Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964

Grevat e urise - A i kemi bastarduar?

Grevat e urise ne Shqiperi jane bere shume here dhe si sakrifice sublime per te arritur nje qellim te ne skane funksionuar kurre.
    Kam qene pjestar i tyre ne nje rast dhe jam skandalizuar nga pislleku njerezor qe merte pjese ne to. Jam ushqyer vazhdimisht bashke me te tjeret dhe kam ngrene e pire fshehtazi.
    Dhe ne raste te tjera kam vene re qe eshte vepruar njelloj.
    Ja pra kete instrument te sakrifices sublime e kemi bastarduar aq sa kur degjojme per nje te re o sna ben pershtypje o na vjen per te qeshur.
    Njelloj sic kemi bastarduar fjalen Te shkojme ne Europe, te hyjme ne Nato, ta bejme Shqiperine si Europa, o sa mir me qen shqiptar, luftojme korrupsionin, bejme zgjedhje te lira e te ndershme etj.
    Prandaj edhe kete radhe qe po bejne greve urie deputetet e kuvendit askujt si ben pershtypje.
    Me shume te ben pershtypje qe i kane lene pa ngrohje e pa celular sesa greva vete.
    Une mendoj se me bastardizime te tilla kurre skemi per te bere nje shoqeri civile te vertete.
    Deri kur dhe sa thelle do ta bastardizojme veten me keto gjera?
    Sot Sali Berisha inaguroi nje sektor zjarrfikes ne Durres dhe me njoftoi ai qe ka bere punimet se fatura e shpenzimeve ka vajtur 160 milion leke te vjetra.
    Saliu u krenua se po igurojme nje investim 80 milon leke te reja. Dmth Saliu genjeu jo pak po 64 milon leje te reja
    Dmth edhe ne inagurime bastardizim
    Edhe ne politike
    Edhe ne ekonomi
    Edhe ne ushqim
    Edhe ne mjedis
    Edhe ne turizem
    Edhe ne ndertim
    Edhe ne mjeksi
    Edhe ne arsim
    Edhe ne administrate
    Edhe kudo......
    Shkurt vendi i te bastardizuarve.
    Cfare mendoni?

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Jo, s'i kemi bastarduar - s'kemi bere ndonjehere!
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •