KiNg-AlBaNeR ja po e lej nje link ktu por se dij se sa e kupto ka shum fragmente shqip
dhe ka shum gjera te qarta shikoje me vemendje """
http://static.youku.com/v1.0.0028/v/...did=-&showAd=0
Te Uroj Shikim Te Kendshem![]()
Jo, nuk e pelqej filmin TAKEN
Po, e pelqej filmin TAKEN
KiNg-AlBaNeR ja po e lej nje link ktu por se dij se sa e kupto ka shum fragmente shqip
dhe ka shum gjera te qarta shikoje me vemendje """
http://static.youku.com/v1.0.0028/v/...did=-&showAd=0
Te Uroj Shikim Te Kendshem![]()
BanDa-BuTueSi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DJAL_PELIVAN : 10-05-2009 mė 04:29
BanDa-BuTueSi
Me Falni se paskam postu linkun n e gjuhen kineze pa dashje por ka fragmente dhe ne shqip edhe kam harru ku e kam pare ne anglisht dhe shqip![]()
BanDa-BuTueSi
djale pelivan, gjat 2003-2004 ne shqiperi ka qen kulmi i trafikimit njerezor. kjo eshte dicka per te cilen na vjen te gjitheve turp. dhe kjo nuk ka ndodhur vetem nga ata nga veriu por ka ndodhur edhe nepermjet bandave te jugut (fierit, vlores, etj).
e megjithate, ky nuk eshte fenomen i cili ka ndodh vetem ne shqiperi, por ne plot shtete te ballkanit dhe evropes.
filmi eshte film, keshtu qe sigurisht ka dhe gjera te ekzagjeruara, por ka dhe pjese te realitetit gjithashtu.
pershendetje
ps: Sondazhi duhet ndryshuar per mendimin tim, sepse s'eshte ceshtje te pelqen apo ste pelqen historia te filmi (askujt sduhet t'i pelqeje). Disa pyetje duhet te jene: a jeni ne dijeni te trafikimit njerezor? a mendoni se trafikimi njerezor eshte ne rritje apo zvogelim ne shqiperi? etj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlerinaL : 10-05-2009 mė 23:16
BlerinaL te kuptoj drejt por jemi ne rubriken e Kinematografia dhe televizioni edhe ato sondazh qe thu ti duhet hap ne nje vend tjeter ne kte forum , edhe cdo gje desha tja kushtoj vetem Filmit [ TAKEN ] ...
BanDa-BuTueSi
o mre as njeri se paska pare kte film eee ???
skeni se si e votoni kur se keni pare
BanDa-BuTueSi
une e kam pare Take, dhe dua te them qe pak a shum tregon realitetin e kafsheve shqiptar
Sa doli e pata pa Teken dhe m'pati pelqy si film, prap film hollywoodian por ama trego realitetin mbi shqiptart
D'Oh!
o Homer Nuk kaqrn tamon ashu si ne film lale
e kan exzagjeru shum dhe keq , e kan bere me qellim qe te bejne Shqiptaret me emer te keq sepse populli ktu e marrin per te vertete ate gje , Shqiptaret jan marrur me prositucion jo ne ate menyre ashu te dhunshme ,dhe nuk i pershtaten realitetit , pse nuk ben nje filem edhe per Shqiptar te mire ????
BanDa-BuTueSi
TAKEN
Viti i prodhimit: 2008
Regjia: Pierre Morel
Prodhuesi: Luc Besson
Skenaristi:
Interpretojnė: Liam Neeson
Famke Janssen
Maggie Grace
Xander Berkeley
Holly Valance
Arben Bajraktaraj
Katie Cassidy
Data(t) e lėshimit: 27 shkurt 2008
Kohėzgjatja: 93 min.
Shteti: Franca dhe Amerika
Gjuha: Anglisht
Frengjisht
Shqip
Taken ėshtė nje film aksinon - dramatik nga regjisori francez Pierre Morell i cili pėr protagonist nė rolin kruesor e ka aktorin e mirnjohur tė Irlandės Veriore Liam Neeson. cka eshte ma e keqja se filmi tregon krimin e shqiptarve me trafikim te femrave dhe me narkomani.
Ēfare komenti keni ne lidhje me kete teme?
Ndrysho Firmėn
Krijoni Kontakt