Citim Postuar mė parė nga Raim Lexo Postimin
Une nuk do te kisha dashur qe kesaj teme ti jap karakter politik, por rastet e ketilla qe kane prapavije kriminele duhet te gjykohen nga te gjithe ne e jo te krijojme poena te ulet politik.

Kete ua adresoj gjithe atyre qe ende pa mos u zbardhe rasti ia mveshen Ali Ahmetit dhe BDIs, nuk mbroj askend sepse perpara jam shqiptar dhe pastaj simpatizant i BDIs, dhe, edhe BDIja nuk eshte ideale ka plot gabime.
Vellezer te nderuar mos shkoni me parollen e Thacit se kur ishte BDIja ne pushtet u vrane nuk e di sa te rinj shqiptare, une nuk jetoj ne Tetove por ata qe jetojne i dine mire bizneset e Thacit dhe njerezve te tij, ketu nuk amnestohen edhe njerezit e BDIs, por nje pyetje per faruk 01 qe nuk ka postim pa mos e kritikuar BDIn dhe Ali Ahmetin,
Ti i nderuar kerkon mendimin e forumistave tjere per kete dukuri qe shqiptari zgjedh armen per te zgjedhur problemet e jo tolerancen dhe ndershmerin, sikur te kishe qene me i sinqert dhe realist duheshte ta permendish rastin se kush cilin ka vrare pr cfare arsye dhe kujt partie politike i takonin, sepse jam i bindur sikur te kishte pasur pak lidhje ne kete rast BDIja mund ta marr me mend se si do krisnin sharjet dhe fyerjet ndaj BDIs.

Vellezer te nderuar kriminelet kan nje emer KRIMINELA.
Prandaj gjithmone te gjykojme kriminelat kushdoqofshin ata Aliu, Thaci,e jo ti mbrojme me cdo kusht, dhe mos tu japim ngjyre politike.

Flm. per mirekuptimin
Pershendetje
pershendetje...po eshte e sakte se ne shume raste kam krituar bdi-n mirepo cdo here me fakte dhe deshmi, sa i perket ketyre ngjarjeve tragjike un kure nuk kam kritikuar as bdi-n as dike tjeter, per arsye se askush nuk mund te dij arsyen e veertet te vrasjeve ( ne shume raste edhe gjykata me vite te tera ) , mirepo problemi qendron ne ate se ti si simpatizant i bdi-s nuk je vet kritik, une po adhurpj pdsh dhe menduh thacin kete e din te gjithe qe me njohin ( dhe mendoj se nuk gaboj) mirepo nese pdsh gabon une dij edhe te kritikoj ne cdo vend dhe ne cdo menyre....krimi nuk ka kufi ai nuk njeh parti dhe popull andaj edhe mendimi im eshte qe kure mos i perzim politiken ne raste te tilla, ka raste qe ndonji ben hakmarje ne emer te partis ose politikes mirepo kjo nuk mban...JEta eshet dicka e cmuar ate mund ta mer vetem Zoti andaj do kisha thene se njeriu eshte nje imtesire e cila ne kete nuk ka aspak te drejte dhe per asnje motiv dhe arsye.