Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga crazy_diamond Lexo Postimin
    duhet me ja u pre internetin te gjitha xhamive paperjashtim.
    E kam hudh si ide kte njeher, ama sma ka vene njeri veshin! Kta mjekroshet sduhet te futen vete ne internet, se interneti eshte i DJALLIT.

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e sabah08
    Anėtarėsuar
    06-11-2008
    Postime
    196
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    E kam hudh si ide kte njeher, ama sma ka vene njeri veshin! Kta mjekroshet sduhet te futen vete ne internet, se interneti eshte i DJALLIT.

lol
    Ju paska indoktrinuar nje cik si teper kisha perendimore

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sjam as i Krishtere o Sabah.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    06-11-2008
    Postime
    196
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Sjam as i Krishtere o Sabah.
    Atehere :feja e shqiptarit eshte shqiptaria, mos te zihemi me njeri tjetrin per mustaqet e celos,mjaft na kane dermuar armiqte e jashtem.Te nxjerrim mesime nga e kaluara se edhe po lavderuam jashte mase skenderbeun apo ndonje tjeter fitim nuk kemi.Te mendojme se si ta prosperojme kete komb ne menyre qe edhe ne te kemi vendin qe na takon ne bashkesine nderkombetare.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga sabah08 Lexo Postimin
    Atehere :feja e shqiptarit eshte shqiptaria, mos te zihemi me njeri tjetrin per mustaqet e celos,mjaft na kane dermuar armiqte e jashtem.Te nxjerrim mesime nga e kaluara se edhe po lavderuam jashte mase skenderbeun apo ndonje tjeter fitim nuk kemi.Te mendojme se si ta prosperojme kete komb ne menyre qe edhe ne te kemi vendin qe na takon ne bashkesine nderkombetare.
    Po ca me duhet mua Skenderbeu o Sabah? Ah po, ato 50 mijshet qe kan surratin e Skenderbeut, ato po qe me bejne pune! Pa Skenderbeu vete?? As qe me hyn ne pune! lol

Anėtarėsuar
    06-11-2008
    Postime
    196
    O.K.Apollyon llahtaria vete,vazhdo vazhimin;pi kupa e puth cupa.

Citim Postuar mė parė nga sabah08 Lexo Postimin
    O kaqol a ke jetuar ndonje dite ne shqiperi qe nuk e di qe enver hoxha eshte hero I popullit?Si skenderbeu edhe enver hoxha.
    Sabah-llkhir, o saba…, po ku na dole more sabaudin ti e te na tregosh Shqiperine!
    Ne se kam jetuar ndonje dite ne Shqiperi? Kjo po qe eshte e bukur…, per fat te keq e kam njohur enver bacen tend nga aq afer aq sa po te ta thosha sa, do te vinte nje ēike cmire ty, po aq sa me vjen neveri mua…!
    Per here te pare e kam pare ne 78’ , pastaj e shihja disa here ne vit, per dekada, per nje Maj, por ka ndodhur qe edhe e kam pare ne shtepi te tij ( ne ballkon ), ku shkoja tek nje vajze e klases per vizite, ēte bej une qe ne te gjitha heret qe e pashe, nuk mu duk si hero, ishte me te vertete udheheqesi por jo “heroi i popullit”. Deri tek homazhet ne kuvendin popullor kam qene ( gjithnje me organizim ) , por diten qe ai ktheu patkojte , une vete i katert shkuam per ta festuar nga liqeni…
    Nuk ke faj ti jo, sot elemente qe me dashje ulin poshte gjigande si Gjergji, duke arritur deri ne nje paralelizem me bac enverin tend. Nuk e di nga e polle kete, qe te barazosh enverin me Skenderbeun.
    Me duket sikur po shoh “Portokalli”, pasi shpesh shikojme prane njeri tjetrit figura si Ismail Qemali me Isa Boletinin, Skenderbeun …., deri tek sala…, eshte tragjike qe ka njerez qe edhe pse me nje ironi te holle, te arrijne deri aty sa te barazojne midis tyre figura si keta.
    Por qe enver heroin tend, nuk e kishin ende propozuar …, ti je i pari, ty te takon edhe e drejta e autorit. Fakti qe ti me postimin te tend te pare flet aq ulet per kryefiguren tone kombetare, pastaj si per te devijuar me dashje, na shton edhe enverin, duket qarte qellimi perse je antarsuar ne kete forum te nderuar, ke hapur nje akaunt me vehte, qellimisht vetem per kete teme. Bravo!
    Nuk di perse me sulmove dhe ne ē’fare do te mund te te ndihmoje per s’qarim ne postimet e mia, por per faktin qe ty te pelqen te barazosh enver heroin tend, me Gjergj Kastriotin e shqiptareve, kjo me fal por me duket si pak e tepruar. Gjergji perfaqeson kombin shqiptar, eshte krenaria jone, eshte kujtimi qe la nder shqiptaret e Italise, pasi kjo figure ka kontribuar aq sa ty as te shkon nder mend, per mbijetesen qe pati nder arbereshe…, jo me kot u be edhe simboli i indipendences per shqiptaret e Shqiperise, por gjithnje e ruajtur mire nder arbereshe, ishte heroi i tyre pa eshte edhe i joni…!
    Per enver heroin tend, s’kam asgje per te thene, ah po, ishte kasapi i shqiptareve, mallkuar qofte kujtimi i tij…, turp e faqja e zeze per ke e ngre ne piedistal, sot me deshire dhe pa imponim!!!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Origjina e Himnit te Flamurit
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2021, 11:51
  2. KF Elbasani, "TIGRAT VERDH E BLU"
    Nga ClaY_MorE nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 479
    Postimi i Fundit: 04-10-2008, 00:26
  3. Identiteti Kombėtar dhe Gjuha Standarde
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2006, 12:01
  4. Historia ndryshe
    Nga karaburuni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 01-07-2005, 09:53
  5. Abaz Ermenji
    Nga Eni nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •