Close
Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 298
    i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Hahaahahaahahahahah apo nuk kam frik un ore ..ja se po vij ke ty dhe te jap nje puuuuccccccccc ty dhe co............. mwuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Citim Postuar më parë nga goca-bules Lexo Postimin
    Hahaahahaahahahahah apo nuk kam frik un ore ..ja se po vij ke ty dhe te jap nje puuuuccccccccc ty dhe co............. mwuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa
    Rrofsh.Gjithashtu edhe une me............
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531

Permet, “Ustai i fundit” i klarinetes

Laver Bariu, mjeshtri i madh, i klarinetes eshte nje nga figurat me te nderuara ne qytetin e Permetit. Regjisorja dhe skenaristja Donika Mustafaj ka realizuar nje dokumentar kushtuar mjeshtrit te klarinetes te titulluar “Ustai i fundit”.

Dhe pikerisht per nder te tij ne qytetin e lindjes eshte dhene premiera e ketij dokumentari.

Publiku permetar ka pritur mjaft ngrohte muzikantin e madh te ketij qyteti.

Dokumentari i kushtohet jetes se 83-vjecarit Laver Bariu i njohur per mjeshterine e tij te padiskutshme si muzikant. Mjeshteri e cila ka lene gjurme te thella ne muziken popullore shqiptare.

Interpretimet e tij mjeshterore ishin pjesa me kulminante e ketij dokumentari te duartrokitur nga ana e dashamiresve te muzikantit te madh.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Citim Postuar më parë nga flory80 Lexo Postimin
    Laver Bariu, mjeshtri i madh, i klarinetes eshte nje nga figurat me te nderuara ne qytetin e Permetit. Regjisorja dhe skenaristja Donika Mustafaj ka realizuar nje dokumentar kushtuar mjeshtrit te klarinetes te titulluar “Ustai i fundit”.

Dhe pikerisht per nder te tij ne qytetin e lindjes eshte dhene premiera e ketij dokumentari.

Publiku permetar ka pritur mjaft ngrohte muzikantin e madh te ketij qyteti.

Dokumentari i kushtohet jetes se 83-vjecarit Laver Bariu i njohur per mjeshterine e tij te padiskutshme si muzikant. Mjeshteri e cila ka lene gjurme te thella ne muziken popullore shqiptare.

Interpretimet e tij mjeshterore ishin pjesa me kulminante e ketij dokumentari te duartrokitur nga ana e dashamiresve te muzikantit te madh.

E ca figurash qe i kemi dhene ne shqiptareve.Yhy nuk mbahen mend...Po thuaj vendi mire ca do nxjeri njerez te keq???
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Dihet ai muhabet Dardha nën Kumbull bie!
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

LoooooL.Flory mqs nuk kemi miq hajde te pim dhe te hame vet ne...

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    BlooD ishalla se ke pi te gjithen se erdha icik vone une

Mroma sofra.
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Me Mire Vone Sesa Kurre.e Ke Lart Te Tavolina Kanen Me Vere.pije Te Gjithen.neser Do Pime Te Dy Per Milanisten Se Sonte Po E Mbyll Une.kalofsh Mire.naten Sofra.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    E mire edhe une po e ruaj per neser se vetem nuk pihet .

Naten naten.
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    E mire edhe une po e ruaj per neser se vetem nuk pihet .

Naten naten.
    Ruaje lol.Ika une tani.Naten.

Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Forca e jetës në këmbët e vogëlushes 10 vjeçare
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 25-03-2009, 12:44
  2. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-05-2006, 18:09
  3. Kenaqesia? Eshte nje fakt vetmitar
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 21-07-2005, 19:26
  4. Kembet - pesediteshit
    Nga qyfyri në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-07-2002, 12:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •