Na vjen keq qe do largohemi por po na i mbyllin punen.
Kalofshi nje nate te bukur dhe natyrisht me endrra pa lufte.
Na vjen keq qe do largohemi por po na i mbyllin punen.
Kalofshi nje nate te bukur dhe natyrisht me endrra pa lufte.
Faleminderit, Besoja, kalofsh ti edhe mė bukur!
Ademi e gjeti belanė si duket. I paska ikur detyrimit qė s'ėshtė lajmėruar farė kėndej.
Interi ka shėnuar fitore. Plus fitoi edhe sot kundėr Napolit dhe krenar qėndron nė krye tė tabelės.
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
O Beso
nė radhė tė parė ma pėrshėndet Kujtimin
Sa pėr Juven, Beso, top ėshtė i shkreti dhe futet edhe gabimisht ndonjėherė. Po e kisha fjalėn pėr artin e lojės.. Thuaje tė shkretėn... Juven ka hijeshi kur luan... Ashtu pra, pranoje njė herė tė shkretėn....
Hė mi Juli si thua ti? edhe ti Kujto fol njė herė.
Besoj tė luajnė edhe herė tė tjera!
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
8346393
Ja njė tė vėshtirė (tė lehtė)!![]()
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Bravo bravo bravo bravo Besoja.
Edhe njė herė: bravo bravo bravo bravoooooooo.
Unė kot po pres e-mail nga Forumi Shqiptar qė 6 ditė qė tė mė lajmėrojė qė dikush ka dhėnė pėrgjigje. Hyra qė tė jap ndihmė kur ēka me paaaaaaaaa? Besoja e ka gjetur qe 5 ditė. Hahahahahahaha.
Bravo edhe njė herė. Pra siē e pe edhe vetė ishte shumė e vėshtirė (e lehtė).
Tash ėshtė radha jote.
Eu eu eu...
Pershendetje por nuk di ku kane mbetur te tjeret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E kupton tani qe jam i madh?!
Kush mund ta gjente aq te veshtire...ehehehhee...sa mendime kam kur jam bosh fare.....
Gjeje
36 34564 63 7863 276 56
Je i madh, s'ka fjalė.
Tė tjerėt, Ademi para sė gjithash, s'di hiē valla ku kanė tretur. Por i presim.
Po ma merr mendja:
"Do fitoj me punė apo jo"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mister Enigma : 07-12-2008 mė 12:36
Hehehehe, thashė gabove edhe kėtė herė si zakonisht.![]()
Krijoni Kontakt