hahahha e sakteeee
hahahha e sakteeee
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Ne mes te nates, dy polic po hyjne ne stacion te policise te zhveshur. I sheh komandanti dhe po i pyet:
Idiota, pse jeni te zhveshur.
Cka u be me deyren per kontrollimin e atij klubit te nates?!
Ne shkuam ne ate klub per te bere kontrollin,kishte qene nje party. Dhe ashtu pas nje kohe ngritet nje vajze dhe thote “tash te gjitha femrat te zhvishen”. Ato me te vertete u zhveshen.
Pastaj vazhdoj ”tash te gjithe meshkujt te zhvishen”. Po shohim rrotull, te gjithe meshkujt po zhvishen, dhe u zhveshem edhe ne dy. Pas pak prape vajza “tash fikeni driten”. Dikush e ndali driten. Prape vajza tha ”tash te gjithe meshkujt ne pune”!.
Dhe ne erdhem ne pune…..
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Nete (03-04-2015)
Burri dhe gruaja pasi gjindeshin vet ne shtepi hyn per te bere tush bashke.
Gjersa benin tush bashke degjohet zilja.Gruaja mbeshtillet me nje peshqir dhe shkon ta hap deren.
Kur hap deren ,ishte Hasani,komshiu i tyre.Para se te flas gruaja Hasani ja pret:
-Po ti jap 500 euro nese heq peshqirin.
Gruaja quditet pak,mirepo mendja i shkon tek parat se eshte nje shume e madhe.
Vendos ta heq peshqirin,Hasani vazhdon ta sodis ashtu dhe ne fund i jep 500 euro.I merr gruaja parate dhe mbeshtillet prape me peshqir dhe niset per ne banjo.
Burri: -Grua,kush ishte ne dere?!
Gruaja: -Hasani.
Burri : -A mos te tha gje per ato 500 eurot qe mi ka borgj ?!
Dy komshijt shkonin gjithmone bashke per peshk, njoni nga keto kapte gjitmon peshk tjetri nuk kishte fat, nje dite u merzit shume se nuk po kapte gjo i tha tjetri:
- si ja bon or vella qe ke kaq shum shons?
ai ju pergjigj:
– para se te shkoj per peshk, kap nji gru per vithesh.
vetem kaqe i thot tjetri. Po te nesermen ky qe nuk kishte fat, shikon NJE grua qe po lan rrobat me dor, i afrohet me ngadale dhe i prek PRAPANICEN , ajo i pergjigjet
– e fqinje po shkon per peshk?
Nje goxha zonje i kishin humbur tre pale breke ne shtepi dhe i bertet pastrueses ne syte e burrit duke e akuzuar se ajo i kishte vjedhur breket.
-Pastruesja burrit te zonjes: Zotni ja ku jeni deshmitar. A mbaj ndonjehere breke une?
Nje her nje punetor po i kruhej koka, po ne koke kishte kapuc, kruan koken siper kapucit.
- I thot njeri hiqe kapucin e kruje koken.
- I thot ky pse kur te kruhet by.tha ul pantollonat a?
E pyet burri gruan:
– Mė trego drejt, a jam unė i vetmi me tė cilin ke fjetur?
– Kuptohet i dashur! Me tė tjerėt kam qėndruar zgjuar gjithė natėn.
Letra e nenes derguar djalit polic
I dashur biri im,po te shkruaj keto dy rrjeshta,qe ti ta dish qe te kam shkruajtur.Po e morre kete leter,do te thote qe te ka arritur(po s’e more,me co fjale se ta shkruaj prap)
Po te shkruaj avash-avash,sepse e di qe ti nuk di te lexosh shpejt.
Para ca kohesh ne gazete,lexuam qe pjesa me e madhe e aksidenteve,ndodhin ne afersi te shtepise,prandaj une dhe babai vendosem qe te nderronim shtepi,dhe te shkonim nje cike me larg.
nuk e di se si eshte koha atje te ti,por ketu s’eshte dhe aq e keqe(kete jave ra shi vetem dy here:heren e pare zgjati tre dite dhe heren e dyte zgjati kater.
te pyeta per kohen se meqe thashe se fillon i ftohti,te dergova nje xhakete te babait(por me tha xhaxhai,qe te ta dergoja pa kopsa,qe te mos peshonte shume ne pliko(sepse ato dreq kopsash llamarine peshojne shume),prandaj ti hoqa kopsat(por nese do ti vesh,ti kam futur te xhepi i brendeshem).
Nese e shikon ate vajzen qe te pelqen,pershendete dhe nga ana jone.Nese nuk e shikon,mos i thuaj gje.
Te puth me mall nga larg,mamaja jote e dashur.
P.S.:doja te te fusja dhe ca leke,por e kisha mbyllur zarfin.
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Nete (03-04-2015)
Dy femije jane ulur ne sallen e pritjes te nje laboratori ne pritje per te bere analizat. Nje nga dy kalamajt qan me te madhe.
Pse qan? E pyet tjetri
Sepse duhet te bej analizat e gjakut, dhe do me shpojne me nje gjilpere ne gisht.
Ma ka thene vellai im me i madh
Ne ate moment edhe kamalani tjeter fillon te qaje
Po ti pse qan? - pyet tjetri
Sepse duhet te bej analizen e urines....
hot_prinz (02-04-2015)
Dy vete dolen per te gjetur pune, aty i mer njeri ne pune dhe thot punen qe do benin te conin nje lavatrice ne nje pallat ne kat te nente e marin lavatricen dhe ju futen punes kur ven te ashensori per fat te keq ishte i prishur vendosen ta conin neper shkalle ik e ik u lodhen.
I thot shokut: po ik shiko dhe sa na ka mbetur se na u mor fryma
Vete ky dhe kthehet shpejt dhe i thot kam dy lajme nje te mire nje te keq ke do te parin te mirin thot ky tjetri lami i mire eshte se dhe nje kat kemi po i keqi thot ky tjetri i keqi thot ky eshte se kemi ngateruar pallatin.
Nete (03-04-2015)
Krijoni Kontakt