Ku jeni KAMPIONA ,
Por ju jeni Kampion ne HENDBOLL , se ne Futboll , Jo ~
ç'do postim i joni eshte provokim? ku jemi ktu ne rripin e gazez?
mos thuaj "ju". un nuk perfaqsoj milanistat qe postojne ketu
asnji postim i imi nuk i drejtohet personave.
un kam te drejte te shpreh mendimin tim per interin, per te cilin eshte hape tema.
nqs per ty apo ndonje tjeter, te thuash qe goli ishte me dore eshte provokim, eshte problem i juaj.
hajt naten e mire
Morati pas derbit: Interi meritoi nje fitore 7-0!
Presidenti i Interit, Masimo Morati thekson se, Interi me rastet e humbura ne ndeshjen derbi me Milanin, nuk arriti dot te shpalose performancen me te mire, pasi zikalterit mund te kishin fituar me nje rezultat shume me te thelle. Sulmuesi Adriano shenoi golin e pare dhe Dejan Stankovic dyfishoi shifrat, ne pjesen e pare. Aleksando Pato arriti te shkurtonte diferencen e golave, ne pjesen e dyte, pa mundur dot te shmange humbjen e Milanit. Goli i pare i Adrianos eshte shoqeruar me polemika, sepse sulmuesi brazilian, i ndihmuar edhe nga krahu, e dergoi topin ne rrjete. "Nuk jam i sigurt per golin e Adrianos, mund te kete qene edhe nje lloj hendbolli ne ate moment, por ne mund te kishim triumfuar ne shume raste te tjera". - u shpreh Morarti. "Ne nje ndeshje te shkuar derbi, rezultati eshte mbyllur 4-3, kurse per ndeshjen e fundit mendoj se duhet te kishte perfunduar thelle, 7-0, ne favor te Interit". Per rezultatin ne fund, presidenti zikalter thekson se e rendesishme ishte qe Interi shenoi tre pike, ne nje ndeshje derbi. "Pavaresisht se nuk mundem te fitonim me thelle, gjeja me e rendesishme eshte se ne derbi, shenuam nje rezultat pozitiv dhe e arritem kete duke treguar force dhe karakter." Per lojen ne derbi presidenti Morati shprehet: "Ne luajtem nje ndeshje te madhe dhe ishte gje e bukur te shihje ndeshjen". Adriano me paraqitjen e fundit i ka dhene fund problemeve dhe mosmarreveshjeve me ekipin e tij. "Adriano? Ka fituar mbi gjithcka. Mendoj se trajneri Murinjo beri te pamunduren per ta rikthyer ate, ne ditet me te mira dhe te lumtura", - shtoi presidenti zikalter. Interi, pas fitores se fundit ne derbi kryeson kampionatin italian me 10 pike me shume se Milani, dhe 9 para Juventusit, qe e ndjek ne vend te dyte.
Perballe Mancesterit
Interi do te luaje te merkuren, ndeshjen e Liges se Kampioneve, ndaj Mancester Junajtid. "Ne duhet te jemi sa me te perqendruar, si para derbit me Milanin. Ndeshja e Liges se Kampioneve do te jete nje prove e madhe, qe do te tregoje maturine tone ne arenen nderkombetare. Pritet nje ndeshje e madhe".
ps: puro rri ca dite larg nga kjo teme sa te qetesohen te dyja kampet prej ndeshjes se derbit.
vari leshte
Un jam 25. Nuk kam moshe per "ju". Pastaj duhet te kishe fillu qe ne postimin e pare me "ju"
Me ke fut ne injore, po nuk e di pse sa here poston permend emrin tim. Nuk je normal ti. Un as nuk te konsideroj. Flas per temen e jo per ty.
Forumim e flliqin njerezit e felliqur qe ofendojne, e ti je nje nga ata.
Krijoni Kontakt