Ju lutem,

me ndihmoni rreth menyres dhe llojit te ushqimit qe duhet perdorur ne nje te semure qe ka kaluar pleumoni, qe eshte ne rregjim shtrati, qe vuan nga parkinsoni, eshte ne nje moshe te 75 vjec, dhe qe mund te ushqehet vertem me sonde tani per tani.

Ju lutem shume, te me ndihmoni se cfare ushqimi mund te marre, ne cfare sasie, ne cfare periudhe kohe, dhe ne c'sasi kalorish te nevojshme, ne menyre qe te tejkaloje pneumonine dhe te filloje te ngrihet ne kembe.

gjithashtu mund te me thoni, sa rrezikshmeri ka fryrja e kembeve, pasi mjeket thone se e ka nga qendrimi shtrire?

flm