Perfundimisht kampionati u fitua nga Interi.
I uroj nje kualifikim ne champions, ndaj morrave te kuq te Manchesterit.
Perfundimisht kampionati u fitua nga Interi.
I uroj nje kualifikim ne champions, ndaj morrave te kuq te Manchesterit.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Adriano ia dedikoi golin djalit tё Mourinhos
Sulmuesi brazilian Adriano ka thёnё se ai e ka mbajtur premtimin duke shёnuar mbrёmё nё fitoren 2-1 tё Interit ndaj Milanit, gol tё cilin ia ka dedikuar njё tifozi tё tij tё veçantё, djalit tё trajnerit Jose Mourinho.
“Gjithmonё kam pasur besim. I premtova djalit tё Mourinhos se do ta shënoja atё gol dhe jam i lumtur qё sot luajtëm mirё. Treguam njё lojё tё bukur dhe shpresoj tё vazhdojmë kështu”, ka thёnё Adriano.
Edhe Mourinho thotë se goli i Adrianos ёshtё njё gol mё i veçantё pёr tё dhe se lojtari ёshtё favorit i djalit tё tij.
“Goli i Adrianos ishte mё i veçanti nё karrierën time, pasi ishte hera e parё qё njё lojtar ia dedikon golin djalit tё trajnerit! Djali im gjithmonë shkon nё shkollё me fanellën e Adrianos, ai ёshtё shumё krenar. Ai po ashtu gjithmonë e luan atё nё Playstation!”, ka qeshur Mourinho.
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Vitin qe vjen Bilani do te kete mundesi te tjera.Per momentin mos beni shume zhurme se nga poshte nuk degjohet mire.
Kjo eshte per te gjithe INTERISTET.
Urime per fitoren .
Ndryshuar për herë të fundit nga leci : 16-02-2009 më 08:46
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
URIME Interista ADRIANO me i miri ne loj me Milanon e la Maldinin 3 metra mbrapa në duel hahaahahahhahahahha.
Ndersa roseti i ka ndimuar milanos sepse Ambrozini eshte dashur te perjashtohet shum heret.
E ADRIANO na eshte bere si MARADONA haahhahahahhah
+11 +9
KAMPIONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA
Djali i Mourinhos, kur luan ne Play Station, a ben gol me dore me Adrianon? Apo nuk ka arbitra qorra aty?
Kulmi. Kaq te pa fytyre jane sa i dedikojne femijes nje pisllek te tille. Eshte sikur te besh nje vjedhje ne ndonje vile, e t'ia dedikosh femijes. Ti thuash: "Ja te keqen babi, keshtu ecet perpara ne jete" Turp
Santon, i pabesueshem, 17 vjec dhe luan ne derbi me personalitetin e nje kampioni te sprovuar.
Do behet nje lojtar i madh.
DINAMO KAMPIONE
Manchesteri ekip i madh shume ne fakt !
Viti per vite ne finale e gjysem finale ka shkuar ! Aman te keqen.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Airon, mos flit me inate. Eshte gjynah te krahasosh Inter me Man UTD. Kam shume respekt per Barcelone, eshte ekip shum i mire dhe gjithmone ka zhvilluar loje te bukur. Por, edhe Manchester United eshte nje ekip Legjende. Ka patur ne gjirin e vete futbolliste te famshem si Bobi Charlton, Pol Gaskonj, Best, Gigs, etj etj dhe ka qene konkurues gjithmone. Ndersa Inter eshte nje ekip deshtakesh si gjithmone.
Airon, mos te te vije keq qe Barca u eleminua vjet nga Man UTD dhe te flasesh keq per te. Kij inatin e fliti hakun thote nje fjale e vjeter e popullit. Te pakten Man UTD zhvillon nje futboll qe te pelqen ta shohesh, ndersa Inter ben nje futboll me 1 Portier, 7 mbrojtesa, 1 mesfushor, e dy sulmuesa. Pra, te shpif futbollin. Inter hyn ne fushen e lojes jo per te fituar, por per barazim, dhe po u fali arbitri ndonje gje, mire, fitojne ndeshjen. Kaq ekip jane keta. Por, harrojne keta se nqs arbitrin mund ta blesh ne kampionat, nuk ke shance ta blesh ne CH.L, prandaj kane shekuj pa e fituar.
Airon, edhe une kam inat shume Liverpool, qe me mundi ne finale pavaresisht se Milan ishte 3 me 0. Por nuk mund te them qe Liverpool nuk eshte nje ekip i madh. Eshte, dhe shume i madh madje. Keshtu qe Airon, uro qe te fitoje futbolli i bukur dhe jo futbolli hajdut.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Nuk eshte i vetmi Adriano qe shenon goll me dore me pare kete e ka bere Maradona, Messi ( per gollen e messit me dore te gjithe thonin ishte fantastike ) dhe une e perkrahu plotesisht Adrianon shenoj nje golle mjaft te bukur dhe
shpresoj qe derbin e ardhshem prap te shenoj goll me dore kunder Milanit.![]()
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Krijoni Kontakt