Close
Faqja 22 prej 53 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 525
    i/e regjistruar Maska e Sido*
    Anëtarësuar
    25-04-2008
    Postime
    69
    Në Itali eshte vetem 1 kampion i cili e ka emrin Inter.Momentalisht nje nder sulmet dhe mbrojtjet me te mira ne Itali.Sajperket Lejtareve ka nje fond mjaft te gjer dhe secili me i mire se tjetri.Per arsye te kota Ibrahimoviqi nuk eshte sgjedhur me i miri ne Serie A. Kjo mesemiri tregon se kush eshte Interi dhe dominimin e interit ne Itali.

Une jam tifoz i Interit shume i flakt.Shpresoj qe edhe ne champions league do arrij sukses
    ndersa tifozet e milanos dhe juventusit mos te gezohen ne gabimet e Interit por te gezohen nga rezultatet e mira qe i arrijn skuadrat e tyre te preferuara.nuk kam inat per skuadrat qe i vihen pas Interit

Inter(L)

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    urime cuna per fitoren e djeshme. tre pike mjaft te rendesishme per ecurine pozitive qe ka krijuar inter kete kampionat..

milan dhe juve le te lehin se na kan zili,,,, jemi 3 pike para juves dhe 6 para azmatikeve milaniste...

edhe njeher urime INTERIT
    vari leshte

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    3 pike jane 3 pike.
    Pastaj nuk mund te jem shume i sakte ne parashikime se do ti kisha nxjerre piramide kompanite e basteve
    Urime tifozeve te Inter per fitoren.
    Kur shprehesh se do të ftojë bindshëm nuk llogariten më tre pikët
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Adriano denohet 3 ndeshje per goditje me grusht te mbrojtesit sampdorian Gastaldello.

Gjykatesi sportiv duket se i jep te drejte tranierit te Sampdoria Mazzarri i cili u ankua mbas ndeshjes per arbitrin qe favorizoi Inter duke i mohuar sampdorianeve 2 penallti dhe duke mos i dhene karton te kuq Adrianos(qe me pas do shenonte) per goditjen me grusht te Gastaldello
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Ndryshuar për herë të fundit nga puroshkodran : 26-01-2009 më 11:31

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Si ekip te gjith lojtar te piste jan, ja ti marim disa me rradhe:

Materazzi, Samuel, Stankovic, Adriano, Ibrahimovic, Burdiso, Vieira...edhe sigurisht kapitenin e anijes, xhaxhi hunderri Murinjo!

Ndeshja e djeshme ishte vetem nervozisem, nuk quhet fare ndeshje profesionistesh...eshte e e cuditshme qe Interi akoma qendron si nje nga ekipet qe permban me shume te kuqe, kurse Murinjo sigurisht e mban me nder numrin 1 me te kuqe!
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin

Materazzi, Samuel, Stankovic, Adriano, Ibrahimovic, Burdiso, Vieira...edhe sigurisht kapitenin e anijes, xhaxhi hunderri Murinjo!

Ndeshja e djeshme ishte vetem nervozisem, nuk quhet fare ndeshje profesionistesh...eshte e e cuditshme qe Interi akoma qendron si nje nga ekipet qe permban me shume te kuqe, kurse Murinjo sigurisht e mban me nder numrin 1 me te kuqe!
    ti qenke ne hene fare. lol. cja ke fut kot plako si kau peles.

Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin

Qenke larg me Realitet ..

Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Jo vec lojtaret, por edhe tifozerine e keni te piste...gjithnje kur humbin qaen dhe bojn rremuj.
    I mbani mend motorrat dhe fishekzjarret?

Po Valencian e mbani mend? Sa humben, pisanjozat fillun duke bo sherr, plus qe per kartona te kuqe dhe te verdhe sic e thash e mbani krehun fort me vite.

Kot nuk behet nervozisem ne cdo ndeshje qe lu Interi...tashti qe erdhi edhe hunderri Murinjo, ket vit jeni akoma me keq, se ai shton akoma me shume ambicje dhe urrejtje!

Keshtu eshte kur ke vetem 2 lojtar Italian ne ekip dhe te tjeret te gjith te huaj!

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    niku hunderri mourinjo ju kall daten ju. ju fut tmerrin kur e shifni neper tv biles ai eshte arsya qe ti posto ne kte teme te interit.

Po normal qe ka dy lojtar talian interi kot se ka Internacionale dhe e ka provuar dhe ju ka mund edhe me te ardhur ka gjithe bota.

lol je shum larg rrealitet kur vje tek sporti. Rrealiteti me ca thu ti jane si nata me dite.

Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Hunderri na fut friken?

Ancelotti 2-0 Hunderri

Milan 1-0 Porto

Milan 1-0 Inter

Vetem mos ta vej FIFA ate rregullin 6+5, se ne Serin B jeni...mos e harro kete, edhe Chievo dhe Reggina do ju zberthente!
    Nejse ekip Internacional, tamom ekip Internacional jeni, prandaj nuk fitoni dot ne Evrope se jeni shume "internacional"

Boj Blatterit ca letra mos ta fusi ate rregullin se pastaj do ti bie qe te gjeni ekip tjeter per tifozllik...

Faqja 22 prej 53 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Projektet greko-serbe për pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  2. FC Inter - Kampionët e Italisë!
    Nga Xingaro në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 514
    Postimi i Fundit: 16-11-2008, 18:50
  3. Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  4. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •