Close
Faqja 42 prej 53 FillimFillim ... 32404142434452 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 525
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Fittox me duket se paske haruar ketyre kusherinjeve tu tregojsh per penalltin qe nuk ju dha Interit,Jankullovski me dor a ndali topin,Ambrosini u duhete te dal me karton te kuq jasht po arbitri nuk e beri.

Po e di cka Messi ishte i madh kur shenoj gol me dor keshtu qe Adriano eshte shuuuum me i madh se ai hahaha.

Forcaaaa Campioneeeee.

Ai edhe dicka harova te ceki,Interi kishte shanca plot te shenoj gola po nuk dha,arsyeja ju dhimten sepse mire keq kusherinj i kemi hahahah.

Edhe njeher Forcaaa Campioneeee.
    Ja idiotesia e rradhes nga nje tifoz i Interit. Adriano me i madh se Messi. Turp te keni. Une e kam share Messin kur ka bere ate gol me dore. E shaj edhe Adrianon. Por, si lojtare, Messi eshte ne nje planet tjeter dhe nuk ka shance te jete Adriano as sa nje qime floku e Messit. Po nga juve çfare nuk pret e nuk degjon!
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Ja idiotesia e rradhes nga nje tifoz i Interit. Adriano me i madh se Messi. Turp te keni. Une e kam share Messin kur ka bere ate gol me dore. E shaj edhe Adrianon. Por, si lojtare, Messi eshte ne nje planet tjeter dhe nuk ka shance te jete Adriano as sa nje qime floku e Messit. Po nga juve çfare nuk pret e nuk degjon!

Po de pse habitesh sepse ashtu eshte,dhe sa e di Adriano gjithmon ka qen shuuuum i madh kur ka loz kunder Milanit.

Dhe keshtu qe ju Millanistat dhe Millani ne pergjithsi gjithmon i shani keta lojtar qe i kemi mandej mbasi plaken shkoni dhe i merni,si rasti i Ronaldos dhe mbureni me te.

Ehh sikur te vjen nje dite ta levderoni Adrianon ju edhe me shenu gola tjer me dore ju do te thoni bravo i qoft,kuptohet ju thoni vetem ateher kur keta lojtar jane pjes e Millanit.

Keshtu qe vlen per te gjithe Interistat dhe anti-Interistat FORCAAAAA CAMPIONEEEE.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Po de pse habitesh sepse ashtu eshte,dhe sa e di Adriano gjithmon ka qen shuuuum i madh kur ka loz kunder Milanit.

Dhe keshtu qe ju Millanistat dhe Millani ne pergjithsi gjithmon i shani keta lojtar qe i kemi mandej mbasi plaken shkoni dhe i merni,si rasti i Ronaldos dhe mbureni me te.

Ehh sikur te vjen nje dite ta levderoni Adrianon ju edhe me shenu gola tjer me dore ju do te thoni bravo i qoft,kuptohet ju thoni vetem ateher kur keta lojtar jane pjes e Millanit.

Keshtu qe vlen per te gjithe Interistat dhe anti-Interistat FORCAAAAA CAMPIONEEEE.
    Ne ua kena fut me Pirlon e me Sedorff, kshu qe nuk keni goj me fol ju o te trash. E nxoret Pirlon si nje lojtar skarco, erdhi te ne e u be yll. Edhe Sedorff gjithashtu, erdhi te ne Fitoi 2 Champions, jo per gje, po nuk jemi ekip i deshtum si ju.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Adriano, perveç kesaj here qe shenoi me dore, ka shenuar vetem te nje derby.
    Nqs te shenosh vetem ne nje derby ne 5 vjet qenka shume, po Shevchenko qe ju ka shenu 14 gola ne 7 vjet ça eshte?

Dhe keshtu qe ju Millanistat dhe Millani ne pergjithsi gjithmon i shani keta lojtar qe i kemi mandej mbasi plaken shkoni dhe i merni,si rasti i Ronaldos dhe mbureni me te..
    Si Pirlo e Seedorf qe i nderruam me Gulielminpietro e Coco e ke fjalen?

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    E paskemi shkru ne nje kohe MaDaBer

Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Adriano, perveç kesaj here qe shenoi me dore, ka shenuar vetem te nje derby.
    Nqs te shenosh vetem ne nje derby ne 5 vjet qenka shume, po Shevchenko qe ju ka shenu 14 gola ne 7 vjet ça eshte?

Si Pirlo e Seedorf qe i nderruam me Gulielminpietro e Coco e ke fjalen?

Sa i perket Shevchenkos ka perfunduar historia e tij.

Por sa i perket Pirlos e Seedorf mbani mburruni me ta se ne e kemi

Cambiason, Muntarin, Zanetin e Stankoviqin te cilen jane duke duke i
    mbrojtur ngjyrat e klubit me me sukses se keta mesfushoret e juaj te cilen
    as 5km nuk vrapojn per nje loje.
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Fittox Lexo Postimin
    Sa i perket Shevchenkos ka perfunduar historia e tij.
    Un nuk thashe ka per ti shenu Interit 14 gola te tjere. Thash i ka shenu 14 gola. Emocionet qe kemi perjetu ne fale Shevchenkos ne derby(e jo vetem), me 2 eliminimet qe ju bani ne champions, 0-6 etj etj.

Por sa i perket Pirlos e Seedorf mbani mburruni me ta se ne e kemi
    Cambiason, Muntarin, Zanetin e Stankoviqin te cilen jane duke duke i
    mbrojtur ngjyrat e klubit me me sukses se keta mesfushoret e juaj te cilen
    as 5km nuk vrapojn per nje loje.
    Kur te fitojne mesfushoret e tu ate ça kan fitu Pirlo e Seedorf, atehere flasim. Pastaj, ne na i keni fale ju kto lojtar, kurse kto qe ke sot nuk ti kemi fal ne.

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    lol puro leshi sa mendon te dilte neshja 19 me o per milanin? lol

te fala zogu shnet

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga MICHI Lexo Postimin
    lol puro leshi sa mendon te dilte neshja 19 me o per milanin? lol

te fala zogu shnet
    leshi satam

shif punet tuja se nuk po flas me ty

i/e regjistruar Maska e Sido*
    Anëtarësuar
    25-04-2008
    Postime
    69
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Ne ua kena fut me Pirlon e me Sedorff, kshu qe nuk keni goj me fol ju o te trash. E nxoret Pirlon si nje lojtar skarco, erdhi te ne e u be yll. Edhe Sedorff gjithashtu, erdhi te ne Fitoi 2 Champions, jo per gje, po nuk jemi ekip i deshtum si ju.
    MaDaBeR sa i perket lojtareve nuk mban interi qfardo lojtar per ate ja jep Milanos
    Mos harro se i Madhi Ronaldo ne moshen me te mir ka qen ne INTER e kur u "plak"
    shkoj ne Milano. Favalli ka qene i INTERIT edhe aj pasi nuk pati vend ne INTER gjeti vend ne Milano.Bobo VIERI edhe aj ish INTERIST pasi beri me shum se 33 erdhi te ju
    Gjithe kta e din vendin ku te shkojne mbasi ti mbushin te 30-tat
    Sme dhemb aspak nese ju i merrni kta lojtar qe sduhen per asgje mbasi i bejn 30 vjet e me shume

INTERISTA inati i madh i shtyn kta Milanistat te postojne ne kete teme/
    Kjo tregon se na kan friken/
    Shkojm edhe nje URRAAAA per champions league.

Faqja 42 prej 53 FillimFillim ... 32404142434452 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Projektet greko-serbe për pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  2. FC Inter - Kampionët e Italisë!
    Nga Xingaro në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 514
    Postimi i Fundit: 16-11-2008, 18:50
  3. Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  4. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •