Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 50
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga neomatrix Lexo Postimin
    O goce lexo te gjitha postimet se je bere lemsh. Mos i keqkupto fjalet e mia, e kam shoqe jo e kam pas te dashur.

neomatrix
    Une e kuptoj shume mire cfare ke shkruar,por nuk e di cfare kerkon ti nga ne te themi?
    Nuk po thote njeri qe e ke pas te dashur ,nuk e kuptoj cfare kerkon ti nga ajo.Pse u lendove nga fjalet e saj? Mendoje se ajo te konsideronte me shume se nje shok?Me aq sa ke shkruar ajo mund te jete nxituar qe pranoi nje tjeter aq shpejt,por mendoj se me ty eshte treguar e drejte.N.q.s mendon se ajo te ka keqkuptuar atehere thuaja .Ne nuk mund te gjykojme drejt as ty as ate me aq pak sa shkruan ti.Vetem ju te dy e dini cfare ka ndodhur midis jush.Do ishte mire te degjonim dhe anen e saj te historise

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    o neo, femrat lali ne pergjithsi kan icik epsh per spontanitet edhe aventure/rrezik..

duke shkuar me nje te panjohur i permbushet ky epsh deri diku,
    kurse me nje qe e njohin, din dicka per te, e gjejn pak te merzitshme situaten ose ne rast se kan mledh menjen edhe e din qe e pelqejn personin qe e njohin atehere vendosin ta provojne njehere...

ky tghjesht eshte mendimi im, se di cmund te thone te tjeret ...
    E di qe s'e ke keq ti? Femrat pelqejne dhe s'do i harrojne kurre pikerisht ato meshkuj qe i perdorin deri ne ate pike sa nuk i duhen me asnje mashkulli tjeter. Meshkujt qull mund te zevendesohen rehat, pika kyēe eshte sa je ne gjendje ti t'i ofrosh tregut nje produkt jo-frekuent ?!!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Qeke ne hall te madh ti cuno. Degjo ta shkoqis miuhabetin lali. E para femrat jane komplekse se te mos ishin nuk do na terhiqnin. Kjo shoqja jote nuk eshte as e para as e fundit. Kete historine tende e kam degjuar shpesh. E verteta eshte se gocat terhiqen nga tipat e keq, "Bad Boy" type. Ti me dukesh si djale i sjellshem dhe i respektuar. Nuk i ngjall interes nje femre. Ti bie ne "friend zone" prandaj ajo ta ka mbajtur si shok. Ve bast qe djali me te cilin ajo eshte lidhur nuk e rrespekton dhe e trajton si plere. Ti duhet ta heqesh mendjen nga ajo. Nqs do mbaje shoqerine por sigurohu qe e ben per shoqeri jo me shpresen se mund te lidhesh me te. Gjej nje goce tjeter (ka me shumice), behu pak arrogant dhe shiko si ka per te ardh nga prapa. E di qe cfare po them mund te duket absurde po po se bere ke per te ngel thjesh shok; dhe nje femer po te konsideroj shok harroje se ndryshon me mendjen. E ka provu lali.

Fakt i nje sondazhi te kryer (se mbaj mend ku e kam lexuar): 80% e femrave e vendosin nese mund te lidhen me nje mashkull ne 10 sekondat e para te njohjes.

Falemindrit per mendimin tend por une e kam thjesht shoqe asgje me shume dhe nga ajo shoqeria doja asgje me shume. Me nje gje me vjen inat kur kerkon mendimin tim dhe ne perundim vepron ne te kundert dhe duke ja thene mos e be ate gabim se eshte nje nga hilet me te vjetra ne bote.
    Me e habitshmja per mua ishte kur me tha qe ste takoj dot se me duket sikur tradhetoj te dashurin tim.

neomatrix
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Pershendetje te dashur forumiste.
    Kam vene re nje dicka te femrat te cilen nuk arrij ta kuptoj.
    Te shume goca qe une njoh e kerkojne vete dhimbjen.
    Rasti me konkrete ka ndodhur kohet e fundit me nje "shoqen" time e cila sapo kaloi nje faze te veshtire e tronditur bga nje lidhje, kur direkt sapo nje djale tjeter i kerkoi nje mundesi per tu lidhur ajo e pranoi.

Me respekt neomatrix

mendoje se ajo te ka pare gjithmon si shoke.
    nuk kerkon dhimbjen por eshte e dashuruar.

ekziston edhe miqsi nje mashkulli dhe nje femre.
    zemra nuk komandohet. per mua ajo eshte treguar e sinqert.
    mos u perpiq ta kuptosh natyren e femres pranoje ashtu sic eshte.

dashuria eshte dhimbje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 11-11-2008 mė 18:45 Arsyeja: post
    Jeto sot se neser nuk i dihet

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    mendoje se ajo te ka pare gjithmon si shoke.
    nuk kerkon dhimbjen por eshte e dashuruar.

ekziston edhe miqsi nje mashkulli dhe nje femre.
    zemra nuk komandohet. per mua ajo eshte treguar e sinqert.
    mos u perpiq ta kuptosh natyren e femres pranoje ashtu sic eshte.

dashuria eshte dhimbje
    O goce dhe une shoqe e kam se per mua ajo eshte akoma nje shoqe nqs i ke lexu te gjitha postimet atehere do e kesh kuptuar qe une ate e kam pyetur pasi ajo me tha qe nuk te flas dot me se me duket sikur tradhetoj te dashurin tim.

Oscar Wilde.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    nje lidhje, kur direkt sapo nje djale tjeter i kerkoi nje mundesi per tu lidhur ajo e pranoi.
    . Une per te shuajtur nje kuriozitetin tim e kam pyetur duke i thene :
    ''Nqs une do te kisha kerkuar nje mundesi qe te njiheshim me mire, a do ma jepje ti mua ate mundesi?" dhe pergjigja ka qene: "Jo, se une nuk do ecja ne hapat e te shkuares e para dhe e dyta une ty te shikoja vetem si shok dhe asgje me teper. E di qe me ke marre inat per pergjigjet e mia por pac fat ne jete." .
    Me respekt neomatrix
    Ketu e ke pergjigjen mor neo,te fjalet e tua.Pyetja jote prej kureshtari e ka larguar nga ty.Sinqerisht dhe mua te ma kishte bere shoku ate pyetje do isha distancuar nga ai.Ajo nuk ka besim me te ty ,se mendon se ti e shikon me shume se nje shoqe dhe nuk do ti prishesh pune me te dashurin qe ka.Ajo nuk ka besim te te hapet me se mendon se ti do e kundershtosh per c'do zgjedhje qe ben ,se mendon si ti futesh per veten tende.Je ti vet ai qe e ke nderlikuar situaten.
    Nuk eshte e thene qe dikush qe te kerkon keshillen do bej sic thua ti.Pyet dhjete e bej sic di vet.Dhe ajo sic bejne zakonisht degjoje zemren e saj.Edhe ty po te keshillojne shoket per nje vajze qe mos e merr nuk besoj se do jua vesh veshin,ashtu sic nuk na kane degjuar dhe ne kur i kemi keshilluar.Nuk kemi bere gje tjeter vecse i kemi larguar nga vetja.Kjo qe po te ndodh ty nuk eshte asgje e re .U ndodh dhe meshkujve dhe femrave dhe mos e lodh trurin shume .

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Ketu e ke pergjigjen mor neo,te fjalet e tua.Pyetja jote prej kureshtari e ka larguar nga ty.

Gabim ajo u distancua me para se sa ti beja une pyetjen.

Edhe ty po te keshillojne shoket per nje vajze qe mos e merr nuk besoj se do jua vesh veshin,ashtu sic nuk na kane degjuar dhe ne kur i kemi keshilluar.

Prape gabim shoket e mi nuk jane te tille qe te me thone kujdes nga ajo vetem se e pelqejne vete nqs nje shoke me thote ajo nuk ben per ty atehere une e le ne vend ate person, kam nje shoqeri qe i duam te mire njeri tjetrit dhe jo nje shoqeri me ta futur sic mund ta kesh ti. Hajt shendet se nuk kam ndermend te merrem me ty se ti normale qe do gjesh dicka tjeter per te bere debat dhe per ta hedhur fajin mbi mua se jeni e njejta gjini.

Oscar Wilde.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Gabim ajo u distancua me para se sa ti beja une pyetjen.

Prape gabim shoket e mi nuk jane te tille qe te me thone kujdes nga ajo vetem se e pelqejne vete nqs nje shoke me thote ajo nuk ben per ty atehere une e le ne vend ate person, kam nje shoqeri qe i duam te mire njeri tjetrit dhe jo nje shoqeri me ta futur sic mund ta kesh ti. Hajt shendet se nuk kam ndermend te merrem me ty se ti normale qe do gjesh dicka tjeter per te bere debat dhe per ta hedhur fajin mbi mua se jeni e njejta gjini.
    Ti mor cun nuk pranon keshilla apo kundershtime.Kot qe ke hapur temen.Nuk me duket cudi qe ajo eshte larguar nga ty .Do kete pare dicka te ty qe e ka bere te largohet.Ty te pelqenka shume vetja.Se si jam une ti as e di e as ke per ta ditur.Te debatosh me ty eshte sikur te flasesh me muret.Hajt shendet dhe ti
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 13-11-2008 mė 12:40

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Dhe ti ske idet e Qarta

Neomatrix duhet te jesh i sincert,
    Sa here ke kene per nje moment me shoqen tande e te ka ardhur ne mendje te besh dashuri me te,disa here,se besoj te thuash ndryshe,perse ne meshkujt na shkon mendja per Dashni shum here ne dite,aq me shume kur jemi ne shoqni e nje shoqe,eshte dicka kimike,sevitojm dot.
    Ty akoma nuk te jan qartesuar idet cfar do prej saj,
    Nuk mundesh ti besh nje pyetje nje femre a u do u veje me mua,se...kot me kuptuar dicka,normal qe ka thene shok,ku ka shok sot mer shok i dashtun!!!
    Ty ajo te pelqen jo vetem si shoqe,e lexoj tek imeilet dhe prokupimi jot
    Ndigjo shiun ka te drejt

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga altint71 Lexo Postimin
    Neomatrix duhet te jesh i sincert,
    Sa here ke kene per nje moment me shoqen tande e te ka ardhur ne mendje te besh dashuri me te,disa here,se besoj te thuash ndryshe,perse ne meshkujt na shkon mendja per Dashni shum here ne dite,aq me shume kur jemi ne shoqni e nje shoqe,eshte dicka kimike,sevitojm dot.
    Ty akoma nuk te jan qartesuar idet cfar do prej saj,
    Nuk mundesh ti besh nje pyetje nje femre a u do u veje me mua,se...kot me kuptuar dicka,normal qe ka thene shok,ku ka shok sot mer shok i dashtun!!!
    Ty ajo te pelqen jo vetem si shoqe,e lexoj tek imeilet dhe prokupimi jot
    Ndigjo shiun ka te drejt
    Plako mos i nagterro njerezit me veten

Oscar Wilde.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •