Nje pershendetje per te gjithe Permetaret kudo ku jane. Por pa harruar miqte dhe dashamiresit e Permetit.
Ju pershendes me Hodha nje lule ne ferre (sapo e bera)
Nje pershendetje per te gjithe Permetaret kudo ku jane. Por pa harruar miqte dhe dashamiresit e Permetit.
Ju pershendes me Hodha nje lule ne ferre (sapo e bera)
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Nje vite te mbare per te gjithe permetaret.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
U na paska ardh bebushia , mire se na erdhe .Meqe je bebushe te te pergatisim pak Molebi lol
Asgjë Arben-30 e kemi për detyre.
Të përshëndes ty edhe gjithë të tjerët me një nga më të preferuarat e mia:
Do këndoj nëpër dritare
E do këndoj nëpër lëndina
Një bilbil gjë tjetër s'dua
Të mësoj këngët e tua
Ti këndoj atje ku dua
E do këndoj nëpër dritare
Ku rri çupa Përmetare
Ku të më pëlqejë mua
Për mbi mollë e për mbi ftua
E dil moj zëmër dil tek porta
Mos dëgjo se ç'thonë bota
Do këndoj me këngë e me derte
E ty unë do të bëj për vete
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Si mu gdhitë more?
Nga paskeni humbur kështu?
Ku vajti ky Blood_VenoM se u bënë ditë që ska ardhur në shtëpi, se ku ha, se ku pi, se ku flë, se ku rri një Zot e mer vesh!
Ju përshëndes të gjithëve
Përshëndes Arben-30 me këtë këngën e Vaskë Curri
"Çu ngrita me natë"
O cuna nga keni humb me se s po ju mar vesh?Dilni me te ngreme ndonje dolli.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ketu jemi ketu!
Ti nga ke humbur?
Ku ketu ju me,ju s keni bere fare TAAAAA ketej nga permeti.Hajde mer thirre benin te pime nga nje teke.![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt