Hahaahahaahahahahah apo nuk kam frik un ore ..ja se po vij ke ty dhe te jap nje puuuuccccccccc ty dhe co.............mwuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa
![]()
Hahaahahaahahahahah apo nuk kam frik un ore ..ja se po vij ke ty dhe te jap nje puuuuccccccccc ty dhe co.............mwuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa
![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Laver Bariu, mjeshtri i madh, i klarinetes eshte nje nga figurat me te nderuara ne qytetin e Permetit. Regjisorja dhe skenaristja Donika Mustafaj ka realizuar nje dokumentar kushtuar mjeshtrit te klarinetes te titulluar “Ustai i fundit”.
Dhe pikerisht per nder te tij ne qytetin e lindjes eshte dhene premiera e ketij dokumentari.
Publiku permetar ka pritur mjaft ngrohte muzikantin e madh te ketij qyteti.
Dokumentari i kushtohet jetes se 83-vjecarit Laver Bariu i njohur per mjeshterine e tij te padiskutshme si muzikant. Mjeshteri e cila ka lene gjurme te thella ne muziken popullore shqiptare.
Interpretimet e tij mjeshterore ishin pjesa me kulminante e ketij dokumentari te duartrokitur nga ana e dashamiresve te muzikantit te madh.
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Dihet ai muhabet Dardha nën Kumbull bie!![]()
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
LoooooL.Flory mqs nuk kemi miq hajde te pim dhe te hame vet ne...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
BlooD ishalla se ke pi te gjithen se erdha icik vone une
Mroma sofra.
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Me Mire Vone Sesa Kurre.e Ke Lart Te Tavolina Kanen Me Vere.pije Te Gjithen.neser Do Pime Te Dy Per Milanisten Se Sonte Po E Mbyll Une.kalofsh Mire.naten Sofra.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
E mire edhe une po e ruaj per neser se vetem nuk pihet .
Naten naten.
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Krijoni Kontakt