Dua te di nese dua te ngarkoj nje faqe te punuar ne Publisher ose diku tjeter, si mund ta ngarkoj ne internet dmth si mund te lidhet me nje URL per tu pare nga gjith njerzit.
Dua te di nese dua te ngarkoj nje faqe te punuar ne Publisher ose diku tjeter, si mund ta ngarkoj ne internet dmth si mund te lidhet me nje URL per tu pare nga gjith njerzit.
Perderisa nuk kam atë që dua, do të dua atë që kam.
Ka shume faqje si psh;
www.rapidshare.com
www.megaupload.com
etj etj.rapidshare eshte me e perdorura.hyr te faqja zyrtare dhe shtyp te djathtas shiritit te bardhe BROWSE.Ndiq PATH atje ku ke Skedarin qe do ngarkosh.Jepi open.Dhe pastaj jepi UPLOAD....
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Poblisher ose frontpage ose dreamwaver kane opsjonin e uplodimit te faqe se punuar ne internet nepermjet ftp (file transfer protocol) mjafton te kesh informacjonet e hostit ku ti ke url
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Cfar informacionesh duhet te di per url?
A mund te realizohet nese hostin e ke free (pa pagese) ?
Realizohet nese vendi ku ten hostin free te lejon komunikimin midis FTP nese hosti nuk te lejon, gje qe shumica e hosteve free nuk ta lejojne, atehere duhet te berdoresh file manager qe ata mund te kene pasi ka e shume hoste free qe nuk te lejojne load, upload te fileve por duhet ti besh ne editoret qe ata kane. Nese kane file manager atehere ti I ben save faqet qe ke ndertuar me publisher ne kompjuterin tend edhe I upload ne hostin tend nepermjet file manager. Kur ti ke krijuar nje host atehere ata te dergojne nje email me te tera informacjonet qe te nevoiten.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Tashme tarifat e hostimit jane aq te lira, sa eshte e kote te lodhesh me sherbime free. Ajo cfare te duhet te publikosh nje website tendin ne internet:
- Skedaret e website-it. Keto mund te jene thjeshte html, ose script me nje databaze. Edhe hostet me modeste ofrojne nje database server.
- Nje domain. Cmimi mesatar i domain-eve .com eshte $9
- Nje host. Paketa me e lire linux tek goddady.com eshte $5/muaj ($60 ne vit)
- Nje program FTP (filezilla, cuteftp) per te ngarkuar skedaret ne server.
- Nje browser per te testuar nese ka funksjonuar![]()
GuilGear rrofsh per sugjerimet, une nefakt kam nje forum free dhe mendova ti shtoj ndonje faqe (dicka te punuar vete ne publisher d.m.th) dhe thjesht doja te dija nese mund te realizohej nje gje e tille por qe ti futem tani te mar nje domain, host, program ftp, brouser etj. mendoj se nuk ja vlene. Gjithsesi ju falenderoj te gjitheve per ndihmen.
Krijoni Kontakt