O Arno po pate mundesi do te na e shprehesh edhe nje here idene tende te plote.
O Arno po pate mundesi do te na e shprehesh edhe nje here idene tende te plote.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
kete radhe si dihet po kemi dhe 4 vjet per te gjete nje zgjidhje
shife une spo te fus ne mend mendimin tim por me pare kot per pytje kishe degjuar per kete dhe perderisa per 3 jane mbushur dy faqe vetem me shkrime sdo te thote qe njerzit se kane pelqyer temen cdo njeri do te marre vesh gjera te cuditshme dhe keq si bejne por i ka vetem per kulture ok. Dhe nuk eshte fantazi e imja se su zgjova i dite te bukur dhe thashe qe ne kete date do shkaterrohet boto po degjova nje emision per kalendarin maja si profetin me te shkelqyer te koherave dhe me pas kerkova ne net per kete dhe thjesht per koicidence me doli kjo date. Nuk eshte fantazia ime ok dhe as fantazia e noj njeriu te kote por jane me dhjtra kulte po ithemi qe kane predikuar kete qe nga kultet fetare derin ne ato te shkences
Once life puts you down it is way easier to raise again than just lay there
Angel une nuk dua te jap mendimin tim por dua qe te tjeret te me japin mendim per gjeri sa kam perdorur sondazhet per kete teme ne rast se do mund te shikosh vete per kete te na sjellesh edhe mendimin tend dhe me shume materiale se une skam shume kohe per koto pune ok Kupton spo bej arrogantin se mos me keqkupton
Once life puts you down it is way easier to raise again than just lay there
E pse jo mė 12.12.12?
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
Do ndodhi ne fillim shkaterrimi pastaj paqja galaktike. looool
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Krijoni Kontakt