Shikoni listen e meposhte te emigrimit te Italianeve neper Bote
Mos u shkaterrua edhe Italia nga emigracioni? Perkundrazi sot eshte nje nder 7 shtetet me te industrializuara te Botes.Postuar mė parė nga wikipedia
PRO
KUNDER
Shikoni listen e meposhte te emigrimit te Italianeve neper Bote
Mos u shkaterrua edhe Italia nga emigracioni? Perkundrazi sot eshte nje nder 7 shtetet me te industrializuara te Botes.Postuar mė parė nga wikipedia
Franko-gjermanPo emigracionin ne mase te Italianeve , per ne ShBA, e ne shtetet e tjera te Europes, konspiracion i kujt eshte?![]()
Une jam pro emigracionit, une jam nga KOSOVA po shoh qe te gjith jeni nga SHQIPRIJA e ju pershendes .
Pro emigracionit.
Kundėr!
Sepse largon fuqinė punėtore nga vendi, shkakton plakjen e popullsisė, dhe ul lindshmėrinė dhe rritjen natyrale tė popullsisė nė vend
Tė gjitha kėto janė tė lidhura me Ekonominė. Njė vend me fuqi puntore tė kufizuar sigurisht qė nuk ka ekonomi tė zhvilluar dhe shembull pėr kėtė janė zonat e Jugut dhe tė Veriut tė Shqipėrisė ku kanė ngelur arat djerrė se ska kush ti punoj.
Ne pranojmė tė blemė Vaj Ulliri Grek dhe jo tė krasisim Ullinjtė e Beratit. Ja pra kėtė reaksion shkakton emigrimi
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
Krijoni Kontakt