Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Pse Nuk Organizohet Nje Tubim Gjith Popullor Kunder 6 Pikshit Nga Okb-ja

dote ishte shum mir qe te organizohet nje tubim gjith popullor ne prishtine dhe aty te merrenin pjes te gjitha shtresat e popullit dhe te gjitha partit sebashku kunder kerkeses se OKB-S ecila kerkon ndarjen e kosoves defakto
    tubimi dote ishte i mirseardhur pse arsye te shumta njera nga to esht qe ti tregohet se deri ketu dhe me tutje nuk mundesh
    memir tash se mos po vonehemi kam friken

NESE DON PAQ PREGADITU PER LUFT ..

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    dote ishte shum mir qe te organizohet nje tubim gjith popullor ne prishtine dhe aty te merrenin pjes te gjitha shtresat e popullit dhe te gjitha partit sebashku kunder kerkeses se OKB-S ecila kerkon ndarjen e kosoves defakto
    tubimi dote ishte i mirseardhur pse arsye te shumta njera nga to esht qe ti tregohet se deri ketu dhe me tutje nuk mundesh
    memir tash se mos po vonehemi kam friken

NESE DON PAQ PREGADITU PER LUFT ..
    Edhe pse po duket se jemi vonuar, sepse ky proces i planit 6 pikesh ka fillu para 3 muajve, mirpo kryeministri dhe presidenti e kan heshtur dhe mshefur. Ne Kosove nuk kan pas dijeni as mediat se qeveria dhe presidenti kan pasur takime me perfaqesiesit te OKB-se per kete plan, qeveria e Kosoves, me ne Kyre H.Thaqin e kan ditur qe ky plan eshte i demshem per Kosoven por kan preferu me hesht. Tani per popullin po edhe per gjith opinionin e gjer ne Kosove eshte ber nje huti e madhe sepse ka ardhur e pa pritur. Ky refuzim tani qe ka ardh ka pasoja shum me te medha sesa te ishte refuzu qysh ne fillim para 3 muajve. Mirpo une kam frig qe keta perseri do te leshojn pe, pra edhe pse i kan then JO keti plan kam frigen se nuk mund ti rezistojn presjonit si ka ndodhur edhe me perpara dhe ne fund do ta pranojn.

Ne duhet ti bashkohemi Vetevendosjes ne demonstrata dhe ti tregojme OKB-se dhe Europes se nuk duhet qe gjithmon te na behet ne presjon vetem pse jemi te heshtur dhe nuk e kerkojm ate qe eshte e jonja.

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

altrusti_ek84

Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Edhe pse po duket se jemi vonuar, sepse ky proces i planit 6 pikesh ka fillu para 3 muajve, mirpo kryeministri dhe presidenti e kan heshtur dhe mshefur. Ne Kosove nuk kan pas dijeni as mediat se qeveria dhe presidenti kan pasur takime me perfaqesiesit te OKB-se per kete plan, qeveria e Kosoves, me ne Kyre H.Thaqin e kan ditur qe ky plan eshte i demshem per Kosoven por kan preferu me hesht. Tani per popullin po edhe per gjith opinionin e gjer ne Kosove eshte ber nje huti e madhe sepse ka ardhur e pa pritur. Ky refuzim tani qe ka ardh ka pasoja shum me te medha sesa te ishte refuzu qysh ne fillim para 3 muajve. Mirpo une kam frig qe keta perseri do te leshojn pe, pra edhe pse i kan then JO keti plan kam frigen se nuk mund ti rezistojn presjonit si ka ndodhur edhe me perpara dhe ne fund do ta pranojn.

Ne duhet ti bashkohemi Vetevendosjes ne demonstrata dhe ti tregojme OKB-se dhe Europes se nuk duhet qe gjithmon te na behet ne presjon vetem pse jemi te heshtur dhe nuk e kerkojm ate qe eshte e jonja.
    un pajtohem plotsisht me ju evetmja rrug esht qe ti bashkohemi LEVIZJES VETVENDOSJE
    sepse vetem ajo ka guzimin ti organozoj protestat dhe demonstrata ne kosove partit jan pjell e dreqit te cilat e ndan popullin aq shum sa tash po kemi pasoja edhe ne sovranitetin e kosoves
    edhe europa e ka hetu qe me shqiptaret esht shum let te besh politik kunder tyre se pse kta nuk kan kunder pergjigje dhe eruropa ket e kerkon .
    edhe nje me duhet ta perseris shqiptaret nse nuk rrezikohen ne mnyr kolektive ata nuk reagojn kjo po ndodh tash sa vite ecpirimente t po vazhdojn me shqiptaret nga unmiku dhe tash nga OKB POR un kam veq nje pytje qak nse pranohen 6 pikat as kush nuk po ka guzim te thot as nga opozita as nga pozita se pse nuk kan kuzimin jan te shitur or vlla

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Nese Do Paq Pregaditu Per Luft ...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •