Ca me thene ka lek Presidenti Morati
ME aq leke sa ka dersh ai Dhe Apollonine time e kishtre NXjerr fituese ne Champions lige
Vendoseni kete ne desktop me mire cuna
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Pershendetje per tifozat e interit.
Forca inter je i math fare, posht milani dhe juvja.
Adriano: Mourinho më ka shpëtuar karrierën
Sulmuesi brazilian, Adriano, thotë se ai është shumë falënderues për trajnerin e Interit, Jose Mourinho, për përkrahjen e tij.
“Ne kurrë nuk kemi pasur kundërthënie. Kemi biseduar dhe i kam pranuar gabimet e mia. Ai e ka kuptuar dhe më ka shpëtuar karrierën time”, ka thënë Adriano
“Ne kemi një raport të shkëlqyeshëm pasi ai është një trajner i madh dhe i trajton të gjithë baras. Ai vërtetë është ‘Special’,”, ka shtuar braziliani.
Mourinjo ju ka fut tmerrin milan e juves me ardhjen tek interi.
Si mund ti fut frigen kujt nje tranjer si eshte zgarkue nga puna tek skuadra qe ai drejtonte me par per mos paraqitjen e skuadres qe ai drejtonte
Me largimin e tij celsi arriti ne finale te liges kampjoneve me te njejtit lojtar po me diftent tranjer
Morinjo eshte vetem nje neri si mburret kot edhe flet kot me trego nje talent si ka zbulue morinjo gjat karrjeres se ti ???????????
ti paske humb lidhje me rrealitetin plako. sorry.
ai iku vet se ja cau ****** abrahamovici duke i ble lojtar si sheva. Meritat e atij si i hudh poshte ti i shumezove me zero? ahhahaha te dAli prap chelsea ne finale tani pa mourinjo.
ai eshte traniner p some qe jep rrezultate e se rruan fare. dhe enrra me e keqe per ekipe plera dhe te degjeneruara qe fitojme ne hile si juve e milan
Agrepi e ke pare PORTON ne finale dhe mu trofe ne dore .
E trajner I PORTOS ate kohe ka qene i madhi Mohurinjo
t`pershendes![]()
Aman edhe ju me ket inte si bani sikur nuk e nohim na po sa ka interi kompjonate MILANI ka liga kompjonesh hahahahahahahah
Krijoni Kontakt