Close
Faqja 34 prej 53 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 525
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    eshte e cuditshme sesi milanistet nuk rrin asnje minute pa folur keq per interin....

inat tju vij se edhe kete kampionat e ka interi ne dor dhe po deshem ju bejm edhe ndonje nder... hahahahahahhaahah
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    eshte e cuditshme sesi milanistet nuk rrin asnje minute pa folur keq per interin....

inat tju vij se edhe kete kampionat e ka interi ne dor dhe po deshem ju bejm edhe ndonje nder... hahahahahahhaahah
    ate presim ne qe te tregojeni bujare dhe te na falni edhe nje derby tjeter

ps: po lexoj disa mesazhe dhe shof qe qenka kthy............ nejse.

i/e regjistruar Maska e AGREPI_25
    Anëtarësuar
    24-01-2009
    Postime
    234
    Citim Postuar më parë nga Sido* Lexo Postimin
    Agrepi e ke pare PORTON ne finale dhe mu trofe ne dore .
    E trajner I PORTOS ate kohe ka qene i madhi Mohurinjo
    t`pershendes
    Nje her ja pau Dhia Deles edhe qeshi ashtu e ben edhe moronjao
    Angeloti si e merr nje vit po e nje vit jo nuk mburret me duket
    Ky barkethati i mburret kot

hahahahahahahahahahahahahahaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga AGREPI_25 : 04-02-2009 më 12:36

Citim Postuar më parë nga AGREPI_25 Lexo Postimin
    Si mund ti fut frigen kujt nje tranjer si eshte zgarkue nga puna tek skuadra qe ai drejtonte me par per mos paraqitjen e skuadres qe ai drejtonte
    Me largimin e tij celsi arriti ne finale te liges kampjoneve me te njejtit lojtar po me diftent tranjer

Morinjo eshte vetem nje neri si mburret kot edhe flet kot me trego nje talent si ka zbulue morinjo gjat karrjeres se ti ???????????

Qenke Analist i mir futbolli

Sa per informata Mourinho eshte trajneri qe ka ndryshu futbollin ne mbare boten ne veqanti ktheu namin e futbolli anglez, duhet ta dini prej se Mourinho u be trajner i Chelsit PremierShip u be liga me Interesante ne Bote. Tash kur erdhi ne Inter SerieA eshte shume me interesant se vitet tjera.

Nese je nje tifoz i futbollit ma merr menja qe duhet ta pranosh kete fakt.

i/e regjistruar Maska e AGREPI_25
    Anëtarësuar
    24-01-2009
    Postime
    234
    Citim Postuar më parë nga Fittox Lexo Postimin
    Qenke Analist i mir futbolli

Sa per informata Mourinho eshte trajneri qe ka ndryshu futbollin ne mbare boten ne veqanti ktheu namin e futbolli anglez, duhet ta dini prej se Mourinho u be trajner i Chelsit PremierShip u be liga me Interesante ne Bote. Tash kur erdhi ne Inter SerieA eshte shume me interesant se vitet tjera.

Nese je nje tifoz i futbollit ma merr menja qe duhet ta pranosh kete fakt.

Ca ka ba ai ne angli ndonje gje intersante si nuk e kan ber te tjeret ka fitue kupen e kampjoneve bashke me kompjonati apo ka thye rrekotdin 49 neshje pa humbje ka ndryshue modelin e lojes angleze se arsenali si ben nje futboll teknik
    Tani ne itali cfar eshte ka be interi edhe vjet u shpall kampjon pa morinjon edhe nje vit perpara
    Vetem iket vit ase kompjone nuk ka per ta ber interin e maje mend se ne kupen e kampjoneve si nuk behet fjal ase me e kalue kete turn

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635

Ka ndryshu futbollin?! Ca flet mor burre, ai nuk ka sjelle asgje te re ne futboll. Ai vetem futboll pragmatik di te beje dhe nuk ka kurre spektakel kur lozin ekipet e tij.
    Benitez me Liverpool, pa leket e Abramoviç, e ka eleminu ne Champions dy here. Ashtu siç e ka mund gjithmone Ancelotti.
    Krahasoi pak keto mesfushat ktu:

Kakà, Rui Costa
    Seedorf, Pirlo, Gattuso

Stankoviç
    Muntari, Cambiasso, Zanetti.

Ketu shifet mentaliteti ofensiv i Ancelottit, i cili fut 4 fantazista dhe 1 me tipare mbrojtese, dhe mentaliteti pragmatist i Mourinhos qe fut nje mbrojtes(Zanetti), dy me tipare mbrojtese(Cambiasso dhe Muntari) dhe Stankoviç qe i ben te dyja.

Mourinho eshte trainer i mire, po spektakel nuk ben. Ja solli ne maje te hundes anglezeve duke fitur 1-0 gjithmone.......

Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Ka ndryshu futbollin?! Ca flet mor burre, ai nuk ka sjelle asgje te re ne futboll. Ai vetem futboll pragmatik di te beje dhe nuk ka kurre spektakel kur lozin ekipet e tij.
    Benitez me Liverpool, pa leket e Abramoviç, e ka eleminu ne Champions dy here. Ashtu siç e ka mund gjithmone Ancelotti.
    Krahasoi pak keto mesfushat ktu:

Kakà, Rui Costa
    Seedorf, Pirlo, Gattuso

Stankoviç
    Muntari, Cambiasso, Zanetti.

Ketu shifet mentaliteti ofensiv i Ancelottit, i cili fut 4 fantazista dhe 1 me tipare mbrojtese, dhe mentaliteti pragmatist i Mourinhos qe fut nje mbrojtes(Zanetti), dy me tipare mbrojtese(Cambiasso dhe Muntari) dhe Stankoviç qe i ben te dyja.

Mourinho eshte trainer i mire, po spektakel nuk ben. Ja solli ne maje te hundes anglezeve duke fitur 1-0 gjithmone.......
    Pasi qe permende taktikat ta beje nje pyetje .

Cila po ka sukses me shume taktika e Ancelottit a e Mourinhos ?..
    (vetem mos fillo me histori. )

i/e regjistruar Maska e Sido*
    Anëtarësuar
    25-04-2008
    Postime
    69
    Tlutna puroshkodran Interi Mbrojtjen e ka me ofanzive se mesfushen e Milanos.Maiconi ben sa gjithe Milanezt .

Kjo shihet ne gola qe shenojn mbrojtesit...!
    Anceloti "stratege" por lejtaret e Milanos duhet ti behen kolege se ska nga ata asgje

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Puroshkodran ti shikon futboll apo Domenica In.Rui costa ka 100 vjet qe ka ikur.Sedorf eshte me defteret e turkut.Gatusso eshte i vrare.Apo do me ja nis historikut qe nga 1908.Ik mer se le nam tu krahasu mesfushen.Ku vete ti me ate mesfushe qe ske nga e kap.Mesfush pleqsh.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Pasi qe permende taktikat ta beje nje pyetje .
    Cila po ka sukses me shume taktika e Ancelottit a e Mourinhos ?..
    (vetem mos fillo me histori. )
    Nuk ka lidhje kush ka sukses ne ket moment, se perndryshe duhet te themi skema e Del Nerit, qe i futi 3 gola Interit. Po flasim per filozofine e ekipeve qe kane drejtuar keta dy trainere. Pastaj, un nuk po them qe nuk eshte i mire, por nuk jam dakort me ty kur tha qe ka ba revolucion. Nuk ben spektakel. Ngjan me shume me lojen e Capellos, per te permendur nje qe ka fitu 4 scudi e nje Champios ne 5 vjet me Milan

Citim Postuar më parë nga Sido* Lexo Postimin
    Tlutna puroshkodran Interi Mbrojtjen e ka me ofanzive se mesfushen e Milanos.Maiconi ben sa gjithe Milanezt
    Jane ofensive, ke te drejte. Maicon eshte nder me te miret ne bote ne rolin e tij.
    Edhe Jankulovski e Zambrotta jane po aq ofensive se e kane filluar karrieren si mesfushore. Flas per karakteistika, se e pranoj qe Maicon eshte nje fenomen.

Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Puroshkodran ti shikon futboll apo Domenica In.Rui costa ka 100 vjet qe ka ikur.Sedorf eshte me defteret e turkut.Gatusso eshte i vrare.Apo do me ja nis historikut qe nga 1908.Ik mer se le nam tu krahasu mesfushen.Ku vete ti me ate mesfushe qe ske nga e kap.Mesfush pleqsh.
    ahhahaahahaha jo Domenica In. Buona Domenica.
    Un e pata fjalen per karakteristikat e ekipeve te dy trainereve.
    Mesfushe pleqsh? Me plaku eshte Zanetti. 35 vjeç.
    Nuk po krahasoja cila mesfushe eshte me e mire(megjithse mendoj se eshte e jona) por po i tregoja Fittox karakteritikat e tyre. E jona ofensive, e juaja difensive. Them se e pranon edhe vete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 05-02-2009 më 20:00

Faqja 34 prej 53 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Projektet greko-serbe për pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  2. FC Inter - Kampionët e Italisë!
    Nga Xingaro në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 514
    Postimi i Fundit: 16-11-2008, 18:50
  3. Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  4. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •