sipas mendimit tuaj kush mendoni se do te ishte kyeministri qe do ti duhej shqiperise dhe gjithe shqiptareve ne keto momente.
sipas mendimit tuaj kush mendoni se do te ishte kyeministri qe do ti duhej shqiperise dhe gjithe shqiptareve ne keto momente.
ata qe po shtegtonin ne Otranto, "Rrofte Fatosi!" deshten me thane, por fryma iu ishte mbarue ... ne fund te detit ...
ata qe u percelluan ne Gerdec, "Rnoft Salija!" deshten me thane, por fryma iu ishte mbarue ... ne krater ...
edhe ata me barke ne Farke e Butrint, edhe ata ne pallatin e Gjirokastres ...
po si nuk beri kush greve urie per ata qe jeta iu nderpre duke enderruar per nje jete me te mire, per te dalur nga nje rrugezgjidhje "pa krye" qe u kane siguruar qeveritaret tane fatos, sali, ilir e majko ...
per mua META ngelet me i sukseshmi. nuk i ndodhi asnje gerdec apo ngjarje e rendesishme dhe e rende dhe vetem me nje krize dritash dha doreheqjen. ky eshte politikan europian dhe jo sale keshi hahahahha
vari leshte
Hapsi i temes mendoj une... pfff lloj lloj temash kam pare ne kete forum. Moderatoret jane aut fare ...
My Code is Honer & Pride!
une kisha thene njeri nga ne anetaret e forumit
JO SEKS PARA MARTESE
un do kisha thon per brarin, jo per nai gjo, po edhe se e ka salen per zemer, do ta pranote karrigen ... se po qe se osht Shqiptar, vdes per i ēik brigadierlluk ...
megjith besimin e madh qe kam te ai, prap se prap kam frik se do na duhet te kaptojme 90 male qe te vemi ne Transilvani, atje ku jane varrezat e vampirave, kanibalave ... pamje e trishte ...
Krijoni Kontakt