Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    i/e regjistruar Maska e juniku
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96
    une nje gje dua te mesoj nga ju :sot duhet te martohemi me njeriun e zgjedhur nga zemra jone apo ate qe eshte i zgjedhur nga potenciali ekonomik ?kete me sqaroni mire ju lutem dhe qellimi i kesaj teme nuk eshte // te me thoni nese isha me fat apo jo ,njeri i madh jam tani nuk jam adoleshent //dua te di nga juve sepse ketu ne greqi ku une jetoj shoh adoleshencen qe nuk ka lidhje te forta kur jane me nje partner dhe diten tjeter me nje tjeter .a ekziston akoma ndjenja e dashurise se sinqerte apo e ka mbuluar pluhuri bashke me vitet e (( demokracise se re ))

i/e regjistruar Maska e juniku
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96

Question

Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Hajde e besoju kesaj species te cuditeshme, meshkujve dmth(se s'po e quaj as gjini)! Burre i martuar, me kalamaj etj. dhe akoma mendjen nga nje kalamanke me te cilen ka flirtuar dikur ne te mesmen. Hajde mendje, hajde!

Juniko, sinqerisht besoj qe je njeri pa eksperience ne kete fushe: ke pase nje qe ke menduar qe ke dashur(ashtu mendojne te gjithe ne ate moshe) dhe ke pase dhe gruan qe e ke marre ngaqe te duhej te kryeje zakonin e marteses dhe jo se duket qe ke ndonje dashuri per te ndryshe...s'duhet te kesh pasur eksperienca te tjera me femra me te cilat mund te perkufizoje dashurine. Per te ardhur keq. Ky eshte tmerri im me i madh; te zgjohem nje dite, martuar, perkrah nje njeriu qe s'dashuroj! Llahtar.
    me duket se e ke lexuar me koke poshte ate qe kam shkruar dhe mos mendo se kam vajtuar nje jete per dashurine time te pare perkundrazi dhe jeten time te adoleshences e kalova me shume pune dhe shume qejf se ketu ne ATHINE duhet ta kesh degjuar qe behet jete dhe jashte normales ,pyetja ime eshte se sot a ekzistojne ndjenjat e pastra apo eshte vetem aje nevoja shtazore thjesht te ...... dhe mirupafshim se neser do te gjej ndonje shtaze tjeter ne rruge,A ME KUPTON tani?????
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga juniku : 14-11-2008 mė 05:14 Arsyeja: shtese

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Dashuria patjeter qe ekziston, mirpo ekziston edhe zhgenjimi, mashtrimi, interesi etj. Nese njeriu eshte i verber po e them kushtimisht i verber, kur ben zgjedhjen e partnerit/es mendon se mjafton qe vetem ta dashuroj ky ate marrezisht dhe gjithqka do jet OK. Njeriu para se ta liroj zemren e tij duhet ta administroj veten e vet mir dhe te shikon kend po e dashuron sa pershtatesh me te etj. Psojat dhe deshtimet vijn ne te shumten e rasteve kur njeriu dashurohet dhe mendon se e ter bota eshte e tija dhe e dorrzon ter qenien e tij fizike dhe shpirterore partnerit/es e kur ai/ajo i kthen shpinen ather zhgenjimi eshte shum i madh sa qe ky person qe zhgenjehet mendon qe eshte permbys bota dhe nuk ekziston dashuria.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga juniku Lexo Postimin
    A ME KUPTON tani?????
    Me fal nese lexova mes rreshtave, madje gjera qe as ti s'arrin t'i kuptosh nga vetja apo t'ja pranosh vetes. Sidoqofte, forma ne te cilen ke formuluar kete tregimin, ben cdo njeri te mendoje me teper sesa ti mendon qe ke thene.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Hajde e besoju kesaj species te cuditeshme, meshkujve dmth(se s'po e quaj as gjini)! Burre i martuar, me kalamaj etj. dhe akoma mendjen nga nje kalamanke me te cilen ka flirtuar dikur ne te mesmen. Hajde mendje, hajde!

Juniko, sinqerisht besoj qe je njeri pa eksperience ne kete fushe: ke pase nje qe ke menduar qe ke dashur(ashtu mendojne te gjithe ne ate moshe) dhe ke pase dhe gruan qe e ke marre ngaqe te duhej te kryeje zakonin e marteses dhe jo se duket qe ke ndonje dashuri per te ndryshe...s'duhet te kesh pasur eksperienca te tjera me femra me te cilat mund te perkufizoje dashurine. Per te ardhur keq. Ky eshte tmerri im me i madh; te zgjohem nje dite, martuar, perkrah nje njeriu qe s'dashuroj! Llahtar.
    Ehh llahtaria vete eshte.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    une nje gje dua te mesoj nga ju :sot duhet te martohemi me njeriun e zgjedhur nga zemra jone apo ate qe eshte i zgjedhur nga potenciali ekonomik ?kete me sqaroni mire ju lutem dhe qellimi i kesaj teme nuk eshte // te me thoni nese isha me fat apo jo ,njeri i madh jam tani nuk jam adoleshent //dua te di nga juve sepse ketu ne greqi ku une jetoj shoh adoleshencen qe nuk ka lidhje te forta kur jane me nje partner dhe diten tjeter me nje tjeter .a ekziston akoma ndjenja e dashurise se sinqerte apo e ka mbuluar pluhuri bashke me vitet e (( demokracise se re ))
    o juniku, qe ta perm'bledhim temen icik kshu si shkurt e shkurt un,
    sot ska te baji mosha i madh i vogel femer mashkull , iku ajo kohe

dhe sa per ekonomin qe permende ti me lart ,
    normal lale sot duhet me i ran lapsit jo njdenjave

shnet.
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Varet si e kupton secili nga ne dashurine e cfare qellimi i ka vene vetes ne jete.Ka qe u intereson me shume nje martese me ''benefitse'' duke sakrifikuar ndjenjen e dashurise e ca mjaftohen vetem me ndjenjen e dashurise e te tjere qe jane ne kerkim te te dyjave.

i/e regjistruar Maska e Zemra30
    Anėtarėsuar
    10-01-2008
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga BaBa Lexo Postimin
    juniku , interesi qe permende ti ze vendin nr 1 ne kete mesele .

por u them qe duhet te kesh dhe pak fat ne dashuri!!

ti paske qelluar i pa fat o juniku, me pak fjal paske gabuar tek ajo femer.

nesje jeta vazhdon dhe ti kte e di lale (:

PS: Them se Dashuria e vertete eshte tek ato pak njerez te vertet-
    qe sdin te mbajn hater sdin te varin turinjte kurr sdin te qortojn ,
    dhe skan pik interesi tek ty
    por din vetem vec se te duan per ate qe je asgja me shum.

gjith tmirat.
    O BaBa,
    shumė, shumė pajtohem me Ty, ma mirė e ma thjeshtė nuk tregohet!!![/B]

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-10-2008
    Postime
    20
    permenimin tim te dashurosh ..dote thot te sakrifikosh ..te sakrifikosh diqka pa baz nuk ja vlen
    une disa koh me heret pta dashuru ni vaz qe ka qen bota krej per mua po tju them te drejten kam vujt per me fitu dashurin e sajna por ajo u rrit me e madhe se uen jo me shtat po me dije se une isha me shkoll te mesme ..e ajo i vazhdoj studimet kshtu qe une mbtea pa dashurin e sajna se ajo me refuzoj tha une me shkoll kam deshir ta gjej tha me vjen keq nuk mundem me vazhdu jeten me ty ehhhhhhhhhhhhh une u merzita tej mase tu a them te drejte lotet e mi e qanin token eh si ka egzistu kjo dashuri me tregoni ju lutem
    se a ka qen gabim i madh qe kam vujt per at vajz eh ka kalu tashti ika kjo histori 4 vite e ajo esht martu nuk edi se ku e qysh e une kam mbet ende ne nje mjegull qe nuk po kam zgjidhje spodi skam iden se ku do mbrrije fati ime por kjo let jet ni enigm qe dot vije ndoshat sa me shpej let ja la kohes ajo let udh heqen vet......?

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga DiZi Lexo Postimin
    permenimin tim te dashurosh ..dote thot te sakrifikosh ..te sakrifikosh diqka pa baz nuk ja vlen
    une disa koh me heret pta dashuru ni vaz qe ka qen bota krej per mua po tju them te drejten kam vujt per me fitu dashurin e sajna por ajo u rrit me e madhe se uen jo me shtat po me dije se une isha me shkoll te mesme ..e ajo i vazhdoj studimet kshtu qe une mbtea pa dashurin e sajna se ajo me refuzoj tha une me shkoll kam deshir ta gjej tha me vjen keq nuk mundem me vazhdu jeten me ty ehhhhhhhhhhhhh une u merzita tej mase tu a them te drejte lotet e mi e qanin token eh si ka egzistu kjo dashuri me tregoni ju lutem
    se a ka qen gabim i madh qe kam vujt per at vajz eh ka kalu tashti ika kjo histori 4 vite e ajo esht martu nuk edi se ku e qysh e une kam mbet ende ne nje mjegull qe nuk po kam zgjidhje spodi skam iden se ku do mbrrije fati ime por kjo let jet ni enigm qe dot vije ndoshat sa me shpej let ja la kohes ajo let udh heqen vet......?
    Kesaj po qe i them fatkeqesi ne jete. S'ke c'ben, Dizo, jeta duhet vazhduar. Mundohu te njohesh femra te tjera dhe gjeja me e rendesishme eshte te mbash zemren hapur ndaj te tjereve dhe te mos krahasosh kurre ate femren qe ke pase me femra te tjera qe njeh pasi eshte krahasim i humbur. Askush s'eshte njesoj, askush s'mund t'a zevendesoje pasi cdonjeri eshte unik.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adem Demaēi
    Nga lum lumi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. Roli i Akides sė Selefėve nė bashkimin e muslimanėve
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  4. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  5. Çfarë është dashuria?
    Nga angeldust nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 146
    Postimi i Fundit: 29-03-2006, 11:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •