Close
Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 160
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga KUJTIM CAMI Lexo Postimin
    GĖZUAR……

Pėr atė qė ėshtė vetėm
    Pėr atė qė ėshtė i kėnaqur
    Pėr atė qė kėrkon dashuri
    Pėr atė qė ėshtė dorzuar
    Pėr atė qė gabon
    Pėr atė qė fal.
    Pėr atė qė ėshtė nė luftė
    Pėr atė qė ėshtė nė paqe
    Pėr atė qė vuan
    Pėr atė qė ėshtė i pasur
    Pėr atė qė nuk shikon
    Pėr atė qė nuk dėgjon
    Pėr atė qė ka familje
    Dhe pėr atė qė njė tė tillė s’ka
    Pėr atė qė ka miq
    Dhe pėr atė qė njė tė tillė kėrkon
    Pėr atė qė ėshtė i varfėr
    Pėr atė qė shtėpi nuk ka
    Pėr tė gjithė ėshtė festė..............
    Pėr ty, pėr mua..........
    Pėr tė gjithė......

GĖZUAR......!
    GEZUAR (pershendetje KUJTIM CAMI)

kujtimi Maska e KUJTIM CAMI
    Anėtarėsuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    GEZUAR (pershendetje KUJTIM CAMI)
    Faleminderit USA NR1 faleminderit qe lexoni ato c'ka une shkruaj.
    Gezuar edhe ju miku im.

i/e regjistruar Maska e Agim Metbala
    Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    Pėrshėndetje Kujtim CAMI, nė poezinė, ke pėrfshirė tė gjithė...e pra urime edhe ty...me dėshirė qė t'i realizosh tė gjitha dėshirat e planet tė arsyeshme...

Anėtarėsuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    Citim Postuar mė parė nga Agim Metbala Lexo Postimin
    Pėrshėndetje Kujtim CAMI, nė poezinė, ke pėrfshirė tė gjithė...e pra urime edhe ty...me dėshirė qė t'i realizosh tė gjitha dėshirat e planet tė arsyeshme...
    Faleminderit Z.Agim. Faleminderit qe vazhdoni te me ndiqni. Gezuar edhe ju.

Anėtarėsuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    Te nderuar miq po sjell nje tjeter tregim. Teze Veres ka kohe qe i kam thene qe do ta publikoj po ja qe he sot he neser dhe kaluan disa dit qe e kam mbaruar. Por megjithate me se fundi e solla.

Anėtarėsuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    KAM PARĖ NJĖ NJERI TĖ VETMUAR!

Qėndronte ulur me kokėn mes duarvedhe veē tymoste cigaret pa pushim. Flokėt e rralla nė kokėn e thinjur ishin shpupuritur. Sytė e tij ishin maviosur dukej qė kishte ditė qė nuk kish fjetur. Mjekerra e pa rruar i shtonte pamjen e tė pėrvuajturit. Herė pas here fėrkonte zemrėn. Mė trėmbi. Vendosa ti afrohem e ti flas.
    -Mirdita or mik- I thashė.
    Ai heshti.
    Mė hodhi njė vėshtrim nga koka tek kėmbėt mi nguli sytė mirė e mirė sikur donte tė kuptonte se pėrse po e shqetėsoja e si duket nuk arriti tė kuptonte gjė mu pėrgjigj:
    -Urdhero ē’do?!
    -Mė fal- I thashė- por ju pashė qė fėrkonit zemrėn dhe thashė se mos doni ndihme.
    -Ajo tashme ka pushuar or mik-tha ai, dhe hodhi bishtin e cigars dhe thithi fort tė renė qė e kish ndezur me atė qė hodhi.
    -Si ka pushuar??!!-thashė unė i habitur!? Pasi e vėzhgova mirė e mirė vazhdova: - A mund tė tė ndihmoj???
    Pasi mė pa me ca sy qė i vezullonin nga loti mė tha:- Po a mund tė mė ndihmosh pa?
    -Thonė qė kur e ndan hallin me dikė tė lehteson-thashe unė.
    -Eh!-bėri ai e mori frymė thellė.
    -Mė dėgjo mua tė lehtėson-vazhdova unė.
    Mė pa me ata sy tė maviosur e mė pasė foli me vete:- Thone qė tė liron po ta zbrazėsh. Hajde ishalla.
    Pastaj me ripa e mė tha:- Mė dėgjo deri nė fund e pa nderprerė ama.
    Tunda kokėn nė shėnjė pohimi.
    Ndėrkohė ai bėri gati cigaren tjetėr e kroi kokėn si pėr tė radhitur mendimet qė i ishin ngatėrruar nė kokė. Pasi mori dy tre herė frymė thellė filloi:
    -Po ja. Jam I martuar kam 2 vajza e 1 djalė qė i dua mė shumė se veten time.Jetojmė normalisht. S’jemi tė pasur por dhe pa bukė s’jemi ama. Kishte kohė qė mė kish renė nė erė dicka por nuk doja ta besoja. Dyshoja se gruaja mė tradhėtonte por nuk besoja sepse kishim bėrė njė pakt kur ishim tė dashuruar “kush gabon t’i harrojė fėmijėt”. Dhe disa herė qė pata patur ndonjė “fakt”tė vockėl mė betohej pėr Zotin dhe fėmijėt. Shpesh mė thoshte se”kishte shumė njerėz nė qytet qė nuk na donin ndaj hapin llafe pėr tė na shkatėrruar”
    -Po ishim mirė bre burrė-tha ai. Mė shumė foli me vete se sa me mua.Pastaj uli kokėn dhe ndezi njė cigare tjetėr.
    Unė nuk po flisja vec po e vėshtroja.
    Pasi thithi dy tre herė fort cigaren vazhdoi:- Qė nga dita qė kam njohur Laurėn,kėshtu ma quajnė gruan, i kam qėndruar besnik dhe pėr kėte kam dėshmitar vetėm Zotin lart nė qiell.-tha ai dhe fshiu sytė qė po i lotonin e pastaj vazhdoi- Njė ditė hy rastėsisht nė dhomė dhe dėgjoj zilen e telefonit tė saj qė binte.Nxitova ta marr e t’ja ēoj nė kuzhinė por telefonata u ndėrpre dhe unė e hapa ta shoh se kush e mori. Shoh tre telefonata tė humbura dhe dy SMS. Tė thashė qė desha tė shoh se kush e mori por ngaqė nuk di ta pėrdor atė dreq telefoni hapa SMS-nė dhe shoh qė njėrėn prej tyre e kish dėrguar njė shoqja e saj por dhe e imja njėkohėsisht, Afėrdita, e kėshtu qė e hapa. C’te shoh SMS-ja nuk vinte nga Afėrdita por……..nga…………nga dikush tjetėr. Aty shkruhej: -“O zemėr o shpirt mė ka marrė malli shumė pėr ty pėr puthjet e tua. O vdekshim tė dy. Po mora vesh qė tė sheh tjetėr njeri do tė tė vras ty dhe veten time o yll o shpirt o zemėr”
    I thirra asaj,Laurės, dhe I tregova SMS-nė dhe njėkohėsisht i kėrkova dhe shpjegime. Asgjė nuk mė shpjegoi. Nuk shpjegoi por veē filloi tė justifikohej e tė betohej si gjithnjė por kėte radhė lakrat ishin nė duar. Pėr tė mos shqetėsuar fėmijėt………..
    Ah fėmijėt……………….!-tha ai dhe heshti.
    Pashė sytė e tij qė shkėlqyen sėrisht nga loti i tij i nxehtė. Heshti gjatė shumė gjatė. Aq sa heshti aq dhe nuk i reshtėn lotėt.Ndezi sėrisht njė tjetėr cigare fshiu sytė nga lotėt dhe vazhdoi:- E lashė tek fėmijėt apo jo?
    -Po,po- nxitova tė them unė.
    -I nxorra fėmijėt jashtė dhe filluam tė debatonim. Ajo nuk pranonte asgjė por pa pritur u ngatėrrua me gojėn e saj dhe aty gjithcka u zbulua. Unė fillova tė bėhem si i marre. Ajo ishte shumė e qetė. Arriti deri aty sa mė tha #8220;Hė mo dhe ti mos bėj kėshtu se nuk je as i pari as i fundit qė i ndodh kėshtu”
    -Dėgjo kėtu Laura-i thashė- mė shumė mė ke ofenduar tani se sa kur mė tradhėtoje.
    Dola jashtė sepse po mė acaroheshin keqazi nervat dhe mund te bėja ndonjė gjė qė do mė bėnte tė pendohesha mė vonė.
    Jashtė mė dukej sikur tė gjithė e dinin dhe mė tregonin me gisht vetėm mua. U tmerrova mė beson? Ndaj u sula me vrap nė shtėpi se po mė vinte turp.
    Laurėn e gjeta shtrirė nė krevat. Flinte. Flinte ashtu e qetė sikur tė mos kish ndodhur gjė. Kjo mė irritoi dhe e zgjova e nisem sėrisht debatin.
    E pranoi qė kish njė tė dashur dhe kishte gjashtė vjet me tė. Vura re se ajo ishte e dashuruar me tė dhe e kishte tė pamundur ta harronte. Ndėrkohė erdhėn fėmijėt dhe unė e ndėrpreva bisedėn .
    Ata shkuan tė luajnė nė dhomėn tjetėr . Ata filluan tė luajn e unė tė imagjinoja ē’do tė ndodhte pasė njė muaji.
    -Vajza e madhe vinte e mė thosh”O ba unė jam e sėmurė dhe mė duhet tė blej diēka” vinte djali e mė thosh”O ba a kam ndonjė palė pantallona tė hekurosura?” vinte vajza e vogėl e mė thoshte”O ba mė ėshtė kėputur njė kopsė a do tė ma qepėsh?”dhe sytė mu mbushėn me lot........
    Dhe nė tė vėrtetė sėrisht ju mbushėn sytė me lot. Jo veē me lot por ai filloi dhe tė qante.
    Hiri i cigares i kish rėnė mbi pantallona dhe cigaria i ishte fikur. U nervozua shumė e po kėrkonte tė nxirrte njė tjetėr cigare e ēakmakun. Nxitova e nxorra unė njė cigare dhe ja ndeza dhe e lashė tė qetėsohej.
    -Po ishim mirė bre burrė.Ē’pati- tha me vete ai.
    Vazhdonte tė nxirrte lot nga sytė. Cigaria ju lag nga lotėt dhe unė nxitova ti jap njė tjetėr. Nga buza qė i dridhej doli njė “Faleminderit”qė me thėnė tė drejtėn nuk e dėgjova por e kuptova.
    Pasi kaloi njė kohė tė gjatė ashtu i pėrlotur mblodhi veten e rinisi duke ndezur sėrisht cigaren.
    -Nė darkė nė dhomėn e gjumit filluam tė diskutojmė sėrisht por ajo o miku im bėnte nga bėnte e ma nxirrta muhabetin tek gjėndia ekonomike, qė me thėnė tė drejtėn jo se ishte e keqe por dhe shumė e mirė nuk ishte, ndonjė herė edhe e shkruanim emrin nė ndonjė dyqan por sapo merrnim rrogėn e shlyenim shpejt. “Ai” na qėnkėsh shumė i pasur. Pa na doli se “ai “ me paskish mbajtur mua nė punė se shpesh kishin dashur tė mė hiqnin?!
    “Ai”dhe na paskėsh ndihmuar ekonomikisht!?
    Po s’ke turp i thashė ke shkuar pėr lek???!!!
    Jo,jo mė tha ajo, nuk kam shkuar pėr lek....... Po pėr ēfarė? i thashė ?
    Nuk mė ktheu pėrgjigje.
    -Po hė pra si na paska ndihmuar ekonomikisht? I thashė. Por ajo sėrisht heshti.
    E harrove premtimin qė kemi bėrė kur ishim tė dashuruar? I thashė. Pėrsėri nuk mu pėrgjigj- pėrfundoi ai. Dhe sėrisht ndezi njė tjetėr cigare. Pasi e thithi fort dy a tri herė vazhdoi:
    -Kam kaluar momente te bukura me tė dhe s’e kam tė lehtė ta harroj mė tha.
    -E kush janė momentet e bukura??!! Ja ktheva.
    Po ja hanim ndonjė drekė nė lokale lluksoze qė bashkė s’e kemi ngrėnė. Uau bėra unė. Po pse moj grua kėto janė momentet e bukura? Po kur mė the qė ishe shtatėzėnė dhe unė tė putha lehtazi tek barku nuk ishte ēast i bukur? Po kur shqeva derėn e maternitetit se nuk mė linin tė hy e erdha tė putha ty dhe gocen a nuk ishte ēast i bukur? Kush ishte mė bukur njė drekė me peshk a ku di unė ēfarė apo kėto a mund tė mė pėrgjigjesh???!!!
    E shoh qė ajo ėshtė dashuruar pas atij dhe nuk di ē’tė bėj?
    Ta vė tė zgjedhe mes atij dhe neve? Mua dhe fėmijėve e kam llafin- perfundoi ai duke mė vėshtruar me njė shikim qė vėrtet mė rrėnqethi.
    Kėkoi sėrisht paketėn. E nxorri i kishin ngelur dhe dy cigare. Mori njėrėn dhe tjetrėn ma zgjati mua e pashė dhe i thashė- Faleminderit po lėre se nuk ke tjetėr.
    -E ēmė ka ngelur mė mua- tha ai dhe mė vėshtroi me njė vėshtrim lutės. E mora cigaren e ndeza dhe ktheva krahėt e u largova pa mundur tė bėj dot gjė pėr kėtė njeri. U largova por mbrapa mė ndoqi tymi i cigares qė mė mėshtolli si njė mjegull e mistershme dhe nė vesh po mė ushtonin fjalėt e njė kėnge
    KAM PARĖ NJĖ NJERI TĖ VETMUAR
    QĖ BRĖNDA VETES KISHTE PYETJE SHUMĖ
    NDOSHTA KY NJERI ISHE TI
    NDOSHTA KY NJERI ISHA UNĖ
    KAM PARĖ NJĖ NJERI TĖ VETMUAR
    QĖ BRĖNDA VETES KISHTE PYETJE SHUMĖ...............!!!!!!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    me te vertete i vetmuar....Pershendetje KUJTIM CAMI

Anėtarėsuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    Faleminderit USA NR1. Te falenderoj qe lexon ato qe une shkruaj

Zoti Kujtim lotet e NJE femre nuk me bejne kaq pershtypje se pse ne e kemi pak edhe nga natyra tone qe qajme shpesh
    por lotet e nje burri nuk mund te ndalojne lotet time
    nuk di se cfare te shkruaj me pare.......
    secili eshte i lire te beje cte doje po asnjeri ska te drejte te bej nje njeri te vuaj

URIME PER KETE SHKRIM TE BUKUR EDHE PER PENEN TENDE!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Tregim mbreslenes, tregon se si ciftet perballen me problemin qe kane pas martese, aty ku nuk ka besnikeri, komunikim midis dy paleve, tjetri/a shkon te gjeje ngushellim te nje i huaj, keshtu po ate dite kur kjo ndodh, atehere dashuria e pare shuhet.

Tregim me te vertete mbreslenes.

Pergezime per kete tregim Z. Kujtim!

Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •