po thuajse prej 5 vitesh kam qene antar aktiv i forumit shqiptar,ku nje pjese te mire te kohes se lire e kam kaluar ne kete forum duke bashkebiseduar me bashkombasit e mi brenda dhe jashte vendit!!!!
tani per mua ka ardhur momenti final, qe me keqardhje te i jap lamtumiren ketij forumi shqiptar!!
arsyet qe mua me detyruan te marre kete vendim jane keto:
1)censurimi total i forumit nga disa moderatore!
2)kercenimet e nje pasnjeshme ndaj meje ne permjet te MP nga disa moderator!
3)fshirja nga moderatoret e me shume se 90%te postimeve te mia
4)perjashtimet e pa baze dhe te nje pasnjeshme ndaj meje nga moderatoret!!
plus qe disa antare te pamoralshem te cilet paturpsisht kalojne ne ekstremitet duke ofenduar persona te vecante dhe aq me keq ofendojen komunitete te tera shqiptaresh!kuptohet se keta persona te cilet ofendojne dhe njehkosisht mundohen te perhapin urrejtje dhe percarje mes shqiptarve fatekeqsisht kane patur dhe perkrahjen e disa Moderatorve te pa moralshem dhe te pa afte !!
se fundi dua te pershendes te gjithe ata antare te forumit shqiptar me te cilet kam patur rastin te njifem me ta virtualisht duke shprehur respektin me te larte per ta per kohen e bukur dhe miqesine e mire qe kemi kaluar ne forum!!
ju uroj te gjitha te miret,kalofshi sa me mire ne jeten tuaj!
Me respekt
Behari
i vete larguar nga ky forum,pas censures kercenimeve,dhe ofendimeve qe kam marre nga antare dhe moderator te vecante te forumit shqiptar,
dhe sa per transparence,moderatoret censurues ,kercenues dhe hipokrite jane Darius dhe toni 77!!!
Krijoni Kontakt