Pershendetje Permeti (:
ta gezoni Sofren
bafshit qef te gjithe (:
Pershendetje Permeti (:
ta gezoni Sofren
bafshit qef te gjithe (:
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Rrofsh baba!
Ulu pie dhe ti një gotë se e di unë, ta heq ulluku ty!
Hajde Gëzuar!
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Mirë se të kam gjetur o i zoti i shtëpisë,
Hë mo flory, sa u gëzova që erdha në këtë sofër, më ngriu gazi në buzë...
do thuash pse...obobobo... dhe ke të drejtë
Më zuri belaja me plakën o Flory.. ku e kisha fjalën... po ... i them plakësi sime: pa eja mi plakë se kam gjetur një sofër të mirë që të presin mirë ... e kështu fjalë pas fjale, për sherr e sheh plaka këtë që ke shkruar ti:"EH I ZIU NJERI, GELLTIT DIKU NJE LUGE CORBE TE PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PER GJITHE JETEN!"... obobobobo ku hyri e ku doli plaka.
Hë, tha plaka,c'është kjo ma shpjego. Thashë: mi plakë ështe e natyrshme që duhet pasur kujdes se ku po ha corbë, se helebte qëllon e prishur dhe .....Ku hyri e ko doli mo Flory vëllai: jo e di unë ku vret kjo, po a s'jam unë që ta kam mbushur shtëpinë me kalamajë, jo..... ufufufu, se m'u bë koka dhallë o flory.
As na e mbush nga një dopio se më cau koka... obobo, obobo c'heqim ne të mjerët mor aman.
Flory aman i thua SaS të na marrë një të përmallshme, po unë e kam qejf atë "Sec na ra kjo dëbora", se na dogji malli. Eh c'heq i ziu njeri!
Jepi Sas-o!
Gëzuar!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 12-11-2008 më 18:45
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Rrofç!
Shëndet e të mira paç e ti!
Apapapapapaaaaaaaa çësht e fort malulja!
Ushtari i Panjohur!
![]()
Urime Flori per sofren, e paçi gjithmone plote e zemren e bardhe...
Po shih se ke nje dokumentar per Permetin andej nga topi i çenell-ve
Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Krijoni Kontakt