Fittox mos diskuto me Milanistat se eshte HUMBJE KOHE.![]()
Fittox mos diskuto me Milanistat se eshte HUMBJE KOHE.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Ja prap ku duket paturpesia juaj. Krahasoni golin e Maradones se Madh, me golin e nje DESHTAKU TE MADH. Tani shikoji pak keto dy video, dhe me thuaj se sa lehte e dallon golin e Maradones se eshte shenuar me dore dhe se me sa veshtiresi e dallon ate te Adriano Doracakut.
Maradona
Adriano Doracaku (Ketu nuk ka nevoje as per pamje te ngadalesuara e as per pamje te afruara se tepermi. Ky eshte ndryshimi o deshtake.)
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Nese e sheh ti Adrianon qe ka shenuar me dore Rosetti nuk e ka pare mund ta gjesh ndonje video nga pozita se ku ishte rosetti tani mund te flasesh nese ka ndihmuar Rosetti Interin at'her do ta perjashtonte nga loja Ambrosinin po nuk e beri kete.
Nuk e di pse nuk flisnit keshtu kur ne ndeshjen Milan - Inter kur shenoj goll milani nuk ishte golle e rregullt tash gjyqtari ansor paska ndihmuar Milanin.
Ti flet sikur tani ke filluar te shikosh futboll sepse analizon lojen si nje amator i vertet
duhet ta dish se gabimi i gjyqtarit eshte pjes e lojes, humbja eshte pjes e lojes.
Verteto qe Milan as nje ndeshje ne histori te vet nuk e ka fituar me ndihmen e gjyqtarit.
Sa i perket gollit te Adrianos edhe po ti anulohej prap Milan nuk do te fitonte.
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Sikur sikur sikur halla te kishte ashtu u thashe edhe njehere do quhej xhaxha. Boll me kete historine e sikurit. Nqs nuk e ka pare Rosseti, ka edhe nje anesor ka dhe nje arbiter te 4-rt qe shikojne. Por thuaj ashtu eshte bere mend dhe pike.
Gabime arbitrash ka sa te duash, dhe ai goli qe na permendni ju neve, shikoje edhe njehere qarte se sa shume shume e veshtire eshte ta dallosh kete pozicion:
Ndersa goli i ktij Morrsit tuaj, Adriano Doracakut, shikoje pak se sa shume shume e lehte ka qene per tu diktuar nga te gjithe:
Shikoje ketu edhe Rossetin tend te dashur bashke me anesorin tend te mrekullueshem:
![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Ne rregull po pajtohem me ty Rosetti nuk ka dashur ta anuloj gollen.
Te keshilloj te besh padi Rosettit dhe te ankohesh tek komisioni diciplinor i futbollit
italian ta denojn Adrianon dhe tia kthejn 3pik Milanit, Interin per blerje te gjyqtarit ta largojn nga Serie A.
Por prap Juventus do behet kampion![]()
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Kur i thone Moggit se fitonte me arbitra, pergjigjej: "Do fitonim gjithsesi, se kemi lojtaret me te mire" Moratti qante.
Mbas Calciopolit po ndodh e kunderta
Sot tha Morattit: "Na ndihmoj arbitrite goli i Adrianos? Do fitonim gjithsesi, se kei ekipin me te forte....."
MORATTI=MOGGI
TURP
Ndryshuar për herë të fundit nga puroshkodran : 16-02-2009 më 13:30
O Fittox, shyqyr qe doli nje tifoz i Inter me pranu realitetin me ne fund. Per mu nuk ka rendesi e fiton Juventus, Milan apo Inter. Mjafton ta fitoje ai qe e meriton dhe jo ta vjedhin kampionatin. Shyqyr qe u binde se kete ndeshje e keni vjedh me arbiter. Shikoi qe jane te dy ne pozicion Ideal per ta dalluar kete hadutllik. Te pakten doli nje realist, me shume mundim, por bravo ne kete pike.
Une ketu po i mbyll komentet e mia persa i perket i perket Interit ne Kampionatin Italian. E pranoni se nuk duhet te ishit ju aty ku jeni dhe me pelqen kjo qe thate. Ketu do kthehem te diskutoj edhe njehere pasi te eleminoheni nga Ch.L dhe do i jap fund me juve, sepse eshte e pavlefshme te flasesh per ju, dmth kohe e humbur. Sa here diskutohet per Interin ne keto 4-5 vitet e fundit, gjithmone do diskutohet edhe per favorizime arbitrash, vjedhje ndeshjesh e deshtime Champions League.
Turp te keni per kete ekip!
Fittox me duket se paske haruar ketyre kusherinjeve tu tregojsh per penalltin qe nuk ju dha Interit,Jankullovski me dor a ndali topin,Ambrosini u duhete te dal me karton te kuq jasht po arbitri nuk e beri.
Po e di cka Messi ishte i madh kur shenoj gol me dor keshtu qe Adriano eshte shuuuum me i madh se ai hahaha.
Forcaaaa Campioneeeee.
Ai edhe dicka harova te ceki,Interi kishte shanca plot te shenoj gola po nuk dha,arsyeja ju dhimten sepse mire keq kusherinj i kemi hahahah.
Edhe njeher Forcaaa Campioneeee.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt