Ketu ne Kosove jan do me miemer Paluci.
Edhe nje djal i ketyre Palucave dashurohet me nje qike knej ka Drenica , edhe vendos me marr nje nip te vetin edhe me shku me lyp doren e qikes taman si neper filma.
Nejse mire boll shkojn hyn brenda, edhe aty po ja nis plaku i asaj shpise po i vet , po t'kashit jeni bre djem, keta i thon pergjigjen qe jan prej filan venit, plaku i pyet edhe njehere, po qfar miemri keni ju.
Djali i thot na axh jemi Paluc
Axha: Qkaa
Djali: Axh na jemi Paluc te klines
Axha: Hajt bre djal ec prej shpise, mu ma kan lyp qiken edhe me Luc e sjav kam dhane , e po jav dha juve pa Luc![]()
Cerebro (26-07-2014)
Nje grua, sapo mbushi 50 vjec, vendosi ti bente nje dhurate vetes, duke bere nje operacion plastik per t'u rinuar. Pasi del nga operacioni, shkon ne supermarket dhe pyet shitesen:
- Sa vjec mendon se jam?
- 35 vjec.
- Jo. - thote kjo e kenaqur. - jam 50 vjec...
Pas supermarketit shkon ne nje furre buke dhe pyet shitesen:
- Sa vjec mendon se jam?
- 30.
- Jo. Jam 50 vjec
Shkon ne stacionin e autobuzit... Prane kishte nje xhaje rreth te 70-tave, dhe e pyet:
- Sa vjec mendon se jam?
- Nuk e di. Duhet te te prek gjoksin qe ta gjej.
Kjo mendohet, dhe nga kurioziteti e lejon xhajen t'i preke gjoksin. Pasi i fut duart, xhaja i thot:
- Ti je 50 vjec.
- Waaa si e gjete?
- Isha ne rradhe pas teje tek furra e bukes!
Dy breke mbi lavatrice po i qanin hallin njera-tjetres. I thote njera: - Ke qene gje ne plazh qe je kaq e nxire nga dielli?
Tjetra pergjigjet: - Jo, jo, sot kam kaluar nje dite m..ti.![]()
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Cerebro (26-07-2014)
Tre miq humben ne pyll dhe arrijne ne nje manastir me murgesha. Ata kerkojne ndihme per te kaluar naten. Kryemurgesha i pret me miresi dhe u cakton nga nje dhome, por me kusht qe te mos dalin pas mesnate, sepse murgeshat shkojne te flene ne krevate dhe jane te zhveshura. Natyrisht qe te tre sa erdhi mesnata dolen e filluan te spiunojne nga kurioziteti. Murgeshat i kapen dhe i lidhen, kurse kryemurgesha u tha se sipas zakonit do te denoheshin ne baze te profesionit qe zoteronin.
I pari tha se ishte zdrukthetar dhe denimi ishte qe t'ja prisnin "mikun" me sharre.
Ndersa bertet nga dhimbja i dyti u zbeh, kurse i treti filloi te qeshe me te madhe.
I erdhi rradha te dytit dhe tha qe ishte kasap. Ketij ja prene me hanxhar.
I treti po qeshte me shume akoma aq sa u shtri ne shesh. Kryemurgesha ju afrua dhe i tha: Cfare ka per te qeshur? Tani do te denojme edhe ty e mos u be merak...Cfare pune ben???
I treti me buzen ne gaz i thote:
Une shes akullore....jam kurioz se si do ma prisni me lepirje???????![]()
p.s. morali! mos e thoni kurre profesionin se nuk i dihet....
Nje shofer autobuzi duke shetitur nje grup me turista pleq.
Duke ngare autobuzin vjen nje plake dhe pasi e prek ne sup, i thote: do ca bajame?
Mire - i thote shoferi dhe zgjat doren. Plaka i hedh nje grusht bajame ne dore. I hengri shoferi.
Kalon ca kohe dhe vjen prape plaka. Do ca bajame? Dakord - thote prape ky dhe e mbushi grushtin me bajame e i hengri avash avash.
Duke ecur prape, mbas ca kohe, vjen prape plaka dhe e godet ne sup. Do prape ca bajame?
Mire i thote ky dhe zgjati doren. Plaka ja mbushi prape doren.
O none, a te te bej nje pyetje? Ku i gjemi keto bajamet ju? - e pyeti shoferi.
I kemi blere - ja ktheu plaka.
Po pse s'i hani vete, por m'i jepni mua? Kaq shume keni marre?
I hame te keqen nona, por ngaqe s'kemi dhembe s'i pertypim dot. Keshtu qe hame vetem cokollaten dhe bajamet t'i japim ty.
si matet vellimi i konit?
nga sasia e akullores...
morali: akullorja eshte e demshme![]()
Naten e pare te marteses gruaja pyet burrin...
- Pse e mbulon "mikun" me gazete?
Burri: - Ti e di se si jane gazetat, nje gje te vockel e bejne mjaft te madh...
morali! gazetare, kini ca kujdes ndonjehere...
ora tre e mengjesit dhe njeri tek hyrja e cmendines fillon e bertet:
- Shpejt, shpejt, hapeni deren se jam cmendur...
Roja pergjumesh dhe me sy te zgurdulluar i thote:
- Ne kete ore??? Mos je cmendur gje???!!!
Krijoni Kontakt