Close
Faqja 14 prej 53 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 525
    Citim Postuar më parë nga ReaLFan Lexo Postimin
    Jo ti ishe sikur keta Politikanat tan..

Cila Skuader fiton ti thua un jam tifoz i ksaj Skuadre..
    O psikopat qe na harxhon O2 kot.E kam qe ne fillim te hyrjes ne forum dhe vazhdoj ta them.JAM DHE ME INTERIN DHE ME BARCELONEN.I mos me acaro shume tani se nuk ta kam ngene.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

DuRrSaKe Maska e Elena__Dr
    Anëtarësuar
    28-11-2007
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    252
    GRANDE IBRACADABRAAAA
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    ♥I love INTER♥

Bravo ai aparat fotografik me fotograf qe paska arritur te fotografoj topin qe gjuajti Ibra.lol
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    sa bukur lujti chievo pjesen e dyte . barazuan ,bile kishin edhe nja dy raste te pastra nga diagonalja e djathte per te shenuar te tretin , mirepo u dehen shume nga dy golat e tyre shume te bukur. se mbajten dot . u dehen para kohe nga suksesi i atyre 20 minutave. bahhhhh sa inat te vjen . interi lujti beterr , por ishte klasi i ibres qe i nxjerr gjithmone nga telashet kete skuader viktime qe po qendron ne kembe fale nje lojtari te vetem.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Alamet goli beri Ibra. I lumte.
    Interi me sa duket e ka futur ne arkive qe tani edhe nje tjeter kampionat.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    forca inter. Skuader e madhe. Qe te coje nerin ne vend tamam i duhet edhe nje champions league

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    urime interit per fitoren ndaj kievos, sic kish ndodhur edhe ne ndeshjet e tjera kievo nuk ishte skuader e lehte per tu mundur nga interi, pas barazimit kievo u mundua shume por magjia e ibres e beri kievon te ulet me kembe ne toke dhe te dale nga san siro si gjithe te tjeret me koken ulur.

forca INTER jemi + 9 nga kushurinjt dhe + 6 nga juvja.

jo keq kete sezon apo jo?
    vari leshte

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Urime Interistaa per fitoren edhe pse me vones me mire von se sa kur.

Forcaaa Campioneeeeee
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Murinjo kërkon Canën tek Interi

Krespo mund të përdoret si shkëmbim për të ulur çmimin

Zhoze Murinjo, trajneri i Interit, është i interesuar për Lorik Canën, duke e cilësuar atë si një alternativë për të forcuar repartin e mesfushës. Sipas medias franceze, nuk është aspak çudi që mesfushori i përfaqësueses shqiptare dhe njëkohësisht edhe kapiteni i Olimpikut të Marsejës, në janar të mund të transferohet te skuadra e Interit. Sipas uebsajtit sportiv francez, football.fr, Interi është i gatshëm të përdorë Hernan Krespon si shkëmbim, për të ulur çmimin e mesfushorit shqiptar. Klubi zikaltër kërkon që të largojë gjatë muajit janar sulmuesin argjentinas, për shkak se ai nuk bën më pjesë në planet e teknikut portugez. Sipas medias italiane dhe asaj franceze, po projektohet kalimi i Krespos në kampionatin francez dhe të vetmet klube që mund të paguajnë rrogën e tij janë Lioni, Marseja, Paris SG dhe Bordo. Sipas medias franceze, nëse Krespo transferohet në Francë, me shumë mundësi do të shkojë te Marseja, ekip që vuan mungesën e një qendërsulmuesi të mirëfilltë.
    “Me këtë lëvizje, drejtuesit e Inerit kanë ndërmend të zgjidhin njëkohësisht dy probleme, pasi Krespo mund të shërbejë si pedanë për të marrë një nga dy mesfushorët e Marsejës, Lorik Canën, që është prej kohësh nën vëzhgimin e Interit dhe Çarls Kabore, të cilin Murinjo e kërkoi te Çelsi kur drejtonte londinezët”, shkruhej në uebsajtin football.fr. Mesfushori shqiptar nuk e ka fshehur asnjëherë dëshirën për të luajtur në një nga klubet elitare evropiane. Madje, pak javë më parë ai pohoi publikisht se në fund të sezonit mund të largohet nga skuadra e Marsejës. Për kapitenin e skuadrës franceze interesohen disa nga klubet më të mëdha evropiane si Reali i Madridit, Arsenali, Bajerni i Mynihut, Evertoni dhe Roma.
    Cana ka thënë se për karakteristikat që ka, do të përshtatej mjaft mirë në kampionatin anglez, por Seria A është një kampionat që e tërheq shumë. Ndërkaq, drejtuesit e klubit të Marsejës kanë bërë të ditur se skuadrat që dëshirojnë të marrin shërbimet e Canës, duhet të dredhin një shumë mbi 20 milionë eurosh për të blerë kartonin e tij. Aktualisht Lorik Cana cilësohet si një nga mesfushorët më të mirë në rolin e tij në kampionatin francez.

/Panorama Sport/
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Shpesoj te shkoj ne Inter , do te shihej me shpesh dhe do te mund te korr sukses me skuadren e Interit si ne Itali edhe ne Evropë.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Faqja 14 prej 53 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Projektet greko-serbe për pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  2. FC Inter - Kampionët e Italisë!
    Nga Xingaro në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 514
    Postimi i Fundit: 16-11-2008, 18:50
  3. Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  4. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •