Close
Faqja 2 prej 51 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 501
    ..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Mos i ngaterroni gjerat.
    Fqinjet si Jugosllavia e Greqia ishin armiq te Shqiperise pavarsisht se ishin edhe armiq te regjimit.Ndersa armiqte perendimore te quajtur "imperialist" ishin armiqte e regjimit.

Citim Postuar më parë nga karkaxholli Lexo Postimin
    Për armiqtë e jashtëm e kam fjalën.
    Ok e kuptoj deri sa pati alence me Sovjetiket ok, ok edhe me Kinen por se kuptoj si u be e gjithe Bota ARMIK, pse nuk mundi te beje miq, zgjodhi IZOLIMIN.

Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Mos i ngaterroni gjerat.
    Fqinjet si Jugosllavia e Greqia ishin armiq te Shqiperise pavarsisht se ishin edhe armiq te regjimit.Ndersa armiqte perendimore te quajtur "imperialist" ishin armiqte e regjimit.
    Dhe armiq ishin imperialistët. Besoj ta kesh lexuar librin "Unë Ramiz Alia dëshmoi për historinë"!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Citim Postuar më parë nga Tigrimelara Lexo Postimin
    Ok e kuptoj deri sa pati alence me Sovjetiket ok, ok edhe me Kinen por se kuptoj si u be e gjithe Bota ARMIK, pse nuk mundi te beje miq, zgjodhi IZOLIMIN.
    sepse asnjë nuk ishin të sinqertë ndaj Shqipërisë dhe shqiparëve!

sepse asnjë nuk ishin të sinqertë ndaj Shqipërisë dhe shqiparëve!
    Pse askush nuk ishte mik i Shqiperise dhe Shqiptarve Serbi hangri BOMBA. Roft Izolimi kthehemi perseri se te gjithe s'jane te sinqerte.

Citim Postuar më parë nga Tigrimelara Lexo Postimin
    Pse askush nuk ishte mik i Shqiperise dhe Shqiptarve Serbi hangri BOMBA. Roft Izolimi kthehemi perseri se te gjithe s'jane te sinqerte.
    Këtu janë dy çështje
    1. Interesi amerikan...
    2. Ndërhyrja u bë se po bëhej një etnocid barbar i paparë dhe i padëgjuar si ky!

Teme e sterkonsumuar. Zoti ju dhente fuqi qe te flisni akoma per fatkeqesine me te zeze te Shqiptareve. Kjo fjalia e fundit pa emocione fare. Perkundrazi, ne menyre shume te natyrshme.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,038
    Postimet në Bllog
    22
    A mund te shkruaje pa emocione per Enver Hoxhen nje shqiptar i cili vuajti burgun apo kampin e internimit te atij rregjimi komunist?!
    A mund te shkruaje pa emocione ai fshatari i pashkolle qe Partia dhe Shoku Enver i beri pashaportizimin ne Tirane dhe e veshi me pushtet duke e kthyer nga askushi ne dikushi?!

Sigurisht qe jo.

Ajo qe me gezon mua eshte fakti se sot kemi nje brez te ri shqiptaresh, 20 vjecare qe jane lindur e rritur ne liri, dhe jo si zogj te ndrydhur dhe burgosur si ato 5 brezat e shqiptareve qe paten fatin e keq te jetojne nen komunizem.

Albo

Prandaj të mendojmë ndryshe

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Teme e sterkonsumuar. Zoti ju dhente fuqi qe te flisni akoma per fatkeqesine me te zeze te Shqiptareve. Kjo fjalia e fundit pa emocione fare. Perkundrazi, ne menyre shume te natyrshme.

sepse kur mendon ndryshe edhe flet ndryshe. Pastaj shqiptarët kanë edhe një fjalë, kur thuhet: "I keq ishte, ama hakun jepja". Ky ka qenë qëllimi i bisedës. Apo ka lindur edhe një fjalë tjetër kohëve të fundit: "Më mirë ishim kur keq ishim"!

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    sepse kur mendon ndryshe edhe flet ndryshe. Pastaj shqiptarët kanë edhe një fjalë, kur thuhet: "I keq ishte, ama hakun jepja". Ky ka qenë qëllimi i bisedës. Apo ka lindur edhe një fjalë tjetër kohëve të fundit: "Më mirë ishim kur keq ishim"!
    Qe ka qen regjim famkeq dhe mizor e kam ditur, por qe ka qen kaq i afte dhe ka arritur tju shperlaj trurin kaq bukur kete e mesova tash.

Edhe nje sqarim per disa postime qe i lexova ketu. Miladin Popoviq me urdherin e Josip Broz Titos e themeloi partin komuniste ne Shqiperi me ne krye nja nga kretenat me mizor qe njeh historia e njerzimit, Enver Hoxhen.

Faqja 2 prej 51 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ramiz Alia pritet në Kosovë si kryetar shteti
    Nga vagabondo_nyc në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 124
    Postimi i Fundit: 23-01-2010, 14:21
  2. Një vështrim i shkurtër historik rreth debatit mbi filoque
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-12-2006, 07:52
  3. Kujtime te doktor Fejzi Hoxhes..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-11-2004, 17:02
  4. Intervistë me nusen e Nexhmie Hoxhës
    Nga Fjala e drejte në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-03-2004, 19:52
  5. Zgjidhja e krizes shqiptare
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-04-2002, 06:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •