I dashur eri3000.
Nuk dua ta kthej ceshtjen ne personale duke te cituar serish se do te devijoja nga tema jote
Sic duket duket sa ia ndjen Evropes per dialogun nderfetar, kur nuk e jepet aspak si lajm.
Ti beson se Evropa do te pranoje islamin? Une e quajta arabizim, i tille eshte procesi, si ndodhi me ne shqipet. Me thuaj nje arsye te vetme pse duhet ta pranoje Evropa islamin dhe profetin Muhamed si profetin e fundit, sepse une nuk shoh asnje.
Jam shume dakord nqs fete sot do perpiqeshin te vendosin nje armepushim, te ingazhoheshin me teper per paqe ne bote e jo ta benin vater lufterash sikurse po ndodh. Feja sot eshte arme e plotfuqishme qe perdoret nga paria perkatese, eshte akoma me e pushtetshme se politika. Eshte doktrine manipuluse e mendjes njerezore. Per sa kohe ajo percan, nuk mund te unifikoje kurre. Dy kucdra te se njejtit trup nuk mund te bien kurre ne ujdi, secila do perpiqet te haje sa me shume koka njerezish,te vjelle flake.
S'mund te pranohet nje fe qe favorizon pabarazine gjinore.Jemi ne shekullin e 21, e lame pas epoken e erresires i dashur. Atje ku ka vend shkenca, nuk mund te hyje ne kurrefare menyre feja.
Shpresoj te jem pergjigjur

Krijoni Kontakt