Close

Rezultati i Sondazhit: C'mendim keni kur shqiptaret kane histori te keqe ne nje film?

Votues
50. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jo, nuk e pelqej filmin TAKEN

34 68.00%
  • Po, e pelqej filmin TAKEN

16 32.00%
Faqja 0 prej 15 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 149

Tema: Filmi Taken

1. #-9
    Dr
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    ne perendim
    Postime
    338

Filmi Taken

Ja dhe nje film tjeter ku shqiptaret dalin per menaxheret e prostitucionit ne evrope.
    Filmin mund ta shkarkoni nga piratebay, ky eshte linku:
    (me co mesazh personal dhe jua dergoj)
    ju duhet nje bit torremnt client dhe me broadband vjen shume shpejt.
    Shikim te kendeshem
    Rachi

P.S Moderatoret e forumit se di nese kam shkelur rregullat po nese po jini te lire ta moderoni ose fshini postimin

2. #-8
    Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068

TAKEN- Nje realitet apo mit.

Me ra rasti te shoh nje movie te ri "Taken"ku permenden shqiptaret si drejtues te tregetise se sharkes se bardhe ne nje shtet Europian(Fr) thoni te jene te verteta ato qe thuhen?
    Thjesht na bene rezil . Americanet na shohin me sy te shtrember keto dite.
    Si mendoni se na eshte hapur ky nam?
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

3. #-7
    ALBANIAN ATTITUDE
    Anėtarėsuar
    10-10-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    291
    e jo mos e be kaq tragjike. injornate si pune e Grekerve pergjithesojne jo populli Amerikan. Sic jemi ne sot kane qene Italianet disa vjet me pare por ne vend tu dilte nam i keq jane bere si idhuj. Godfather---mafia type. Derisa nuk bejne gje me popullin e thjeshte nuk ka problem. Tani andej nga evropa si Italia dhe greqi ndoshta edhe Anglia na kane felliq disi por do kaloj me kohe. Do shuehen tipa te tille. U kalon koha. Tani jane beqar dhe nuk pyesin shume por kur te martohen dhe ligjet ne shqiperi te shtrengohen do zhduken.

4. #-6
    Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Ky film na bėn tė famshėm.

5. #-5
    Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    ... padyshim eshte ekzagjirim ashtu si edhe filmi . Kjo qe them na shohin me sy te shtrember ishte nje pervoje personale (ndoshta e momentit) sidoqofte nuk do te kisha problem psh te shihte nje american dicka te bukur per Albanian. Edhe une jam i mendimit se jane ne zhdukje e siper keto fenomene koha po e verteton, vecse filmi nuk do te zhduket kurre dhe per kete me vjen keq.
    Kemi gjera me te bukura ne shqiptaret per t'iu prezantuar perendimit, keshtu e mbaj vehten me gariet.... .
    Gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

6. #-4
    LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    tri her e kam shikur , nuk me pelqej keto skenat em shqiptaret
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

7. #-3
    ALBANIAN ATTITUDE
    Anėtarėsuar
    10-10-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    291
    Nuk e kam pare filmin por me pelqeu traileri. Tani qe thoni dhe ju se eshte me shqiptar do shkoj ta shikoj. A ja vlen si filem pa e pare me elementin Shqiptar?

Ne B.E (para dy vjetesh) u be nje analize a kriminalitetit emigrant te cdo vendi anetar. Te dhenat e Greqise per here te pare u bene me perqindje te popullsise. Pakistanezet te paret, greket te dytet edhe keshtu me rradhe deri tek shqiptaret me kriminalitetin me te ulet (per shtetin e greqise flasim.) Ishte nje surprize e madhe si per Greqine por edhe per Evropen. Greqia nuk i pranoi kurre resultatet por e verteta qendron e vertete. Ndoshta ne fillimet e viteve 90 kishte shume krime nga Shqiptaret sepse ata nuk kishin shume te drejta ne ate shtet.

gjithashtu nuk i kontrollonte njeri. Nuk jepnin shenjat e gishtave si edhe s'kishin ndonje dokumentacion te regullt. Tani punet kane ndryshuar, pjesa me e madhe kane dokumente edhe kane filluar dhe bisneset e tyre. Punet e rendomta behen nga pakistanezet tani prandaj dhe numri krimeve prej tyre eshte i larte. Ne angli une kam qene vet ne vitet 90 dhe shqiptaret jipnin emra te ndryshem keshtu qe ishte e veshtyre identifikimi i tyre. Faji me i madh i bie shtetit anglez i cili edhe pse eshte njoftuar per 80 persona te krimit te rende nuk pranon ty ekstradoje ata per ne shqiperi. Nga nje here nje shtet ka nevoje per typa te tylle. I mba si "ujkun" e tufes. Per cdo problem tua ngjiti atere fajin.

nejse sic thashe edhe me pare do shuhen me kalimin e kohes. dhe Grekerit dhe italianet e me rradhe bene krime ne Evrope ne nje kohe apo tjetren.

8. #-2
    Filmi eshte shume i bukur : )
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

9. #-1
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Filmi eshte shume kot dhe i ekzagjeruar.

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Filmi eshte shume kot dhe i ekzagjeruar.
    ?????

Ku eshte egzagjerimi mo?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 0 prej 15 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •