit me siper, ju kerkoj qe nese keni pyetje ose probleme per te cilat doni nje pergjigje, bashkangjitini informacionet si me lart ne nje dokument ne format teksti (.txt ne Notepad) ose ne .zip.
Cfare ndryshimi ka kjo nga:
Control Panel > Administrative Tools > Event Viewer
Edhe ajo nxjerr gabimet e Windows dhe ndodhet brenda windows.
School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?
Para pak ditesh kam ber formatimin e kompjuterit dhe kalimin nga Windows XP SP2 ne Wndows XP SP3
Tani vendosa ta kontrolloj me kete metode qe the ti dhe pash nje numer te madhe gabimesh, po i postoj.
Ndryshuar për herë të fundit nga BHGod : 02-12-2008 më 08:11
Perderisa nuk kam atë që dua, do të dua atë që kam.
faleminderit beno
Ndryshuar për herë të fundit nga zoomen15 : 18-11-2008 më 10:07
Po ku humbe o benseven11, tani qe na duhesh u zhduke?![]()
Perderisa nuk kam atë që dua, do të dua atë që kam.
Beno une e upload ne rapidshare se po ta postoja ketu do shkonte lista ne filifistune.+Qe nuk ta hidhja me ane te skedareve te bashkangjitur sepse shkone 1.4mb lista.
Gabimet...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt