Jam gjeniu i llampes, do te plotesoj cdo deshire! Cfare? Do te behesh inteligjent?!...O polic, mbase s'me kuptove, thashe deshire dhe jo mrekulli!
Jam gjeniu i llampes, do te plotesoj cdo deshire! Cfare? Do te behesh inteligjent?!...O polic, mbase s'me kuptove, thashe deshire dhe jo mrekulli!
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Dy budallenj, pasi rrahen nje pijanec i cili vdiq, donin t'a ngjallnin me nje tub duke i fryre ne both. I pari pasi u lodh se fryri e i tha tjetrit t'i frynte. Ky e pa me inat dhe nderroi anen e tubit qe t'i frynte pasi i vinte peshtire qe i pari kish vene gojen e vet.
Mora sot nje taksi me ik per ne shpi dhe e preka taksistin ne shpatull ti them ta ndaloj ktu...
Taksixhiu trembet pa mase dhe i jep timonit aq fort sa qe per pak perplaset ne trotuar.
- Cpate ti?
- Avash o burr se na trembe per vdekje...
- Po ti per her te par po i jep makines ?
- Jo ore kam 35 vjet pun si shofer. po vetem kte vit po punoj taxi se me perpara kam punu shofer funerali...
burre e grua mbi gomar.
kalimtari: sa njerez te ligj! kane hypur te dy mbi gomar
burri mbi gomar, gruaja ne kembe.
kalimtari: Egoist, ka hyp vet mbi gomar dhe gruan e le ne kembe
gruaja mbi gomar, burri ne kembe.
kalimtari: budallai, vet ecen me kembe e gruan e le mbi gomar
burri dhe gruaja ne kembe.
kalimtari: sa budallenj, nuk dine te ngasin as gomarin
Morali:
Fjalet e njerezve nuk frenohen kurre
mbesa me pyeti se cfare eshte TVSH-ja. per t'ja shpjeguar i hengra 20% te biskotes.
mund ta haje te gjithen me tha dhe keshtu mund te shpjegoje taksat e Rilindjes...
Brari (12-03-2014)
Kronike ne Vlore:
Policia i ve gjobe makines
se nje polici rrugor
dhe policet rrugore
u vene tridhjete gjoba
makinave perpara policise
Johnny walked into class with a black eye.
Teacher : what's wrong ?
Johnny : my house is very small. Me, my mom and my dad sleep on the same bed.
Every night my dad asks, " Johnny are u sleeping? " Then I say No and he slaps my face and give me a black eye.
Teacher : tonight when ur dad asks again, keep dead quite and don't answer.
The following morning, Johnny comes back with a severe black eye again.
Teacher : My goodness ! Why the black eye again ?
Johnny : Dad asked me again, Johnny are u sleeping ? I shut up and kept dead still. Then my dad and my mom started moving , u know, at the same time mum was breathing erratically , kicking her legs up frantically and squealing like a hyena on the bed.
Then my dad asked my mom , " are you coming ?"
Mum said , " yes, I am coming , are you coming too ? "
Dad answered , " yes "
They don't usually go anywhere without me so I said, " wait for me, I am also coming ."
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Tirane gjate pushimit te drekes, 3 pronaret dhe nje puntor... ( kshu jan ne Shqiperi, 3 jane pronar vetem 1 puntor kane...)
Pronaret po flitnin per krizen dhe po u ankojshin njani tjetrit:
- Pronari i pare: "Krize e madhe, mezi e kam ēu grun t'bej qejf nja 7 dite ne Paris."
- Pronari i dyte: "E pra mor burr, edhe un mezi i bana leket me e ēu grun t'qetsohet nja 2 jave ne Egjipt."
- Pronari i trete: "S'ka ba vaki si simjet, edhe un e ēova vetem 10 dite t'bej plazh ne Kaliforni."
Tashi, kto pronaret deshen me e nxjerr njeēik me ket puntorin, dhe i thone: "Po ti, e ēove grun gjekund ket vit?"
"Une, po ku kam lek un mor burrat e dheut... S'kam aq leke ta ēoj grun t'ma pall##ne jashte shtetit... Ja bej qejfin vete te shpija..." - pergjigjet puntori.
![]()
paqen, e sjell vetem drejtsia
Brari (12-03-2014)
i pyt zysha femijet
cfar ke qejf te beheni kur te rriteni..
njeni thot.. do behem doktor
tjetri do behem inxhinier
tjetri agranom..
etjetj..
po ti i thot njerit..
un zysh do bohem shkerdhat..
pse shkerrdhat i thot zysha e habitur..
sepse o zysh babi im kur shikon ndonji vip ne tv thot..nji doli ky shkerdhata.. kur dalim shetitje e shikojm ndonji vil te bukur i thot mamit .. osht vila e atij shkerdhates..
kur kalon ndoj gru e bukur.. i thot mamit.. kjo o dashnorja e atij shkerdhates.. e kur shikon ndoj bmw te re thot .. nji kaloj ai shkerdhata.. pranej zyshe du me u bo dhe un shkerdhat..
..
AlbaneZ (12-03-2014)
Krijoni Kontakt