Hej cka u be me ate lipen qe kishe shkel nje njeri, a e arestuan a sen e kapin.Sot de ket policia shume inf.reth asaj ku gjindet vrasesi.
Hej cka u be me ate lipen qe kishe shkel nje njeri, a e arestuan a sen e kapin.Sot de ket policia shume inf.reth asaj ku gjindet vrasesi.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Sofra e Tetoves, oj sofra bujare dhe e begate me ushqime te lezecme si rralle kund ne bote, me mikpritje dhe miresi: Pershendetje!
Urime zgjedhjet anekend, dhe speciale ato ne Zheline...( tu ngacmoj pak, se nuk e kam per partine por per mayorin- qe eshte djale i mire dhe do te jete per te gjithe njesoj.... ...urime..urime...Tetoven e japim ,Zhelinen se japim...lol..)
me nderime per sofren Tetovare,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
ju pershendeti te gjithve ne kete sofren shum te mire.. me nga nje qaj apo kafe site doni..
kaloni siq keni deshire ju vet.. me nder dhe respekte nga nje Tetovare.
Pershendetje kini pi Bossit ene nauses Bossit
ps o Armend bossi tha ni nat xhi ka Ucka hic ni se svejn![]()
Hahhahaha po skom ardh se shtej taj se tradhtojsh mo bossin me mue hahhaha kom xhet qeter kund ma lire heheh
Sui generis
A e coni menden me marr vesht bossi se ju di i punoni mas shpajne xhi u bon![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Le se bossica o danger o Kusi a e din pse bashkpunon me Armendin eeeeeeeee ktau kit ka ni send pune poltike komsho di pika d
... Unė besoj se pėrkufizimi mė i mirė i njeriut ėshtė dykėmbėsh pėrbuzės...Fyodor Dostoyevsky..
... Unė besoj se pėrkufizimi mė i mirė i njeriut ėshtė dykėmbėsh pėrbuzės...Fyodor Dostoyevsky..
Krijoni Kontakt