Close
Faqja 28 prej 53 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 525
    Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    puro plere ngele duke rujt temen e interit, a ke fjet mbreme hic? motra jote ishte me mua jashte. Me la te knaqur mua ajo si ke ngja fare mer naqe.

cte maje pragu deres mnyre barbare plako. ik tani bej tel gatusos ahahah. minoren i degjenerum.

lexo prv se ke i flet rrufe. okay zogu

i/e regjistruar Maska e beerti
    Anëtarësuar
    11-08-2007
    Postime
    197
    Inter ka kurdisur ndeshjet? Moratti hesht!

Presidenti i Interit, Massimo Moratti, ka vendosur të mos komentojë shkrimet në gazetën “Il Giornale”, sipas së cilës skuadra e tij ka kurdisur ndeshjet në sezonin e kaluar.

Ministria Publike në Itali ka nisur hetimet në lidhje me kurdisjen e ndeshjeve në sezonin e kaluar, ndërsa “Il Giornale” ka publikuar hetimin, sipas të cilit Nerazzurët kanë kurdisur ndeshjet të cilat ua kanë mundësuar ta fitojnë Scudetton.

Ky lajm ka kryesuar lajmet sportive të ditës së sotme, ndërkohë që Moratti ka refuzuar të komentojë për këtë gjë.

“Dëgjova sot në lajme për këtë gjë. Mirëpo nuk e kam lexuar gazetën prandaj nuk mund të jap ndonjë koment”, ka thënë Moratti për “Sky Sport Italia”.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Epo gazetat e Berluskonit dhe kompanis se tij duhet te shiten,keshtu qe si gjithmon edhe tash meren me interin keshtu qe sduhet te behet dicka alarmuese jemi mesu me me keta,mendojn se xhdo here do te ndodh ajo qe ndodhi me ata maskarejt qe kishin ndreq loja.

Forcaaa Campioneeee.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e Sido*
    Anëtarësuar
    25-04-2008
    Postime
    69
    Duhet ta dim se thashethemet neper gazeta ekzistojne gjithmon sepse gjithe ato faqe duhet te mbushen me ndonje gje.Por ja leme kohes kete pune dhe do ta shihni se sjemi ne si ju,purkundrazi Interi ju ka falur pike ne fund te kampionatit qe te fitoni nje vend ne champions league por e kot ishte.

Citim Postuar më parë nga beerti Lexo Postimin
    Inter ka kurdisur ndeshjet? Moratti hesht!

Presidenti i Interit, Massimo Moratti, ka vendosur të mos komentojë shkrimet në gazetën “Il Giornale”, sipas së cilës skuadra e tij ka kurdisur ndeshjet në sezonin e kaluar.

Ministria Publike në Itali ka nisur hetimet në lidhje me kurdisjen e ndeshjeve në sezonin e kaluar, ndërsa “Il Giornale” ka publikuar hetimin, sipas të cilit Nerazzurët kanë kurdisur ndeshjet të cilat ua kanë mundësuar ta fitojnë Scudetton.

Ky lajm ka kryesuar lajmet sportive të ditës së sotme, ndërkohë që Moratti ka refuzuar të komentojë për këtë gjë.

“Dëgjova sot në lajme për këtë gjë. Mirëpo nuk e kam lexuar gazetën prandaj nuk mund të jap ndonjë koment”, ka thënë Moratti për “Sky Sport Italia”.

Inter mohon kurdisjen e ndeshjeve

Skuadra e Interit ka reaguar me vonesë duke mohuar spekulimet kinse ata janë të përfshirë në skandalin e kurdisjes së ndeshjeve.
    Në numrin e sotëm, gazeta italiane “Il Giornale” ka publikuar një raport sipas të cilit drejtësia italiane është duke hetuar skuadrën e Interit për përfshirje në kurdisjen e disa ndeshjeve, të cilat ia mundësuan fitimin e Scudettos në sezonin e kaluar.

Pas këtij lajmi, prokurorët publik në Milano kanë mohuar spekulimet e “Il Giornale” duke thënë se ata nuk janë duke e hetuar Interin, ndërkohë më vonë edhe vetë Nerazzurët kanë reaguar duke mohuar përfshirjen e tyre në kurdisjen e ndeshjeve.

“Dëshirojmë të theksojmë se ajo që thuhet në gazetën 'Il Giornale' nuk ka të bëjë aspak me të vërtetën. FC Internazionale Milano dëshiron të përsërisë se një gjë e tillë nuk ekziston. Zyra e prokurorit në Milano e ka mohuar këtë gjë dhe ka deklaruar se nuk do të ketë hetime të autoriteteve të Interit për sezonin 2007/2008. Skuadra do ta mbrojë imazhin e saj në secilën mënyrë të mundshme”, thuhet në deklaratën zyrtare të klubit.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Sinqerisht, nuk besoj se eshte e vertete.
    Inter me te vertete qe ka pase lidhje me ket mafiozin Domenico Brescia, por nuk do te thote qe merrte pjese ne punet e tij.

PS: nu jane gazetat qe e mendojne ket. gazetat thjesht japin lajmin qe nje prokuror po heton ne ket drejtim.

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    hajd nje urim per gjithe interistat per fitore per neser dhe per shkeputje te metejshme ndaj rivaleve.

forca INTER
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e Sido*
    Anëtarësuar
    25-04-2008
    Postime
    69
    Nese mund ti quajm rival
    Fitore neser ndaj Torinos
    Forca neurazuri (L)

Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    hajd nje urim per gjithe interistat per fitore per neser dhe per shkeputje te metejshme ndaj rivaleve.

forca INTER

Pse a Kemi RIVAL ne ITALI aa???

Nese po kallxona kush jon ata

Une shikova tabelen sot dhe pash qe perveq Interit te gjitha ekipet tjera po
    luftonin per egzistenc.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fittox : 31-01-2009 më 18:59

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Fittox Lexo Postimin
    Une shikova tabelen sot dhe pash qe perveq Interit te gjitha ekipet tjera po
    luftonin per egzistenc.
    Ne ne Itali mund te luftojme per egzistence, por ju ne Europe nuk egzistoni hiç....

Faqja 28 prej 53 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Projektet greko-serbe për pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  2. FC Inter - Kampionët e Italisë!
    Nga Xingaro në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 514
    Postimi i Fundit: 16-11-2008, 18:50
  3. Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  4. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •