Na knaci zoti kitthujshin njerzit ska vdor ska vdor " hajde shtai " ... ucka ket xhi e kom bo me te zez e dish kush e thot ahahhhaahhaahhaha
Na knaci zoti kitthujshin njerzit ska vdor ska vdor " hajde shtai " ... ucka ket xhi e kom bo me te zez e dish kush e thot ahahhhaahhaahhaha
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Nuk pajten aj locki agje nalt se xhi thujn njerzit...(na kish mar malli per ni dimen cekshane e non) hahaha
Prejt, se ala nuk ka mraj ucka n'shpaj, udhes osht tu rishit ahahha
P.S
A de dale sande bageri ta pastroje udhen? Se bohet xhom per te rishitahaha
Eh mo Armend - kom hup, un hala jam ne Afganipickumateristan
Majr do ishte t'kishte ni udhe xhi m'cet direkt ne shpaj - do kisha ardh ni krug.
Ktau o UCKA gjith naten bie vdore, gjith paraditen bie, del ka dreka dielli ene e shkron, e bon kejt balte - ene ne darke na mbajti mjeglla...
S'mirret vesh xhi bohet ktau - si havaja si njerezit
thekthi
Rrofsh - hajr bofsh... s'ta harroj.
Kur t'vej ne Tetove, kismet do dal ni nat ka Poroji, t'vu zateki kejtve agje e t'pajm deni kafe ke ajo cajxhillnica ku ka honger UCKA tost nihere, ene u hunxh n'tavoline me mu ...
A e mba mend ku o UCKA - ku isha me baxhon - policin, se s'ja di emnin asaj kafes xhi e ka qenefin perjashta
Hehehehehe
Rrofsh thekthi - u knoqsh tu bo thekth per dite se foto t'majra na ke prau
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
O thekthi un gjal ....... aman taj te lo jetajm ta mar mamin me status te perjetshem hahaha
A sa per rapin ajo oshte Rapsoli feat xhim xhima hahauhahuaha de ti kpusss n'druu.
KUSi hahahaha kur ja boni prom xhavdetit (baxhos Arjanitit) : At raben ke shpaje Imerlies aj xhi e ka vedh ne ta bere meniher hahahaha.
Niti , kur te mos duket duhet te hish ne deni shpaj me drita te kuce atej hahaha smiret vesht cit deni Bjond agje.
Po si nuk e di bee vlla po mo serdhe se, ajo e ka emrin si te dush vinja hahahhakafe bar PROMAJ ose kaffe Gepsit
![]()
Sui generis
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
UCKA
Msonja Xhevdetin ne Forum ene t'ja kalaroje nanicken ai - t'i coje ne p/n kejt per njo - t'vu shkruje denime...
Ni dit kur isha ne Tetove, i kishte shkrujt ni denim Shpates Kasapit - ai ish kan me ni shoc n'rab, ene i thot ai shoci Xhevdetit:
-Ej a s'e njeh kush o ky be? Ky o Shpat Kasapi.
Xhevdeti i kish thon: Xhi m'ha k... kush o ky - ene une jam Xh. N. po e kam punen teme ta boj catej...
A Big Mamen e kishte lshu se sen e kish durau tu i bo muhabet ajo n'autostrade e tu e lut ... tha ma hesap kisha ta lshoj se ta duroj at tem derdlloje
Ma ka bo qejfin se ia kish perskit stavin Shpat Kasapnajces
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Hajr pac, hajt se kur t'vjesh pi "mergimi" :P de zatekemi te vendi ahaha.
(Ucka ka nuk ka honger tosta, ene ne "**** te rekes" ahahhah)
Kaficet kejt tonet jon, agje ku ke kon taj osht internacional pa emen ahaha, Xhemi, Gepsi dhe Shpati tre shefat. Hahahaha (amon Xhemi osht ma i madhi :P )
Rej se nuk bon kshane, ene kujshi ina... amon prap hupish taj(pajte Kusin po nuk besove ahah) ne kejt muhalla krenohemi me mamin tond "Miss Muhalla" ahaha.
Rapi, ahahahah i kallet osht ki, ene ksollen e Xhites , Apit Isen e kish prau ne forum. hahahahahhahahaahhahaah (De ngrejm padi penale kunder rapit)
Ahh, mizivirat xhi ini ju. Se lat rehat bossin te qetsohet... (shejfni sande kur de va thejre grupen e vete xhi i mba agje nalt ke ksolle e Alitit) ahhahaha
Hajt me lule djema se dola ta shoh Barcen shtehi
(Se e kom donat/avradcimin me viti ahahah , ta nguci pak)
KUSi po Borcja oshte halis mizivir aman un ja ndreci filmat top ja boj ene me mu knacet hehe vec ni her u kap me mu ke tem mbejt me sakic
Niti aj o i fshojtet kit valla njonit agje te ne ja kisht mar paret ene kur erdh ne kaffe ja dha masandi, aman aj lesh drit a dasht ta paraqese per korupsion hehe.
Hahahah po ku pajten aj Shpata! S'ka xhamoj aj i veshtejr o ma shaum denime pi kit policve ka shkruj haha.
O thekthi e kam nji propozim per taj a da e pranojsh hahahaha shaum interesont oshtetrego se pres pergjigje heheheh
Sui generis
Ejj haj rapit ene ksolles apit isen mo ja kruni shom e shom![]()
Sui generis
Krijoni Kontakt