Me kete e ke filmuar lol
http://www.gsmprofile.com/phone/siem...ens-mc60-2.jpg
Keta qe jane me kilopixel : D lol.
Me kete e ke filmuar lol
http://www.gsmprofile.com/phone/siem...ens-mc60-2.jpg
Keta qe jane me kilopixel : D lol.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Inter - Napoli 2:1
Parashikimi im ishte plotësisht i saktë. Jupiiiiiiiiiiiiiiiii.
Fitore shumë e vështirë e zikaltërve. Pjesa e parë i takoi Interit që ishte spektakular mu sikur me Juventusin.
Mirëpo pjesa e dytë i takon Napolit që u motivua pasi shënoi gol Lavexi. Deri në fund ishte ndeshje e nderë për ata që stresohen lehtë. Në fund Interi arriti të përballojë sulmet e pareshtura të napolitanëve.
Me golat e Kordobës dhe të Muntarit Interi shënon fitoren e radhës dhe sërish jemi 6 pikë larg Juventusit.
Urimet e mia shkojnë vetëm për interistët e mi të flakët.
Forza Inter
Ndryshuar për herë të fundit nga Mister Enigma : 30-11-2008 më 13:08
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Ndryshuar për herë të fundit nga Mister Enigma : 30-11-2008 më 13:15
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
urime kampionave te italise per fitoren e veshtire ndaj napolit. shpresoja per nje fitore dhe kjo ndodhi. nuk po ju lem shanse fare kete vit ketyre juventineve hahahahhahahahahha
forca IINNNNNTTTTEEEEERRRRRRRRRRRR
vari leshte
GRANDEEEEEEEE INTER SIAMOOOOOOOOO NOIIIIIIIII SIAMOOOOOOOO NOOOOOOIIIIIIIII URIME GJITH INTRISTEVE FORZA INTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
♥I love INTER♥
Urime fitoren Intersitave te mi.
FOrcaaa Campioneeeeeeeeeee
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
URIME URIME NGA ZEMRA IME.LOL
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Kushërinjtë tanë pësuan humbje nga Palermoja. Tani Interi 6 pikë para rivalëve të përjetshëm, Juve dhe Milan.
FT Palermo 3 - 1 AC Milan
Pupupupuupupupupup turp i zotit...
Krijoni Kontakt