Postuar mė parė nga Izetica Bossit kjo halis pa sher si e gurbeti ahahhahahahahah hahahahahah po vertet ashtu esht me kujtohen. por me vones...hmmm
Postuar mė parė nga sweet_dreams Po Armend apo ?? hehe po po Armend, ta gezoj P.S Ku rajsh taj ne cfar vendi ene ktau te ne ku rajsh me shpaj
Sui generis
Une jetoj aty ku ska lote,ndersa vendlindja ime eshte ne shkup
Postuar mė parė nga sweet_dreams Une jetoj aty ku ska lote,ndersa vendlindja ime eshte ne shkup aaaaa po taj spakse pun mi me Tetoven
Postuar mė parė nga Armend aaaaa po taj spakse pun mi me Tetoven Armend nje jemi nje gjuhe kemi nje komb kemi...
Pershendetje Tetovare, si ja kaloni mir ajd bafshit qef
Postuar mė parė nga sweet_dreams Armend nje jemi nje gjuhe kemi nje komb kemi... Ajo eshte ndrysh, po ne Shkup flasin ndryshe kurse ne te Tetoves flasim ndryshe.
Postuar mė parė nga Izetica Bossit si kepurdha ene ate Ma shaum se taxit jan bo , secallin vjet shkojn tu u shtau hahaahahaha Postuar mė parė nga Tigri_Elbasanit Pershendetje Tetovare, si ja kaloni mir ajd bafshit qef O Babaaaaaa hajt majr se na erdhe , ene mos harro cat rakin BMW se na u tha fajti moti skimi pajt (na fal per theksin po kshu e kemi )
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
kusi te vjen i dopje raki bmw vlla ajde gezuar per shendetin tone
Postuar mė parė nga Tigri_Elbasanit kusi te vjen i dopje raki bmw vlla ajde gezuar per shendetin tone Hajt me te majra
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt