shpresoj qe thaqi ksaj rradhe i ka baterit e forta nse nuk esht ndonje stimulim i ti edhe me gjas dote jet ashtu
NSE DO PAQ PERGADITU PER LUFT
shpresoj qe thaqi ksaj rradhe i ka baterit e forta nse nuk esht ndonje stimulim i ti edhe me gjas dote jet ashtu
NSE DO PAQ PERGADITU PER LUFT
Pash zotin mos na bej si i skandalizuar. Gjysma e shokeve te tu, nuk pranojne ti thone vetes shqiptar, perpara se me i thene mysliman, e akoma falen ne arabisht. Shifi ketu ne forum se ta thone hapur.
Une do te isha pro ndarjes se Mitrovices Veriore prej Kosoves, nqs Kosova merr Presheven.
Gjithsesi, per mua zgjidhja me ideale per ne do ishte shkembimi i popullsise. Shqiptaret e Presheves levizin ne Mitrovicen veriore, kurse Serbet e Mitrovices levizin ne Presheve. Kjo do ishte per mua zgjidhja me ideale.
Me Serbet duhet te arrihet nje marrveshje, dhe te dilet nga gjendja e luftes, se keshtu nuk ecet perpara e nuk jetohet me. Sigurisht, panvaresia nuk debatohet, vetem rregullimi i problemeve te pakicave.
Qe ky forum ishte DIKTATORIAL nuk e dija.Se nuk do bejme te tere ca mendon by*ha e alturistit dhe ti bashk.Se ca jam une ti nuk ke idene fare.TURP????Po pse nuk shkon ti te luftosh atje me p4ll ne dore po me rri ketu dhe ben gam gam me ate alturistin.Ai mir qe ka emrin alturist se qenka kokkrra tope kandari.
P.S: Nje keshille.: Ver nje pal syze me numer +7 se nuk shikon mire.Nuk ke faj se avatari eshte i vogel.Po nuk e dija qe gjaku qe eshte ne avatarin tim qenka grek.B0l3.
Ti cop mish me dy sy qe harxhon oksigjenin kot degjo ketu.Nuk kam ardhur ketu qe te bej derr derr me ty.Une kam then me qindra here per Serbet qe jane populli me idiot injorant dhe debila qe ka njoh rruzulli toksor po ti qenke KRYE IDIOT KRYE INJORANT DHE KRYE DEBIL.O rrk po mir mo sa vjec je ti qe ta tregoj une ty,Ik o ik bej ndonje dor mualt andej.Ptu
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Eshte proverb romak.Nqs do paqe behu gati per lufte.Shume domethense apo joNSE DO PAQ PERGADITU PER LUFT![]()
Ah po harrova se mos lidhin romaket me serbet.Se qafire jane te gjithe![]()
Krijoni Kontakt