Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590

Vellezer mos vriteni mes veti ???

Ngjarjet e fundit dhe ato te kaluarat e tmerojne popullaten shqiptare, vellau vret vellaun evet shqiptar per arsye banale, tjetri vret tjetrin per interesa materiale, tjetri vret tjetrin per xhelozi, deri kur keshtu ..MJAFT..... behuni tolerant behu i gatshem te FALESH dhe te kerkosh FALJE, mos zgjith problemet me plumb por me mirekuptim , tolerance dhe ndershmeri...
    mendimet tuaja forumist te nderuar...si mendoni te ndalet kjo dukuri vellavrasje ???
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-10-2008
    Postime
    41
    Ne kohen qe po jetoim them direkt per tetov dhe rethin,nje her per ka shum armatim ne popullat,duhet te jemi te sinqert dhe ta pranoim,ja nje shembull ne cdo aheng familjar krisin pushket,ne cdo ver kemi te plagosur ose te vrar,te nderuar miq ne tetov dhe rethin mbizotroin lloj lloj banda,a thua pse policia nuk i areston,sa vjedhje behen ne tetov e rethin nga keta banda sa maltrtime behen ne popullat askuj nuk i intereson,se cdo njeri i ik problemit,a me e keqja kam ardh ne perfundim edhe policia i mbron ata banda,nese gaboi kerkoi falje ki a mendimi im

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Pėrshnėndetje Faruk_01 , Shqiptari pėrherė e ka vrarė vėllaun edhe gjithmon do ta vret.
    Un mendoj se kėto gjėra nuk do tė keni pushuar kurrė deri sa tė kalojn disa gjenerata dhe kur do tė ndalojnė Partitė politike tė tallen me neve.

Pėr tė vrarė dikėnd duhet tė kesh arsye shumė tė fortė , jo si kėta vrasjet qė bėhen tani , pėr gjėra tė kota.

Kaloni bukur.
    - Imagination is more important than knowledge.

i/e regjistruar Maska e Medi1
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    Une kisha te shtoj se keto vrasje jane te mireseardhura per kete te ashtuquajtur shtet,dy problematike nji ne var e tjetri ne burg te perjetshem ,keto vrasje do te ndalen atehere kur do te deshiroj ky shtet ose kur do te prek ne lekur te tij.Per ndryshe kure nuk do te ndalen se nuk kemi vetedie te pergjithshme cka bejme si popull .

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Nuk kane faj sllavomaqedonet por ne.Mjaft me tjeret i kemi akuzuar per deshtimet tona.Qe 18 vjet jemi ne "pushtet" dhe akoma nuk kemi zgjedhur njerezit e dinjitetshem qe do te punojne per kete popull.

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Une nuk do te kisha dashur qe kesaj teme ti jap karakter politik, por rastet e ketilla qe kane prapavije kriminele duhet te gjykohen nga te gjithe ne e jo te krijojme poena te ulet politik.

Kete ua adresoj gjithe atyre qe ende pa mos u zbardhe rasti ia mveshen Ali Ahmetit dhe BDIs, nuk mbroj askend sepse perpara jam shqiptar dhe pastaj simpatizant i BDIs, dhe, edhe BDIja nuk eshte ideale ka plot gabime.
    Vellezer te nderuar mos shkoni me parollen e Thacit se kur ishte BDIja ne pushtet u vrane nuk e di sa te rinj shqiptare, une nuk jetoj ne Tetove por ata qe jetojne i dine mire bizneset e Thacit dhe njerezve te tij, ketu nuk amnestohen edhe njerezit e BDIs, por nje pyetje per faruk 01 qe nuk ka postim pa mos e kritikuar BDIn dhe Ali Ahmetin,
    Ti i nderuar kerkon mendimin e forumistave tjere per kete dukuri qe shqiptari zgjedh armen per te zgjedhur problemet e jo tolerancen dhe ndershmerin, sikur te kishe qene me i sinqert dhe realist duheshte ta permendish rastin se kush cilin ka vrare pr cfare arsye dhe kujt partie politike i takonin, sepse jam i bindur sikur te kishte pasur pak lidhje ne kete rast BDIja mund ta marr me mend se si do krisnin sharjet dhe fyerjet ndaj BDIs.

Vellezer te nderuar kriminelet kan nje emer KRIMINELA.
    Prandaj gjithmone te gjykojme kriminelat kushdoqofshin ata Aliu, Thaci,e jo ti mbrojme me cdo kusht, dhe mos tu japim ngjyre politike.

Flm. per mirekuptimin
    Pershendetje

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Citim Postuar mė parė nga Beran Lexo Postimin
    Pėrshnėndetje Faruk_01 , Shqiptari pėrherė e ka vrarė vėllaun edhe gjithmon do ta vret.
    Un mendoj se kėto gjėra nuk do tė keni pushuar kurrė deri sa tė kalojn disa gjenerata dhe kur do tė ndalojnė Partitė politike tė tallen me neve.

Pėr tė vrarė dikėnd duhet tė kesh arsye shumė tė fortė , jo si kėta vrasjet qė bėhen tani , pėr gjėra tė kota.

Kaloni bukur.
    Partite politike nuk talle me neve por ne(une per vete JO)ju japem mundesi ata te luajn dhe te na prishin te ardhmen.
    Arsye te vetme qe mendoj une per ti mare jeten dikujt do ishte ajo kur te prekesh dikend ne tel.(te prekesh ne familje, ne gjak)ndersa probleme te paras, per partit, njera-tjetra jane kot fare.
    Vrasjet nuk do ndalen asnjeher por te pakten ata qe bejne vrasje te denohen me burg te perjetshem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Alex731 : 13-11-2008 mė 15:48
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Stop Vllavrasjeve Mjaft Me

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Bandat kriminale kanė lidhje tė drejtpėrdrejt me shkijet. Janė shpijuna.

i/e regjistruar Maska e Medi1
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    Un perseri mendoj se burimi i krejt vrasjeve qendron te udheheqja e larte e funkcionereve SHKIE , duke ju premtuar "ketyre te gjeturve " pushtet per mbrojtje,vrajeni sa ma shume ,deri sa kemi dobi ne dhe ne fund lakin ne qaf edhe ty per mos me u zbulu kurthi.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ortodoksia e Kishes
    Nga marcus1 nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:36
  2. Dy vellezer deshmore
    Nga Anesti_55 nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-06-2009, 01:44
  3. Letra e Kishės sė Romės drejtuar Kishės sė Korinthit
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2007, 16:35
  4. Subject: FW: VELLEZER SHQIPTARE NDERGJEGJESOHUNI.....
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Postimi i Fundit: 16-12-2006, 13:00
  5. Grindja, dy vėllezėr rrahin shoferin e kryeministrit Nano
    Nga EDUARDI nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Postimi i Fundit: 18-04-2005, 13:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •